Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grom z jasnego nieba

podobają mi się łysi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
Mogę Ci podstawić moją Głowę ? Mam też niezłą główkę. Oj bym był szczęśliwym facetem :)

Gromowładna Jak gromowładna każe tak będzie :-) Miałem wrazenie ze temat troche siada i dlatego chciałem wprowadzic nowy elelment ale Ty tu rządzisz o boska zaklinaczko piorunów:-) A w temacie łysiny moze opowiecie jakie były wasze początki z łysina czy to był wasz własny wybór czy potrzeba dostoswania sie do utraty włosów i niechęć do noszenia pozyczek czy resztek włosów. W moim wypadku to swiadomy wybór od 23 roku życia zwiazany z wygoda przy dużych obciażeniach treningowych i problemem z łapaniem infekcji po wychodzeniu z mokrymi włosami po treningu. Jak miełem 16 lat to obiecałem sobie ze jak zobacze pierwsze oznaki łysienia a w moim przypadku to dziedziczne to od razu golę sie na łyso . Ja mam podejscie takie że nie chodzi sie w podartych rajstopach i z łysiejącymi włosami bo to nie estetyczne i świadczy o braku dojrzałosci i odwagi do przyjecia z godnościa naturalnych zmian u meżczyzny. A poniewaz w ieku 23 lat pojawiły się pierwsze bardzo delikatne oznaki łysienia na czubku głowy plus problem z łapaniem infekcji od mokrych włosów po treningu zrobiłe co zaplanowałem , teraz juz nawet jak bym miał bujne włosy nie wróciłbym nigdy do ich noszenia, bo ta łysina to elelement moje tożsamosci ii bardzo ja lubie bo jest super wygodna i estetyczna, kobiet kóre lubia łysolców jest naprawdę mnóstwo

Gość gość
Ja się nie chcę podlizywać bo i po co. Wiem, że bez włosów mi lepiej :) a i jak piszę łysi są bardziej kochliwi i to też wiem po sobie :)

Gość Gromowładna
Bardziej mnie interesują głowy niż główki, chociaż wiem, że mężczyźni używają ich zamiennie :P Wilku masz rację, bądź grzeczny, bo dostaniesz z pioruna. Ja zauważyłam, że panowie, którzy mają częściową łysinę dogalają resztę i efekt końcowy jest fajniejszy, niż gdyby chodzili z tą kępką, co im została.

Gość gość
Ja zostawiam ten milimetr i jak się ocieram o ... to strasznie podobno podnieca.

Wilku zal mi ciebie juz poznałam cie na wylot czym pachniesz. A kobiety slepo ci ufają ? No wiadomo anonimowosc robi swoje.

Do: Maria348 Do: Gromowładna Nie podlizuje się tylko uwazżam ze uczciwie jest że ten ko zakłada temat decyduje o kierunku dyskusji i ma prawo do korekt jak zmierza ona w obszary odległe od tematu. Bo inaczej robi sie z tego chaos, Ja też na swoich tematach staram sie trzymac jako tako dyscypline wiec byłoby nieuczciwe z moje strony wobec gromowładnej gdym nie akceptował jej uprawnień w jej temacie

Do: Maria348 Napisze do Ciebie na temacie " Brutalne branie swojej kobiety bez pytania jej o zgodę" bo widzę że masz jakiś żal do Mnie a nie wiem dlaczego i chciałbym to wyjaśnić. A stwierdzenie poznałaś mnie na wylot to chyba żart :-) To miłe co piszesz że kobiety mi ufają to miłe i ja tego zaufania nie zawiodłem jestem naprawdę do bólu szczery co było źródłem gwałtownych ataków na Mnie, ale myśle że kazdy kto ze mna rozmawia ma pełną jasnosć sytuacji jakie sa moje cele i motywy bo ich nigdy nie ukrywam bo szkoda zycia na kłamstwa i brak szczerości takie mam kredo życiowe

Gość Maria348
Wilku moze mi pomozesz wydepilowac nogi woskiem jezeli masz taką wprawe? Tylko ja wina nie pije

