Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube kobiety mają szanse na miłość

Polecane posty

Gość gość
jak czyjaś matka ważąca 70 kilo nosi rozmiar 48 to spoko, bo ja ważę 83kg i noszę 42...

Gość gość
To musisz byc wysoka

Informacja dla zakompleksionych pulchnych, dziewczyn :) : Przeglądając kiedyś zdjęcia na tamtym portalu znalazłem jedno, które przedstawia dziewczynę, którą tutejsze matoły zaraz by opluły i zwyzywały :( . Porozmawiałem z kilkoma kolegami i mogę oficjalnie stwierdzić, że z dziewczyną ze zdjęcia: http://www.mybodygallery.com/photos-34797-body-shape.htm?StartAt=200 umówiłoby się na spacer 3 sympatycznych facetów :) . Tak więc nawet dziewczyny niskiego wzrostu nie muszą bać się wykluczenia z miłości :) .

Gość gość
misio ty masz nasrane we lbie hahaha

Gość gość
Ja jestem połowe chudsza od tej dziewczyny a i tak uwazam ze jestem za gruba nie licze na powodzenie wsród 3 facetów na raz co za typ....:D A i płaska tez nie jestem wcale bo pewnie zaraz mi to zarzucisz :) I szczerze wolałabym byc duzo chudsza bo dzisiaj liczy sie zgrabne ciało ale robie cos w tym kierunku.A Ty Misia?

Gość gość
Misio1 to kobieta,pokazywałes jej zdjęcia swoim kolegom?Co Ty Prawictwo Pospolite jestes:D?

Gość gość24
Ja nawet jak byłam jeszcze grubsza niż jestem teraz (a nadal jestem, tylko trochę mniej) to zawsze miałam powodzenie u facetów, więc nie widzę problemu.

Gość gość
Bo jestes latwym sloniem ja tez jestem oblesna ale przynajmniej porzadna

Gość gość
to że miałam powodzenie nie znaczy że z każdym zainteresowanym szłam do łóżka, pustoto.

Gość gość
Wygladasz na łatwa to masz powodzenie i tak beda sie ogladac przy Tobie za zgrabnymi laseczkami grubasie zarozumiały.

Gość gość
na łatwe to wyglądają chude szkapy w spódnicach do połowy d**y :)

Gość SzczeraiWredna
Chudsze sa lepsze od nas pod kazdym względem :)

Gość gość
spróbuj to powiedzieć mojemu facetowi, to Cię wyśmieje w głos :)

Gość gość
A i tak marzy o tych szczupłych laseczkach z kształtami gdy Cie urabia w nocy:)

Gość gość
Masz powodzenie bo wygladasz na łatwą,dobrze dajesz d..y i tyle.

Gość gość
jesteście śmieszni - skoro marzy o szczupłych laseczkach, to dlaczego jest ze mną od wielu lat i nie pójdzie sobie do jakiejś szczupłej? no cóż, może dlatego, że wcale nie chciałby mnie zamienić na żadną inną, bo PODOBAM MU SIĘ taka jaka jestem!!

Gość gość
Bo mu tak wygodnie naiwno klaczo

Gość gość
i nie ma szans na szczupłą

Na Kafe ukazał się artykuł pt." Wpływ kształtu twarzy na starzenie". Pozwolę sobie zacytować fragment: ...- Kobiety o pucułowatych buziach zawsze będą wyglądały młodziej niż panie o innych owalach – mówi dr Agnieszka Bliżanowska z Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej WellDem. - Dlaczego? Skóra na okrągłych policzkach dłużej jest dobrze napięta, a zmarszczki pojawiają się dużo później – tłumaczy ekspert... Jak widać, okrągłe dziewczyny wolniej się starzeją :) i ich piękno, dłużej będzie cieszyć oczy, kochającego mężczyzny :) :) :) .

Gość gość
no jasne, co mnie obchodzi twarz paszteta hahaha

...no jasne, co mnie obchodzi twarz paszteta hahaha... Na prawdę? To czemu każdego ranka wpatrujesz się w lustro wyciskając kolejne wągry :D :D :D ? Trądzik ci od tego nie przejdzie :D :D :D .

Gość gość
żałosna jestes gruba kobieto hahahaha myślisz że mi pocisnelas.

Gość gość
Nie rozumiem waszych problemów. Z odpowiedzi jest oczywiste. - Jedni lubią pulchniejsze kobiety, ale nie pokażą się z nimi publicznie i traktują to jako perwersyjną pociechę, "r*****ie świnek" czy cośtam. - Jedni lubią lub akceptują takie kobiety i stworzą z nimi związek. - Inni nie lubią takich kobiet i nie stworzą z nimi związku bo nie są w stanie czuć do nich pociągu seksualnego. - Inni nie lubią takich kobiet i będą po nich jechać bo są kretynami albo sami mają kompleksy.

Gość gość
^ Dokładnie Ja np. bardzo lubię sobie czasem zamoczyć w salcesonie / w******* świnkę bo doznania zupełnie inne a dziewczyny takie czasem mają w sobie albo wulkan namiętności, albo małą uległą sucz, albo po prostu potrzebują tego kogoś kto dam im na chwilę poczucie że na pewno są kobietami. W związek nie wejdę ale to dlatego że po ostatnich dwóch ex związków nie uznaję. Gdybym uznawał to pewnie waga by jakoś tam wpływała ale bez przesady.

Gość otyla to nie znaczy gorsz 100
Tak, a to ze maja kilka zbędnych kilo to nie oznacza ze nie zasługują na milosc a to że morze być otyła ale sympatyczna , mądra , godna zaufania na to nie zwracacie uwagi tylko żeby była chuda najlepiej tępa może ma sylwetkę osy a to że jest tępa ,jest dziwką , idiotką i będzie patrzyła tylko na stan kąta i grubość portfela to nie wiem co jest lepsze .Mam nadzieję że moja wypowiedz nie pójdzie na marne i zauważycie cwele na co patrzycie i z kim się spotykacie.

Gość madra 222
Powiedziec wam cos ci co piszą nie ja wole szczupłe mają babe wazaca69kilo i 2dzieci a piszom tak bo chca się popisać jacy to są z***bisci a tak naprawde maja kompleksy i naprawde maja pokręcone w łbie

Gość gość
Ja kocham grube kobiety może nie takie 200kg ale takie do 100 są super uwielbiam :D

Gość gość
Oczywiście nienwszystkie, bo tamta ze zdjęcia jest poprostu brzydka, ale są śliczne grube kobiety ;p

Gość gość
Zdarzają się ładne grube kobiety ale bardzo rzadko. Zazwyczaj jak jest gruba to jest leniwa i nie chce jej się dbać o siebie. Albo tez pewnie twierdzi ze jak gruba to i tak nie będzie ładnie wyglądać wiec olewają swój wizerunek całkowicie.

Gość gość
A ja może nawet nie jestem gruba, noszę rozmiar 38..ale mam boczki .Nie lubię ich czuję sie gruba -158 i mam 57 kb..czyli taka sobie. Męża mam od 15 lat i wiecznie mu przeszkadza maja figura, choć powiem walczę...raz jest lepiej raz gorzej. Chciałabym się kiedyś komuś podobać.