Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

10 minut temu, murb napisał:

Widziałam właśnie reklamy jakiegoś nowego filmu z Kuleszą. Nie wiedziałam, że to coś Smarzowskiego. 

Widziałaś drugą wersję Wesela? Ja nie dałam rady do końca. Chyba się robię za miękka na stare lata. 😁

To pewnie ten nowy film. W kinach od 7 listopada i zrobię rezerwację przez internet 😊Zresztą jak zawsze. 

Nie widziałam Wesela, a Smarzowski ma genialne filmy i wszystkie na czasie. Jakie to wszystko prawdziwe. 

Babka ma codzienne bana, a karetkowy i wiejska szczekaczka od wyzwisk bana nie mają. Dlaczego? 

43 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Milf to mamuśka która jacys  spaczeni 16 latkowie chcą przelecieć 😝

Ogolnie znaczy ze babka jest stara ale zakonserwowana 😛 i ‚nei widać jej wieku’ (widać tylko robi wszystko żeby zachować atrakcyjność typu robi sobie usta jak brzegi nocnika itd)

ja tam bym milfem nie chcuala być nazwana ale co kto lubi oczywiscie 😛 zdesperowanym tez nieszczególnie 😝

Właśnie ta atrakcyjność takich typowych  milfów często jest bardzo dyskusyjna. Kojarzy mi się bardziej z mocno przerysowanym wizerunkiem taka „zrobioną” tandetnie babą ostrzykujaca sie kwasem bez umiaru, z przesadnie wielkimi ustami, doczepianymi włosami farbowanymi  na tandetny blond lub czerń, rzęsami 3:1,  obsesyjnie epatująca seksualnoscia niż z rzeczywistą atrakcyjnością i młodym wygladem. Jednym słowem z taka starsza wiekiem wersja seks-lalki dla niewymagających. Ale może jeszcze jakiś chlop się wypowie czy to komplement i jaka jest jego definicja tego pojęcia.

41 minut temu, selkie napisał:

Nie zapomniałam, a nawet muszę się szykować, bo jedzie, a idziemy na pokaz Obcego wersja reżyserka, więc miłego wieczoru z tym z kolei twoim stęsknionym mężem, Madzialenko 😎

Czy wimaginowany, to to samo co stęskniony?

1 godzinę temu, libed from kafeteria napisał:

no bekowe ale jak ludzie beda pisac smieszniejsze rzeczy to zapomne 😄 sama napisalas ze wstyd ci sie spoznic na zebranie wiec od razy mi przywszlo do glowy ze nie wstyd du.pe za rogiem wystawiac a spoznic wstyd to mnie bawi 😄

Dokładnie to nie za rogiem tylko za kamienicą był taki maly lasek i to byla godzina 4 nad ranem, jeszcze ciemno i ani zywej duszy w poblizu a ty to porownujesz z zebraniem w szkole z rodzicami wszystkich uczniow z tej klasy i nauczycielami i wychowawcą klasy.

Gdzie tu porownanie. 😄

1 godzinę temu, selkie napisał:

Nie zapomniałam, a nawet muszę się szykować, bo jedzie, a idziemy na pokaz Obcego wersja reżyserka, więc miłego wieczoru z tym z kolei twoim stęsknionym mężem, Madzialenko 😎

Świata poza mną nie widzi i nie posiada byłej żony. Więc jestem pierwsza, jedyna i ostatnia 😄Teraz już wiesz, bo widzę, że zaraz pękniesz 😄

• Haha 1

13 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Dokładnie to nie za rogiem tylko za kamienicą był taki maly lasek i to byla godzina 4 nad ranem, jeszcze ciemno i ani zywej duszy w poblizu a ty to porownujesz z zebraniem w szkole z rodzicami wszystkich uczniow z tej klasy i nauczycielami i wychowawcą klasy.

Gdzie tu porownanie. 😄

Trzeba było od razu pisać ze ‘w lasku’, a nie ze ‘za kamienicą’ ‘za kamienicą’ jest bardziej bekowe niż w lasku pewnie dlatego tak się przyjęło.😅

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Świata poza mną nie widzi i nie posiada byłej żony. Więc jestem pierwsza, jedyna i ostatnia 😄Teraz już wiesz, bo widzę, że zaraz pękniesz 😄

A jest zadowolony że siedzisz tutaj prawie całą dobę i podrywasz tutejszych przegrywów?

