Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube kobiety mają szanse na miłość

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
I tak najatrakcyjniejsze dziewczyny waża zawsze poniżej 60 kg 67 kg ma szanse na faceta , ale to nie znaczy ze jej ciało jest dobre powyzej 75 kg to wieloryby i nikt taich nie chce poza desperatami

Gość gość
Przy jednakowej wadze iu jednakowym wzroscie 2 osoby moga wygladać zupełnie inaczej.

Gość gośćPati
hmmm...

Gość gość
Kiedys ogladałam zdjecia i jedna dziewczyna z moimi wymiarami tylko z mniejszym biustem ,podała wagę kilkanaście kilo mniejsza od mojej jak to mozliwe?

Gość gość
masz krótkiego frendzla xx ulżylo c***asztecie? hahahaha

Gość gość
masz krótkiego frendzla xx ulżylo ci / pasztecie? hahahaha

Gość prawictwo pospolite 143
Można podsumować temat prosto - kobiety powyżej 75 kg nie mają żadnych szans na miłość

Gość gość
prawictwo, mają szanse, małe ale mają

Gość gość
Prawictwo to tez kobieta normalny facet nie wrzuca zdjec bab do oceny:O

Gość skandynavian
maja ale nie wsrod Polakow , Polscy hmmm jak tu ich nazwac .....powiedzmy mezczyzni sa bardzo ograniczeni i lubuja sie tylko wlasnie w takich tlenionych 50 kilogramowych blondynkach ale nie martw sie bo Polacy to akurat najgorszy gatunek faceta w Europie, nikt ich nie chce oprocz moze Ukrainek :)

Gość gość
ograniczeni bo nie chcą otyłych ha ha, ty wykur/wiaj na zachód

Gość gość
ograniczeni bo nie chcą otyłych? ha ha, to wykur/wiaj na zachód*

Gość gość
Wszędzie lubia zgrabne kobiety,jedynie w Afryce maja takie zboczenia.

Gość gość
Misio to meska prostytutka

Gość gość
Kazdy ma swoje zboczenia. :D

Gość gość
Faceci którzy lubia wielkie cyce i wielkie dupska to chorzy umysłowo feedersi.

Gość skandynavian
ograniczeni bo nie chcą otyłych ha ha, ty wykur/wiaj na zachód no widzisz mlodociany mosku jakis ty "mondry inaczej" bylbys choc troszeczke inteligentny to bys sie zorientowal ze juz baaaaardzo daaaaawno w*****ilam za zachod a raczej na polnoc ograniczeni bo patrza tylko na wyglad a nie na charakter . taki np kretyn jak ty nigdy nie bedzie z dziewczyna ktora kocha , lubi z krora sie dobrze czuje tylko z taka ktorej kumple beda zazdroscic

Gość gość
Kazdy zdrowy facet chce zgrabna laske z masa silikony to zdrowe i normalne,otyłosc nie jest zdrowa.

Gość skandynavian
oczywiscie a moj sasiad jest z ruda i na szczesliwa rodzine wygladaja a drugi sasiad jest z mala totalnie bez figury kobieta (cala jest gruba jak kulka i ma tylko chude nozki) i ma z nia 3 dzieci i widac ze dobrze im ze soba a sasiad niezly przystojniak. i tak bym mogla przykladow podawac duzo

Gość gość
bylbys choc troszeczke inteligentny to bys sie zorientowal ze juz baaaaardzo daaaaawno w*****ilam za zachod a raczej na polnoc ograniczeni bo patrza tylko na wyglad a nie na charakter . taki np kretyn jak ty nigdy nie bedzie z dziewczyna ktora kocha , lubi z krora sie dobrze czuje tylko z taka ktorej kumple beda zazdroscic xx co mnie obchodzi charakter jak kobieta mnie obrzydza? i w d***e mam kumpli, jak mam budzić się obok paszteta codziennie to wolę się powiesić, ale twój tłusty mózg nie może tego pojąć, tylko myślisz że muszę się komuś chwalić dziewczyną hahaha wymysły paszteta

Gość skandynavian
buahahahaha glupi malolacie ja waze 49 kg mosku glupi NIC NIE ROZUMIESZ CO SIE DO CIEBIE PISZE

Pytałaś autorko tematu: Czy grube kobiety mają szanse na miłość? I dostałaś wyczerpujące odpowiedzi :D :( . Jeżeli podobają Ci się prymitywni kretyni, nie potrafiący sklepić poprawnego zdania, w języku polskim :( :D , to nie masz u nich najmniejszych szans na miłość. Prawdę mówiąc, to nie tylko Ty takich szans nie masz :( . Ci degeneraci :D , nie rozumieją słowa miłość, więc chude idiotki, które poślubią, również nie mają na miłość szansy :( . Jeżeli jednak szukałabyś miłości u mężczyzny, który posiada odrobinę (przynajmniej) inteligencji i wrażliwości, to jak zauważyłaś po pojedynczych wpisach, możesz ją znaleźć i być szczęśliwa :D :D :D . Jeżeli dziwi Cię tak duża ilość chamskich i prymitywnych wypowiedzi, to wyjrzyj przez okno. Mądrzy i szanowani ludzie spacerują w ciszy, a niedorozwiniętych debili najpierw słychać :( , potem czuć :D , a dopiero na końcu widać :D :D :D . Miłego dnia wszystkim życzę :) .

Gość gość
Misio dam ci d...y za darmo nie musisz byc takim frustratem:D

Gość gość
skandynavian 07.06.2014 buahahahaha glupi malolacie ja waze 49 kg mosku glupi NIC NIE ROZUMIESZ CO SIE DO CIEBIE xx w internecie możesz sobie wszystko wymyśleć hahaha

Gość gość
nie rozumieją słowa miłość, więc chude idiotki, które poślubią, również nie mają na miłość szansy xx a misio udający faceta, jak zawsze miły hahaha oczywiście tylko grube są mądre i inteligentne

Gość gość
Oczywiście, popatrz chociażby - Pierse Brossman (pewnie zrobiłam literówkę) i jego żona. Wieloletnia, przeszczęśliwa para Hollywood. :)