Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RosaRegional

Negatywny wynik testu .

Polecane posty

Gość RosaRegional

Witam . Czy jest możliwe że mogę być w ciąży a wynik testu jest negatywny . Od tygodnia nie mam miesiączki , jeśli była bym w ciąży to w 6 tygodniu , dzisiaj robiłam test płytkowy najtańszy i wyszedł negatywny . Mam wiele objawów . Brak okresu , mdłości a dzisiaj to wymioty nawet , nabrzmiałe piersi , czasem bolą , kręgosłup czasem bolący i podbrzusze takie twardsze . Jestem bardzo chuda ważę 45/46 kg , brzuch zawsze płaski a ostatnio zrobił się mini brzuszek nawet jak zjem jedną kanapkę to już jest minimalnie widoczny . Nie wiem co mam myśleć . Proszę o pomoc .

Gość gość
A kiedy doszło do stosunku?

Gość RosaRegional
28 maja potem 2 czerwca .

Gość gość
Jestes w ciazy - gratulacje. Ciazy urojonej.

Gość RosaRegional
Chciałam pomocy a nie odpowiedzi która nie pomoże mi w niczym . Wcześniej też były stosunki ale mam wymieniać każdy dzień kiedy sie odbył ? Nie o to chyba chodzi prawda? Pytałam czy może wyjść test negatywny jeśli jest się w ciąży czy może być taka opcja . Proszę o odpowiedzi trochę bardziej dojrzałe osoby i doświadczone . Z góry dziękuję .

Gość gość
Testy ciazowe sa skuteczne w 99,9 proc. Wiec odpowiedz nasuwa siesama. To co moge poradzic to kup jeszcze jeden test i go zrob

Gość RosaRegional
Zrobiłam go jakieś trzy godziny temu . Podobno porannym lepiej ale chciałam jak najszybciej go zrobić . A zdarzały się przypadki gdzie kobiety były w ciąży a testy negatywne .

Gość gość
Jesli jestes az tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki to test ciazowy mozesz wykonac niezaleznie od pory dnia. Hmm ja o takim przypadku osobiscie nie skyszalam. Mozesz jeszcze wykonac bad. z krwi beta HCG, ktory rozwieje Twoje watpliwosci. Raczej badanie to jest nie podwarzalne.