Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube kobiety mają szanse na miłość

Polecane posty

Gość gość
Tylko jak ją pokochać kiedy mnie na widok tłuszczu odrzuca ?:O

Gość gość
,,Tylko jak ją pokochać kiedy mnie na widok tłuszczu odrzuca ?" - tego na klacie też? Duży biust to wszak nic innego jak ogrom tłuszczu na klatce piersiowej...

Gość gto 68
Zapewne nie. Przecież rzecz polega na tym, aby poszło w cycki :D

Gość gość
,,Zapewne nie. Przecież rzecz polega na tym, aby poszło w cycki " - to jeszcze napisz jak to uczynić. Mi idzie w nogi i tyłek...

Gość gto 68
Gdybym znał sposób na to, zarobiłbym fortunę :D Ale nie znam...

Gość GRUBAGRUBA
Nie, nie mają! Ja jestem gruba i nienawidzę siebie, inne grubasy też są dla mnie obrzydliwe i oddychające! !! Mam kogoś, ale nie wierzę, że naprawdę mnie kocha, pewnie ma jakieś inne powody, żeby ze mną być. ..także grubasy są beznadziejne! !!

Gość gość
GrubaGruba zgadzam sie z Tobą a ta z fotki obrzydliwa brzydula fujj.Kragłości dobrze wygladaja na osobach szczupłych taka prawda.

Gość gość
Głupoty gadacie Nawet nie wiecie jak fajnie się pokrywa takie niemożliwie wielkie piersi albo tłusty tyłek spermą :D ;)

Gość gość
Co was takiego kreci w tłustych lachonach?Chyba chodzi o to ze jak nie mas sie czego lubi to lubi sie co sie ma.

Gość gość
Tak głupia cipo Jak nie mogę ****** worka z kośćmi to wolę duży biust i tyłek który można ścisnąć i który aż prosi się o wycałowanie. Puknij się w łeb.

...i trzepiesz oczywiście nie z przymusu, bo nie masz problemu z kobietam... To, że kobiety nie unikają mojego towarzystwa, nie oznacza, że zawsze budzę się obok jakiejś. Jestem bardzo leniwym :D człowiekiem i lubię budzić się tylko przy kimś, do kogo coś prawdziwego czuję :) . Dlatego czasami (tak, jak teraz) bywam sam. Nie czuję z tego powodu zbytniego dyskomfortu. Przyjdzie uczucie, przyjdzie i "współspacz" :) .

Gość gość
Kobieta z nadwaga nawet twarzy nie ma ładnej,bo jak ma twarz zalana tłuszczem to nawet rysów twarzy nie widac

Gość gość
to jakim cudem mam przystojnego męża od 20 lat? jestem spaślakiem - kiedy za niego wychodziłam też byłam spaślakiem.

Gość gość
Jest z Toba z braku laku albo nie chce żeby jakas kobieta go zdradziła.

Gość gość
myślisz przyjacielu, że się tym przejmę, albo zastanowię, czy nie masz czasami racji? nie wszyscy mają takie uprzedzenia i nie wszyscy dobierają partnera pod kątem wagi. rozumiem, że to ważna rzecz, ale ludzie są różni i niektórym pasują blondynki, a innym brunetki. są mężczyźni, którzy lecą na anorektyczki, są też tacy, którym podobają się grube kobiety. to nie są zwyrole i zboczeńcy tylko normalni mężczyźni. gdyby Bóg chciał, abyśmy wszyscy byli tacy sami, na świat nie przychodziliby ludzie z upośledzeniami psychicznymi i fizycznymi, nieprawdaż?

Gość gość
albo jest zoofilem :)

Gość gość
a ty jesteś p*****lnięty....

Widzę, że niektórzy przyrównują gusta seksualne do zboczeń. I mają rację :D :D :D . Są DWIE GRUPY ODMIEŃCÓW, którym przeszkadzają u partnerki atrybuty kobiecości (czyli wydatny biust i okrągła pupa). Pierwszą są PEDOFILE, a drugą HOMOSEKSUALIŚCI. Ciekaw jestem do której z tych grup, przynależą osoby, tak bardzo plujące w tym temacie na kobiece kształty :D :D :D . Ps. ZOOFIL również woli smukłą kuzkę od swojej grubej żony (sprawdzone naukowo) :D :D :D .

Gość gość
pomijając wszystko - atrybutem kobiecości jest rozum. kocham swoją żonę za to, że jest dobrym, wrażliwym i mądrym człowiekiem. PS. też ma nadwagę

Gość gość
Misio1 zamknij ten tłusty ryj grubasie,a Ty lubisz słonice.

Gość gość
Jakim Ty jestes hipokrytą Misio1 tak sie zarzekałes jak to faceci narzekaja na obwisłe cycki u kobiet które sie odchudzaja,a sam preferujesz obwisłe doje bo u grubych kobiet biust wyglada jak worek.

Gość gość
misio to tłusta kobieta, FACET NIGDY BY TAK NIE NAZWAL FACETA, jak ten woli szczupłe, co za debilka

Gość gość
i jakbym był pedofilem wolałbym 13 latki, jakbym homo to wolałbym umiesnionych facetów, a ja wolę SZCZUPŁE DOROSŁE KOBIETY pasztecie podszywający się za kobietę haha misio - do czego pasztety się posuną, żeby wmówić że tłuste jest sexy

Gość gość
Nie zapominaj Staszku ze to ja wpadłam na to ze to kobieta:D Claude Speed myslałam ze naprawde zrezygnowałes z tego forum.

Gość gość
Claude Speed kocham Cie ! Ty mój słodziaku <3

Gość gość
pasztecie podszywający się za kobietę haha misio - do czego pasztety się posuną, żeby wmówić że tłuste jest sexy x Przeciez on sie pod kobiete nie podszywa Staszku

Gość gość
Prawictwo to zalezy przy jakim wzroscie wazy te 65 kilo

Gość prawictwo pospolite 143
przy 170 cm

Gość gość
2 osoby przy jednakowym wzroscie moga wygladac zupełnie inaczej.Ale to nie zmienia faktu ze Misio1 jest fedeersem.