1 minutę temu, salix napisał:

Trzeba było od razu pisać ze ‘w lasku’, a nie ze ‘za kamienicą’ ‘za kamienicą’ jest bardziej bekowe niż w lasku pewnie dlatego tak się przyjęło.😅

Bardziej bekowa to była moja ambona 😅

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Bardziej bekowa to była moja ambona 😅

Też dobre😄ale po tylu dygresjach o seksie na ambonie, temat seks 'za kamienicą’ był jak prawdziwy powiew świeżości.😄

7 minut temu, salix napisał:

Też dobre😄ale po tylu dygresjach o seksie na ambonie, temat seks 'za kamienicą’ był jak prawdziwy powiew świeżości.😄

Moderacja tankowałaś kiedyś o 12 prosecco?

13 minut temu, salix napisał:

Musisz spróbować, żeby urozmaicić swoje życie seksualne 😍

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

😵💫 bana hehe. Zaczynam wierzyć że niektórzy tutaj naprawdę są nietykalni

Pisałam to od dawna, że Widmo i parę innych osób, są nie do ruszenia. 

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

😵💫 bana hehe. Zaczynam wierzyć że niektórzy tutaj naprawdę są nietykalni

zawsze sie mozesz przeniesc na nerwice jak ci nie pasi

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Pisałam to od dawna, że Widmo i parę innych osób, są nie do ruszenia. 

Ty na cale szczęście jesteś do "ruszenia"

Napisz, że "zgłoszone". xD

4 minuty temu, Rocco Siffredi napisał:

Sam sobie napisz. 

5 minut temu, Rocco Siffredi napisał:

Radzę uważać, bo zaraz zacznie straszyć cię policją 😂 ja do tej pory mam pełne gacie.

1 godzinę temu, selkie napisał:

widmok juz wsiada na komarka i jedzie do kina w zielonej gorze polowac na was 😄

takich szczegolow sie nie podaje 😄

1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał:

Babka ma codzienne bana, a karetkowy i wiejska szczekaczka od wyzwisk bana nie mają. Dlaczego? 

Co ty tak dzwonisz do mnie jakbyś obsesję miała i prywatnie uważam że zgłaszanie jest bez sensu , bo po chwili można mieć nowe konto . A whatewa przyzwyczajona jak leżak że codziennie musi rejestrować nowe konto i gdybym ja zgłaszał , to codziennie miała byś banana. 😅

1 godzinę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Zgadnijcie co dostałam?

ty se chyba sama te bany dajesz 😄 bo kto by cie zglaszal juz chyba nikt poza narcyzem

rozgryzlismy cie

Edytowano przez libed from kafeteria
  • Confused 1

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

widmok juz wsiada na komarka i jedzie do kina w zielonej gorze polowac na was 😄

takich szczegolow sie nie podaje 😄

O tej zielonej górze to już na ero było dekadę temu bystrzaku. 😅 Naprawdę wierzysz że jej historia jest prawdziwa , to jesteś pelikanem. 😁

1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał:

Gdzie tu porownanie. 😄

to tylko spoznienie nie na spotkanie w takim gronie sie spoznialem i sie nie wstydzilem 😄 

5 godzin temu, Qwerty88 napisał:

od winka co wieczór zaczela sie jej kariera na dziale uczuciowym, i to nie ja go zdiagnozowałam tylko inni userzy. Dopiero jak zaczela miec informacje zwrotna w tym temacie to nagle przestala pisać o codziennym aperolku

Kłamliwa zakompleksiona picza ‚powołująca’ sie na userow typu widmok i rozsiewająca te brednie do tej pory jako jedyna ale ‚co złego to nie ona’

12 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Nie dziękuję.

Chyba nikt normalny tam nie pisze, bo każdy jak bumerang wraca tutaj 😄

52 minuty temu, salix napisał:

lezak ma w warszawa srodmiescie hipermarket a elka las 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się