Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komandor Zielononóżka

Usunęłam, nie żałuję

Polecane posty

Ku pokrzepieniu serc. Burzliwa młodość - bywa. Jednakże ciąża, choć nie była zaskoczeniem, bardzo mi przeszkadzała. Niedoszłemu ojcu też, więc wspólnie złożyliśmy się na zabieg. Pod koniec 2 miesiąca poddałam się aborcji. Nie żałuję. Nie ma czego, bo moje plany są najważniejsze, ważniejsze od zlepka komórek, które lekarz wywalił do pudła na odpady niebezpieczne. Zrobiłyście to? Nie żałujcie! Jesteście najważniejsze!

Gość gość
Jeju jeju, nie zesraj się tak czasem.

Masz sie czym chwalic faktycznie. Myslisz ze ktos ci pozazdrosci tej glupoty? bo ja juz to szczerze watpie zeby byl to ktos inteligenty.

Gość gość
Pies sie lepiej opiekuje swoim potomstwem a tu ludzki zarodek znizony do poziomu odpadka -smiecia wstyd

Gość gość
Czy TY czytalas to co sama napisalas?Gorzej juz byc nie moze

Gość gość
bedzie ci sie snila twoja mala kruszynka ktora nie wiem czy wiesz ale pod koniec drugiego miesiaca miala juz wyksztalcone raczki i nozki i mierzyla prawdopodobnie ok 4 cm wiec to nie byl zlepek komorek,uswiadom to sobie i po raz kolejny rozlicz sie ze swoim sumieniem,moze teraz nie zalujesz bo realizujesz swoje plany.W przyszlosci kiedy zalozysz rodzine i bedziesz miala dzieci na pewno przypomnisz sobie o pierwszym dziecku ktore zylo w tobie,ruszalo raczkami i nozkami,wyobrazisz sobie jakby wygladalo jak bardzo bys je kochala...no chyba ze nigdy nie doswiadczysz macierzynstwa to wtedy nie zrozumiesz.Nie chodzi o to aby cie teraz tu szkalowac i potepiac i osadzac...chodzi mi o to ze za jakis czas mozesz czuc ogromny ogromny bol...zrobilas cos nieodwracalnego,po prostu zabilas wlasne dziecko...

Gość gość
wpisz se na youtubie ciaza 8 tyg i spojrz... tak wygladalo twoje dziecko w 8 tyg,nadal uwazasz ze to tylko zlepek komorek?

Gość gość
No i dobrze, nareszcie jedna z osoba z normalnym podejściem, nie zabobonno- katolickim. Smutne tylko, że jest to cos aż tak niezwykłego ze nadaje się do opowiedzenia na forum. Polska jest 100 lat za Europą.

Gość gość
Zapytaj mamy dlaczego ona tak z tobą nie zrobiła.

Gość gość
szmacisko z ciebie do potęgi entej

Gość gość
Głupia suka.

Gość gość
Panie Boze ! Proszę Cię nie pozwól zginąć Tej Duszy !!!

Gość ewka06111990
jestem za aborcja i pewnie gdybym wpadla tez bym usunela ale to co napisalas jest tak chore ze nie wiem jak to skomentowac... powod do radosci to nie jest, to czczenia rowniez. szkoda ze jestes taka pusta i nie wiedzialas co to antykoncepcja...

Gość gość
No cóż siostro postąpiłaś zle bo zabiłaś żywą istotę, Twoje własne dziecko z Twojej krwi i kości. Wiesz widziałam nieraz łzy u zwierząt matek gdy umierało ich własne dziecko i tak się zastanawiam czy one mają czystsze i cieplejsze serca niż serca matek ludzkich, które dopuszczają się takich zbrodni? Boże proszę Cię miej litość dla zagubionych.

Gość gość
widac bardzo zalujesz gdyby tak nie bylo nie rozpisywalas bys sie na ten temat,latalo by ci to kolo dopy

Gość gość
A co nas to obchodzi? Zostaw to dla siebie :o