Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemCiekawa

Jak zakochuje się mężczyzna?

Polecane posty

Gość JestemCiekawa

W którym momencie pomyślałeś sobie: "cholera, wpadłem jak śliwka w kompot", co sprawiło, że się zakochałeś. Ten moment.

Gość gość
Też jestem tego ciekawa ! :) piszcie chłopcy piszcie :)

Gość gość
głupia babo , to maszyny ,do roboty , a nie do miłości ,sa pusci jak jeden ,chcesz trafic na porządnego ułozonego to sie zdarza 5 na 100 :D

Gość gość
i aż 100 na 2000 :D

Gość gość
przecież oni się "zakochują" w wyglądzie i wystarczy im kilka sekund, a potem nastepna

Gość JestemCiekawa
Ciekawi mnie czy wtedy gdy na nią patrzyłeś czy może coś powiedziała, zrobiła...a może własnie nic. Czy może doszedłeś do tego wtedy gdy jej nie było

Gość gość
Chodzi mi o takie zakochanie, że poczułeś, że chciałbyś z nią być w związku

Gość gość
A ja się zastanawiam, skąd Wy Drogie Panie macie takie informacje? 100? 2000? lepiej będzie, jeśli nie będę pytał.

Gość gość
po prostu trzeba mieć szcżęscie i trafić na takiego z wnętrzem z głębią, trafia sie często na wydmuszki :D ale jak sie prrzytafi taki cudo to należy go szanować i kochać

Gość gość
"że poczułeś, że chciałbyś z nią być w związku" Kiedy wystarczy spojrzenie, by porozumieć się.

Gość gość
A kiedy mężczyzna spędza dużo czasu z kobietą, lubi z nią rozmawiać, śmiać się, dąży do kontaktu z nią - to już sie zakochał ? czy dzieje się to stopniowo?

Gość gość
to może być tylko zauroczenie

Gość gość
a czy z przyjazni moze urodzic sie milos ze strony faceta?

Gość gość
pod warunkiem, że zobaczy w Tobie kobietę

Gość gość
a jesli widzi we mnie kobietę ale nie chce ani przyjaźni ani związku ani nawet sexu (bo musialby mnie potraktowac przedmiotowo)

Gość gość
"(bo musialby mnie potraktowac przedmiotowo) " Nie rozumiem - dostrzeżenie w kobiecie jej kobiecości jest przedmiotowym traktowaniem? Jeśli twój przyjaciel tak uważa, to może i lepiej, że jest tylko przyjacielem.

Przypominasz mi Lenina z dowcipów :D :D :D . Boję się, że jak zajrzę na kolejny temat, to znowu zobaczę Twoje GG :D :D :D .

Gość gość
"a jesli widzi we mnie kobietę ale nie chce ani przyjaźni ani związku ani nawet sexu (bo musialby mnie potraktowac przedmiotowo)" ja myślę, że takie odczytywanie zachowania faceta to najbardziej typowy egzemplarz nadinterpretacji dziewczyny, która chce dostrzec coś, czego nie ma. kobieta mogłaby tak pomyśleć, że seks - traktowanie przedmiotowe. mężczyźni są o wiele prostsi. jak się podobasz, to chce się z Tobą przespać i już. nie analizuje tego ani nic. jak mu się podobasz, będzie chciał sie z Tobą przespać, choćby miało to grozić przyjaźni, pozycji, stabilizacji, karierze itp. i tyle. jeśli nie chce się z Tobą przespać, jest tylko jeden powód - nie kręcisz go.

Gość gość
pytasz który to moment? ... zobaczyłem ją ...

Gość gość
generalnie większości facetom wystarczy tylko jedna kobieta do szczęścia, jednak żeby facet był wierny to różnica wieku między nim a partnerką powinna być dość duża (jakieś 10 lat) Dlaczego tak? Otóż facet w wieku powiedzmy lat 40-stu to wciąż jest młody z dużym libido, a kobiety w tym wieku często już nie wyrabiają pod względem urody. Po prostu nie podniecają już swojego partnera tak jak młodsze. Tak zaczyna się kryzys wieku średniego, który kończy się zdradą. Kiedy mężczyzna ma dużo młodszą, atrakcyjną partnerkę, ten problem nie występuje.

Gość gość
Dlatego dużo młodsza żona to podstawa. Moja tylko o 8 lat młodsza, ale jest świetna.

Gość gość
"Po prostu nie podniecają już swojego partnera tak jak młodsze." - jest jeszcze coś takiego jak seksowny umysł. Poza tym, jest wiele zadbanych czterdziestek, które w swoim ciele czują się znacznie lepiej, niż niejedna dwudziestolatka. Tu nie chodzi o zmarszczki, tylko o postrzeganie samej siebie. Jeśli kobieta czuje się piękną, tak też jest widziana (niezależnie do wieku). Do trzydziestki jeszcze troszkę brakuje mi, a już obecnie nie wyobrażam sobie związku z dwudziestolatką - nudziłbym się z nią (oczywiście nie generalizuję) . x "(jakieś 10 lat)" - czy aby nie jest to myślenie gościa, który przechodzi kryzys wieku średniego? Młodsza partnerka sprawia, że starzenie się jest bardziej znośne. Niestety - wszyscy będziemy kiedyś pomarszczeni. :)

Gość gość
"jeśli nie chce się z Tobą przespać, jest tylko jeden powód - nie kręcisz go." No właśnie a gdy facet ciągle mówi dużó o seksie ale nie zrobi tego, bo nie chce żeby kobieta się zakochała przypadkiem, to czy można uznać to za jakiś objaw posiadania pewnych skrupułów czy po prostu nie kręci go. Czy z czystej sympatii mógłby się wstrzymać, czy jest to raczej wyraz jakiejś niechęci

Gość gość
Nie potrafiłbym tylko przyjaźnić się z kobietą, u której podoba mi się charakter i wygląd.

Gość gość
On nie chce się przyjaźnić...

Gość gość
to czego chce?

Gość gość
niczego:D to straszne;( czyli jednak chodzi o sex

Gość gość
no chyba niestety

Gość gość
Co za pytanie?????????????????????????????? Faceci zakochują się w wyglądzie. Możesz być pusta jak wydmuszka a on się zakocha bo wyglądasz