Gość Łysy po metamorfozie
To ja napisze swoją historię. Włosy zaczęły mi się przerzedzać wcześnie w wieku około 22 lat. W tamtym czasie wydało mi się to mocno niesprawiedliwe. Dlaczego mnie to spotyka? Dlaczego tak tak wcześnie? Nikt z mojego otoczenia nie łysieje. Było to mocno frustrujące i jednak odbiło się na mojej samoocenie i pewności siebie. W młodym facecie, który swoja wewnętrzną wartość dopiero buduje i najczęściej opiera ją w dużej mierze na wyglądzie miało to spore znaczenie. Myśli typu - no to koniec z kobietami, jaka teraz na mnie spojrzy były dosyć częste. Bez żadnego okresu przejściowego (zaczeski itp) ogoliłem się na zero. Teraz wiem, że są zalety takiej fryzury. Nie chodzę do fryzjera, nie muszę myć włosów, stosować szamponów, stać przed lustrem, układać fryzury. Co do mojej samooceny to wzrosła o 300% od tamtego czasu. Oczywiście dojrzałem i wiem, że nie buduje się jej tylko na wyglądzie ale na wielu elementach - wykształcenie, pozycja zawodowa, ciekawe życie, pasje, piękna kobieta u boku :). Wygląd oczywiście jest też ważny ale nawet będąc łysym można zbudować swój styl męskiego faceta. W moim przypadku to wysoki, wysportowany, szczupły ale nie chudy, prosta postawa, pewny siebie chód, dobrane do sylwetki, bardzo dobre jakościowo ciuchy, buty i dodatki, trochę eleganckie ale też z rockowym pazurem. Do łysej głowy dołożyłem dla równowagi zarost, ciemny, gęsty ale zawsze przytrzyżony do kilku mm nie puszczony samopas. Łysi zazwyczaj mają dużo testosteronu więc z zarostem i owłosieniem na twarzy i na ciele nie ma problemu ;). I teraz najważniejsze to uwaga kobiet. Wiem, że jest dużo koneserek takiego męskiego stylu jaki prezentuję często się spotykam z dłuższymi spojrzeniami kobiet i zainteresowaniem. Zazwyczaj nie są to małolaty, które jeszcze mają w głowach styl wypindrzonego gładko ogolonego, z pięknie ułożoną fryzurką modela przekazanego przez kolorowe magazyny i media. Ale jest bardzo dużo dojrzałych kobiet, które kręci po po prostu męski, łysy facet. Pozdrawiam wszystkie Panie w tym topiku oby było was jak najwięcej.

Gość Maria348
Do: łysy po metamorfozie przyznaje Ci racje ze kobietą dojrzałym podobają się łysi wysportowani faceci ja chętnie bym się do takiego przytuliła a i miejsca do całowania dosc:-)

Gość Gromowładna
Wspaniale! właśnie taki typ mężczyzny miałam na myśli zakładając ten temat. Wielce prawdopodobne, że również ja zawiesiłabym na tobie dłużej wzrok, gdybym cię spotkała :) Panowie polecamy fryzurę na zapałkę ;)

Do: gromowładnej widze ze mamy jednakowe gusta pani gromu:-) Kochani łysolce wielcy jestescie * cmok

Tak i nie jesteśmy jedyne. Wiem, że wielu panów na na tym punkcie kompleksy, zwłaszcza jeśli łysienie spotyka ich w młodym wieku. Ale nam, kobietom dojrzałym, nie przeszkadza,a nawet nas to kręci. Mi po prostu łysina bardzo dobrze się kojarzy i mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie :)

Gość Gromowładna
Odświeżę trochę topik. Nie ma Toledo, nie ma z kim gadać. Czy ktoś oprócz niego tu jeszcze zagląda?

Gość gość
Zagląda i to łysy :) O bardzo ciepłej krwi :)

Gość gość
Jeszcze chwila i zacznie wrzeć :)

Gość Maria 348
Witajcie :-) z gromowładną na czele sniło mi się ze uprawiałam sxs z łysym facetem ktory ze mną pracuje:-)

Gość gość
Sądzę, że można się sparzyć, ale nie koniecznie :) gdy podobne temperatury najdą na siebie :)

Moja krew osiągnęła już temperaturę wrzenia bo moja pani która wyjechała na kilka dni wraca dopiero w piatek a już tyle naobiecywała przez telefon co ze mną zrobi jak wróci że chyba nie podołam jej oczekiwaniom:-) No ale jak kobieta w potrzebie i napalona to przyjme to wyzwanie jak na wojownika przystało i postaram sie z tym zmierzyć i nie polec na placu boju:-)

Gość gość
Hej gosciu moze będzie mieszanie krwi.? Usiądz wygodnie na fotelu wskocze ci na kolanka i będziesz mieszac mi od srodka.

Gość Maria348
Wilk w******y swoją wilczyce mmmmmr juz słysze jak wyje z podniety.

Gość gość
Na to się zgadzam całkowicie. Takie mieszanie gorących płynów to jest to :) Dochodzę do wrzenia, a co dopiero z kobietą :)