Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana00

26 lat, partner nie bierze mnie na wesele, bo mam mu nie pozwala

Polecane posty

Gość gość
juz dobra, nie wystawiaj sobie pozytywow sama, bo jestes idiotka i kazdy kto siedzi na forum to wie;

Gość gość2
"juz dobra, nie wystawiaj sobie pozytywow sama, bo jestes idiotka" Tyle jadu i nienawiści na tym babskim forum :D

Gość gość
Zsostaw go w cholere, po co ci taki gowniarz!

Gość gość
a la mnie to durny zwyczaj- zapraszanie na wesele z osoba towarzyszaca, ktorej panstwo mlodzi nie znaja, lub znaja slabo. Na wesele prosi sie przyjaciól i najblizsza rodzinę - to nie bal Sylwestrowy, na ktory lepiej przyjsc z partnerem. Nie jesteś jeszcze ani rodzina, ani przyjaciólka mlodych - wiec o co chodzi?

Gość gość
od zawsze jest zwyczaj, że jak zapraszasz kogoś, to z osobą towarzyszącą. no chyba, ze u ciebie kawalerowie 30 letni przychodza sami i sie jeszcze dobrze bawią z ciotkami i dziecmi obcych ludzi. samo to, że planują ślub świadczy o tym, że to nie koleżanka od gorzały z bloku obok, którą zaprosiło się z braku laku, tylko przyszła żona, którą powinno się traktować właśnie na zasadach żony.

Gość gość
chyba nawet oni sami nie wiedza o co moze im chodzic z tym weselem. olac !

Gość gość
o rety... rzeczywiście przegięcie.

Gość gość
po co komu dzisiaj wesela :D

Gość gość
fiku, dziewica nigdy nie była w związku i doradza. powodzenia :D

Gość gość
jestem kilka lat w związku z dorosłym facetem a nie mogę wejść do jego domu bo mama nikogo nie przyjmuje bo zle się czuje i od lat umiera na serce ale kaloryfery wpuściła do wymiany :-) tak takie są niektóre baby ad synków ,nigdy jej nie widziałam ,i on ma zakaz nocowania u mnie bo musi być przy niej i wzywac karetkę gdy ma histerię ciśnieniową ,kuzynka to za mało jej obok w pokoju on ma być,tak od lat jest .nie pytajcie jak sobie radzę ,wszystko ma swoją cenę ,nie wykreślę go całkiem ze swojego życia bo tylko mnie ma plus toksyczna matka,jest jej ofiarą to choroba

Gość gość
I jak to się skończyło?

Gość gość
"a mi sie wydaje ze to partner kreci gdyby autorka nie byla tam mile widziana, siostra nie zakladalaby ze idzie i nie pytala jej o sukienke " zgadzam sie z ta opinia

Gość gość
to nie partner kręci tylko jego mamusia - mamusia nie zgadza się na zabieranie dziewczyny syna na imprezy rodzinne bo zapewne jej nie lubi i nie traktuje poważnie jako kandydatki na synową - żenić się też synkowi zabroni w swoim czasie, bo na pewno wymarzyła sobie inną synową - a synuś pipa oczywiście zrobi tak jak mama każe

Gość gość
chlopak nie dorosl do zwiazku

Gość gość
niedojrzały partner ma problem z zaborcza matka, ale moim zdaniem to jego wina i tyle

Gość gość
to jej wina ze sie zadaje z takim