Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki laktator lepszy reczny czy elektryczny?

Polecane posty

Gość gość

J.w

Gość gość
Elektryczny Medeli nie ma lepszego!!!

Gość gość
elektryczny. Miałam przy pierwszym dziecku reczny, przy drugim elektryczny

Gość gość
Zabieralyscie go do szpitala

Gość gość
Elektryczny, ale nie ma co przepłącać, np. baby ono kosztuje 150zł i świetnie się sprawdza.

Gość gość
Ja kupiłam dopiero 6mcy po porodzie, w szpitalu na wszelki wypadek mają, ale nie wiem, co by się miało dziać, żeby ci był potrzebny.

Gość Niunia198617
Ja od firmy Lovi dostałam do przetestowania elektryczny dwufazowy laktator Lovi Prolactis. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jak wróciłam do domu ze Szpitala zaczęłam go natychmiast używać bo miałam strasznie dużo pokarmu. Sprawdza sie w 100% i jest zdecydowanie lepszy od Medeli, który miałam możliwość testować w szpitalu. Przede wszystkim laktator ma funkcję stymulacji piersi, która masuje piersi poprzez delikatne ssanie przed rozpoczęciem ściągania mleka. Prosty i wygodny w obsłudze, lekki i poręczny dzięki czemu można go używać niemal w każdym miejscu,jest też łatwy w myciu. Cena niska nie jest bo koszt nowego laktatora to ok 350 zł. Dodam jeszcze, że laktator może również służyć jako ręczny bądź elektryczny na zasilanie sieciowe oraz baterie.

Miałam 2 ręczne i 2 elektryczne. I zdecydowanie elektryczny jest lepszy. Chociaż moim numerem 1 jest LOVI Prolactis, który może byc elektrycznym i ręcznym. Tak jak pisze Niunia - świetnie się sprawdza w każdych warunkach przy nawale jak i wtedy gdy trzeba podkręcić laktację. Ta funkcja, dzięki której mleko samoczynnie zaczyna wypływać i faza głębokiego ssania są super!!!! Ściąga się nim łatwo, delikatnie, bezboleśnie. Cały jest bardzo dobrze wykonany. Nie psuje się, poszczególne elementy są wykonane z bardzo dobrych materiałów. I jak dla mnie nie umywa się do Medeli o innych, które miałam nawet nie wspominam.

Gość karaiwina
Laktator lovi prolactis to dla mnie mega udany sposób na odciąganie pokarmu. Jest szybki, sprawny i bezbolesny. Poza tym jest bardzo elegancko wykonany i zapakowany. Posiada wiele przydatnych funkcji między innymi mozna z niego zrobic laktator reczny, gdy nie mamy np. Mozliwosci podłączenia do prądu. Cena może początkowo odstraszyć, ale ten sprzet jest wart na prawde kazdych pieniedzy!

Gość gośćAnnkaa
Zdecydowanie ręczny!!! mam BabyOno z systemem odpowietrzania jest super.

zdecydowanie elektroniczny a najlepiej dodatkowo z funkcja reczna czyli takie wspaniale 2w1 jakim jest Prolactis z Lovi :) jak dla mnie bomba. Jest switny i bezbolesny w sciaganiu mleka ;) polecam kazdej mamusi napewno nie pozaluje :)