Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube kobiety mają szanse na miłość

Polecane posty

Bo są skończonymi tłukami, którzy szukali szczupłej laski i nie wzięli pod uwagę, że laska truła się ditami, tylko po to, by ich przywabić :D . A ślub to taka brama wjazdowa :D . Z jednej strony pisze: WITAMY WAS, a z drugiej; MAMY WAS :D :D :D . Przy okazji dowiadują się jeszcze wielu innych rzeczy, które laska przed nimi ukryła :D . Dlatego m.in. wolę pulchną, szczerą dziewczynę od "kota w worku" :D :D :D .

Gość gość
nie pokażą się ze zbyt wysoką czy zbyt grubą, a przynajmniej nie zbudują z nią związku, bo nie mają jaj słuchać przytyków. To jest wpływ mediów na "nasz gust". xx debilu GRUBE OBRZYDZAJĄ WIELU FACETÓW, nawet jeśli mieliby zamieszkać na bezludnej wyspie FACET OLAŁ BY GRUBASA

Gość VKE
debilu GRUBE OBRZYDZAJĄ WIELU FACETÓW, nawet jeśli mieliby zamieszkać na bezludnej wyspie FACET OLAŁ BY GRUBASA xxx Za to w więzieniu ci sami faceci nie mają problemów z pukaniem innych chłoptasi, co nie? ;) Cały czas mam to nieodparte wrażenie, że nikt z nas nie ustalił, co w zasadzie oznacza "gruba kobieta" z tematu. Ja swój gust wyraziłem, ale nie jestem w żadnym wypadku z obozu "im więcej kochanego ciałka tym lepiej, zawsze."

Gość gość
Zalezy ile ma tego smalcu.

Gość proniu
kocham grube dziewczyny.

Gość gość
misio ciebie nie chcą szczupłe i dlatego wolisz grube, I SZCZUPŁE WCALE NIE TRUJĄ SIĘ DIETAMI

Gość gość
Za to w więzieniu ci sami faceci nie mają problemów z pukaniem innych chłoptasi, co nie? xx to NIE SĄ ci sami faceci kretynie

Gość gość
mam też koleżanki śliczne, zgrabne - same.... xx bo one mają wymagania, a wy grubasy bierzecie pierwszego desperata i tu Cię zaskoczę - niekoniecznie tak jest mój mąż to bardzo wartościowy facet ale te moje koleżanki same nie wiedzą czego chcą

Gość gość
Moj znajomy ma gruba zone z ktora ma same problemy bo zajsc nie moze przez tusze i problemy z cisnieniem,przejdzie pare krokow i zmeczona,spocona.

Gość gość
A czy chłopy chudzielce z wklęsłą klatą i pryszczami czy trądzikiem mają szanse na miłość? Nie. I wy też nie macie grubaski. Możecie się z tym pogodzić albo desperacko łowić przy dnie zbiornika.

Gość gość
A czy chłopy chudzielce z wklęsłą klatą i pryszczami czy trądzikiem mają szanse na miłość? Nie. to chyba ślepy jesteś, ja widzę wielu takich facetów z całkiem fajnymi babkami

Gość gość
wartościowy facet też może być desperatem

Gość gość
Jesli niedba o siebie to tyje.

Gość gto 68
Dla mnie to jest kryterium i w żadnym wypadku nie związałbym się z kobietą otyłą. Nawet nadwaga to dla mnie coś zniechęcającego. Dziewczyna ze zdjęcia ładna, ale to już nie dla mnie. Od zawsze lubiłem typ dziewczęcy, smukły, nawet z niewielkim biustem.

Gość gość
a co sadzicie o dziewczynie ze zdjęcia?

Gość VKE
IMO to dość atrakcyjna jest i sprawia wrażenie sympatycznej. Jak na kobiety bardziej "przy kości" nie powala, ale w żadnym wypadku brzydka nie jest.

...misio ciebie nie chcą szczupłe i dlatego wolisz grube... W odróżnieniu od ciebie :D , takich problemów nie mam :) . Wczoraj spędziłem miło czas z drobniutką, ale pełną uroku brunetką :) . I jakoś przede mną nie uciekała :) . Może dlatego, że ja potrafię przyjaźnić się z kobietami i nie traktuję każdej jako wypełnienia ubytków materaca :D .

Gość gto 68
Tak, sprawia wrażenie sympatycznej, jest ładna i dobrze umalowana. Ubrana z sensem, ale gdybym się takiej spodobał, to absolutnie nie chciałbym. Wolałbym być sam, tym bardziej, że samotności się nie boję.

Gość gość
Mnie obrzydzaja swoim wygladem.To wynik choroby albo obrzerania sie.

Gość gość
W odróżnieniu od ciebie , takich problemów nie mam xx a ty wiesz czy ja mam problemy hahaha marna riposta

Gość gość
ta dziewczyna ze zdjęcia nie jest gruba, tylko ma lekką nadwagę. przez grube rozumiem dziewczyny, które zajmują dwa siedzenia.

Potwierdzam, że dziewczyna ze zdjęcia ma sporą nadwagę, a właściwie otyłość (przynajmniej 30kg). Nie zmienia to faktu, ze przyjemnie się na nią patrzy :) . Jeśli ktoś chce popatrzeć na dziewczyny, które uważają się za "krągłe" :) , to polecam KRAGLOSCI.PL. Jest tam dużo zdjęć dziewczyn w rozmiarze 40...48. Czasami przed snem sobie tam popatrzę :) .

Gość gość
sorry, ale może mamy inne poczucie estetyki. tamta dziewczyna ma wszystko na swoim miejscu moim skromnym męskim zdaniem.

Gość prawictwo pospolite 143
Zależy od stopnia nadwagi .. Przy wadze 68 kg na pewno szanse na miłośc masz spore Przy 88 kg te szanse maleją prawie do zera

Gość gość
Ma wszystko i jak najbardziej na swoim miejscu tylko w nadmiarze i to dużym :(

Gość passion pit
Nie, grube kobiety nie mają szansy na miłość. Mogą liczyć na to, że spotkają faceta, który boi się atrakcyjnych i staje mu tylko przy grubych.

Gość gość
Czasami przed snem sobie tam popatrzę xx i trzepiesz :-D oczywiście nie z przymusu, bo nie masz problemu z kobietami :-D :-D

Gość gość
Co wy z tymi grubymi? Kocha się kobietę a nie jej tusze, tępaki. Ta dzisiejsza młodzierz naprawde jest poebana!

Gość gto 68
Według uznania, możesz się nią zachwycać. Mnie to nie bulwersuje, nie mam nic przeciwko. Faktem jest, że ma dużą nadwagę. http://kraglosci.pl/kraglosci.html Dziewczyna z tej fotki, jeśli ma nadwagę, to niewielką. Trudno powiedzieć, żeby była "gruba". Brzuszek jej wystaje, ale to się wszystko ładnie komponuje z dużym biustem. Buzia ładna. Jest atrakcyjna. Wolę dziewczyny w typie nawet Kate Moss, ale ta naprawdę jest pociągająca. Jednak to nie jest kategoria "grube", raczej "krągłe".