Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie daje mi żadnych prezentów, a sobie kupił laptopa za 6000zł

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o to, ze oczekuje od niego bog wie czego, nie jestem materialistką, nie jestem z nim dla pieniedzy, ale moglby mi czasem bez powodu kupic bukiet kwiatów, bez powodu dac jakis drobiazg czy chociazby kupic mi bluzke na promocji :( Ja mu na urodziny dałam prezent, postarałam się, na walentynki tez mu cos kupilam a co dostalam na moje urodziny ? kino + pizza :O zwykle to ja go gdzies wyciagam i zapraszam, mam byc sponsorką ? nie jestem bogata, a on tak, kupil sobie laptopa za dokladnie 6299zł, ostatnio nowego smartfona za ponad 2 tys, jego ubrania są warte 10x wiecej niz moje Jestesmy razem 2 lata, ja mam 24 on 23 lata...

Gość gość
To gry mu muszą nieźle śmigać na tym laptopie :D taki młody i jaki zaradny, że kasę ma :) może na dzieci by nie skąpił

Gość gość
Dlaczego nie powiesz mu tego wprost tylko nam opowiadujesz? Moze on uwaza, ze taki prezent jest ok, ty sie cieszysz zadowolona i dziekujesz, on uwaza ze jest ok i tyle w temacie albo jest po prostu skąpy i/lub egocentryczny, a na to juz lekarstwa nie ma. Moja teściowa to własnie taki typ, w domu brud smród i ubóstwo, teść jada w stołówce albo na miescie a ona lata z koleżankami po miescie, po kawiarniach, dancingach i wywala cala forsce na swoje zachcianki

Gość gość
opowiadujesz :D:D:D

Gość gość
dfhhg

To są jego pieniądze,więc jak nie chcesz wydawać swoich to też na kolejne urodziny pójdźcie do kina i na pizzę.

Komputer to w dzisiejszych czasach PODSTAWOWE narzędzie pracy wielu osób a nie zachcianka. Poza tym żałosnym jest wyliczenie chłopakowi na co wydaje SWOJE pieniądze. Nie jesteś jego żoną tylko dziewczyną. Skoro go stać to kupuje sobie drogie ciuchy i gadżety. Natomiast nie ma obowiązku żeby kupować drogie prezenty dziewczynie. Chłopaka pamięta o twoich urodzinach - to sie liczy. Dla mnie twoja postawa to postawa rozpieszczonej materialistki.

Gość gość
Trzeba facetów traktowac jako fiuta do seksu, nie liczyc na nich bo to frajerzy

Gość gość
Nie można liczyć na prezenty bo to frajerzy? Sama jesteś frajerką bezwstydną, oczekując że facet który nie jest twoim mężem, będzie cię utrzymywał jak ułomną jakąś wymagającą specjalnej troski, litości i wsparcia :D

Gość gość
Gdyby ci dawał prezenty nie kupiłby lapka za 6 tyś, facet potrafi odróżniać rzeczy ważne od nieważnych... to cała filozofia której nie pojmujesz :classic_cool:

Gość gość
A ja się zgadzam z autorką. Facet na sobie nie oszczędza, kupuje gadżety z najwyższej półki, a dla niej zostaje byle co, jakieś ochłapy kino i pizza, no halo. Tak to może wyglądać wypad raz w miesiącu, ale nie w urodziny! Mógłby się bardziej postarać ten egocentryk. Myślę, że jest tak wychowany i upatrywałabym tutaj dużej roli matki. Może powiedz mu, że marzysz, np. o wyjściu do prawdziwej restauracji albo o tablecie, który przydałby się do pracy, ale nie masz pieniedzy, a niedlugo twoje urodziny i czy moglby zrobic prezent wlasnie w postaci czegos takiego. Zobacz reakcje i napisz mi tutaj, a ja powiem co dalej.