Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube kobiety mają szanse na miłość

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem obrzydliwa inne grubasy tez tylko szczupłe dziewczyny maja szanse na miłosc to nie ma nic wspólnego z mysleniem.

...faceci sie nie znaja na tym... To prawda :) . Faceci nie znają się na damskiej rozmiarówce ubrań (na męskiej często też nie :( :D ). Tyle, że jak mężczyzna ma kobietę, to MUSI :( :( :( towarzyszyć jej, podczas zakupów ubrań :( :( :(. I słysząc co chwilę jedną liczbę, koduje ją sobie :) . Ja w ten sposób zapamiętałem rozmiar 48 ubrania i rozmiar 85H stanika :) :) :) .

Gość gość
Claude speed i tak madra wypowiedz?

Gość gość
Fujjjj Ty musiałes byc naprawde z tłusta obrzydliwa maciora! Ty jestes chory:O

Gość gość
faceci zazwyczaj widza na oko ile wazy kobieta, nie raz mnie to zaskoczyło, aha nosze rozmiar 36 żeby ktoś nie pomyslal ze waze 100kg i się dziwię że ktoś zgadł :)

Gość gość
Tyle, że jak mężczyzna ma kobietę, to MUSI towarzyszyć jej, podczas zakupów ubrań xx ta jasne, musi hahaha, moja siostra mimo że ma męża SAMA kupuje bez niego

Gość gość
Staszku bo to baba nie dziwi nikogo tu ze miał tyle kobiet a posdał tylko 1 typ rozmiaru i stanika?Bo to jej rozmiarówka

Gość gość
Jednak Claude Speed pokazuje wiecej klasy od tego Misia1.

...miał tyle kobiet a posdał tylko 1 typ rozmiaru i stanika?Bo to jej rozmiarówka... Po pierwsze, to nigdzie nie napisałem, ze miałem tabuny kobiet. Nigdy nie interesowała mnie ilość, ale JAKOŚĆ :) . Po drugie, w moim wieku, mam prawo mieć za sobą kilka związków. A po trzecie: rozmiar 48 pochodzi od pani ważącej 115kg, a 85H od mojego cuda (35kg lżejszego) :) .

Gość gość
Hahahah przy wadze 115 miała rozmiar 48?CNie zartuj moja mama taki nosi a wazy 70 kilo

Gość gość
115kg to raczej byłabym skłonna powiedzieć, że to rozmiar 52, może nawet większy.

Gość gość
Wpadłes Misio1

Gość gość
Juz ten Claude Speed madrzejszy od tego trolla.

Gość gość
.miał tyle kobiet a posdał tylko 1 typ rozmiaru i stanika?Bo to jej rozmiarówka... Po pierwsze, to nigdzie nie napisałem, ze miałem tabuny kobiet. Nigdy nie interesowała mnie ilość, ale JAKOŚĆ x Jakosc tych kobiet była raczej kiepska ta słonica i ta druga tez.

Gość gość
Nie umiem otworzyc strony,zreszta wnerwiasz mnie.Claude Speed pokazał klase a to cos tylko trolluje kobiety i pisze bzdury.

Gość gość
Nie akceptujecie swojego ciała TO ZMIEŃCIE JE. x Staszek tym tekstem pokazałes ze masz troche rozumu i szacun.

Gość gość
Ty jestes porąbany wez sie lecz Misio1

Gość gość
ale pasztet, grubas fuj

Gość gość
Jak mozna nazywac cudem 80 kilogramowa słonicę????? Widac ze krecisz tak samo z ta Miss,zreszta jakbys był z Misska to bys nie nazwywał paszteta cudem.

Gość gość
Nie akceptujecie swojego ciała TO ZMIEŃCIE JE. x Staszek tym tekstem pokazałes ze masz troche rozumu i szacun. x Nie jestem żaden Staszek, jestem kobietą :D

Gość gość
Zmyliła mnie spacja ,szkoda myslałam ze sie zmienił z zimnego drania w dawajacego madre rady faceta:O

Gość gość
Po/twór

Gość gość
do autorki jak mozna zadac tak głupie i naiwne pytanie kobieto? czy uwazasz ze milosc przelicza sie na kg?? czy z toba jest wszystko w porzadku? jezeli masz nadwage i boisz sie ze przxez to bedziesz sama to zmien to rusz d**e i zrob cos z tym ale nie zadawaj takich idiotycznych pytan? bo np co maja powiedzec ludzie ktorzy jakis tam czas temu ozenili sie i sa razem ale nagle jednemu z nich przytyło sie kobiecie lub facetowi z roznych powodow nie wnikam dlaczego?? to co wtedy maa jeden powiedzec sorry nie kocham cie bo jestes za gruby za gruba?? glupia babo w leb sie stuknij to nie od tego zalezy jak bys nie wiedzala tylko od innych czynnikow. jak widac masz mgliste pojecie o definicji milosci do 2 czlowieka i byciu z soba,jestes alo bardzo mloda albo glupia ale na to nie ma rady... teraz do PRAWOWiCTWO POSPOLITE jest to gosc ktory non stop siedzi i wkleja zdjecia kobiet ktore prawdopodobnie nic o tym nie wiedza,ta kretura to tak zwany koniobijca pospolity wali pod w-w fotki tylko nie wie ze jest to karalne zamieszczanie ich ,a jak mowi jego nick jest do tej pory prawiczkiem ktory nigdy nie zamoczyl jeszcze i smie wystepowac w roli eksperta od siedmu bolesci,gosc jest desperatem odrzuconym przez poznawane kobiety poniewaz ma braki fizyczne lub umyslowe , sklaniam sie ku tych 2.. na jednym ze zdjec widze znajoma osobe pokaze jej forum temat i bedziesz mial czlowieku problemy za publikowanie wizerunku bez zgody i wiedzy masz zarejestrowany nick i twoje wpisy sa widoczne nie tylko tutaj wiec dostaniesz nauczke za wykorzystanie i publiczne upowszechnianie cudzych zdjec

Gość gość
O boze to jakisś potwór nalany bebech,a najdziwniejsze ma meskie rysy twarzy mimo otyłosci masakra potwór.

Gość gość
Bebech wiekszy od cycków które nie sa małe twarz jak u transa co Ty ćpałes chlopie?Nikt trzezwy by na to uwagi nie zwrócił.