Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproszę Panie na rejs

Polecane posty

Gość julka19xx
a jak jest na takim rejsie po Mazurach? Są jakieś kibelki? Czy tylko wiadro obsrane brzegi?

Gość gość
julka dobrze będzie, nie martw się.Poprosisz kapitana to noc spedzisz w porcie a tam wszystko jest:kible,prysznice,sklep a nawet dyskoteka.

Gość Maruska1234
Rejs to sobie moźecie zrobic ale z kuracjuszkami do sanatorium..Za duzo sie filmów naogladaliscie.. Źal ze na starosc czlowiek glupieje:-)

Gość gość
no dziadu...ja starsza ale nigdy bym z Tobą nie popłynęła, chyba,że na Karaiby :)

Gość Martuska1234
Czy bedzie plynąl.z nami kapitan Nemo ???

Gość Ludwika1950
Ja chce rejs statkiem po nilu.....

Gość gość
Dwa stare zgryźliwe tetryki-podszywy i trolle z problemami gastrycznymi...Smakosze indyka...

Gość gość
Jedzie ksiądz przez małą mieścinę, na głównym skrzyżowaniu, tuż przed drzwiami komendy policji leży rozjechany pies. Ksiądz zdegustowany brakiem reakcji zatrzymuje auto, wchodzi na komendę i mówi: - Panowie chciałem zwrócić uwagę, że przed waszymi drzwiami leży rozjechany pies i zero reakcji z waszej strony! Na to gliniarz głupio się zaśmiał i mówi: - Ja myślałem, że to wy jesteście od pogrzebów. Ksiądz na to też z ironicznym uśmiechem: - Przyszedłem zawiadomić najbliższą rodzinę.