Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wika220989

starania o dziecko lato 2014

Polecane posty

Gość calineczka90
Mieszkam w Niemczech. Raczej już na stałe. Ale rodzina cala w Polsce wiec często jeździmy. Teraz od kad jest mały to rzadziej troszkę. Ja teoretycznie powinnam mieć dziś bądź jutro owu ale nic na nią nie wskazuje.. Cykle zawsze miałam regularne a ostatnie dwa jakieś krótkie bo 23 i 25 dni były. Wiec nic nie wiem na dzień dzisiejszy.

Gość Aniolkowa2014
Ja jestem w tabelce mam cykle 30dniowe i 10sierpnia @. Najgorsze ze 9 ide na wesele. .Nie chce zle ale wychodzi jak zwykle. Uczulam kolezanke ze bardzo wczesnie te 2kreski bo wpisana jest na7sierpnia a 1sierpnia juz test pozytywny i wszystkie objawy. Ja widze takie prawdopodobieństwo ze może byc w ciazy od poprzedniego cyklu.I to by byla dopiero niespodzianka:)

Gość Calineczka90
Kaffee chyba nie działa jak trzeba bo właśnie długi post napisałam i nie dodało go... Ehh może potem jeszcze raz spróbuję.

Gość Aniolkowa2014
Sa 2aniolkowe i chyba zmienie .Ale poki co wole zejsc z kafe bo nie chce siac fermentu.

Gość Aniolkowa2014
Kafe sie pier zawsze pod koniec strony

Wiecie jak sie poczulam ? jak wariatka,która przesadza,wyolbrzymia i cieszy sie tak naprawde z niczego. Otóż posłuchajcie,mam 30 lat,urodzilam jedno zdrowe dziecko,ale stracilam trójke nienarodzonych dzieci,wiem co to znaczy bać się o to czy ciąża przetrwa czy nie.Od pewnego czasu nie czuje sie tu dobrze,poniewaz nie widze sensu zeby pisac o kolejnych objawach czy swoich radosciach,skoro czesc z was tak do tego podchodzi. Powinnam rozumiem milczec,nie wspominac o tym co mi wyszlo na tescie,albo wogole nikomu nic nie mówic do samych narodzin.To po co jest to forum??? Ja rozumiem ze któras z Was przezyla koszmar,ale to nie znaczy ze mam postepowac tak samo i pesymistycznie podchodzic do tego co mnie spotyka,a moze ja wole sie cieszyc z takich wlasnie drobiazgów?? nie musicie uświadamiac mnie co mi grozi,co moze mnie spotkac itd bo nie jestem dzieckiem i doskonale sobie zdaje sobie z tego sprawe.Jesli jestem w ciąży i lekarz to potwierdzi to chce byc usmiechnietą mamą,cieszyc się ciążą i kupowac wszystkie malenkie rzeczy kiedy tylko bede chciala,a nie do porodu bac sie ze cos sie moze stac itd. Aniolkowa nie znasz długosci mojego cyklu-bo pisalam 10 razy ze skonczylam brac tabletki anty i wszystko jest rozregulowane a wiec owulacja mogla nastąpic wczesniej. Na 10.30 jade na bete i jutro wszystko bedzie jasne.

Gość gość
załozyłam tam profil , nick taki jak tu ale ja się tam nie odnajde a tu nie widze nic od wczoraj . Wrrr

Gość antala
Usia moj nick się nie zmienił. Do okresu jeszcze jeden dzien, wczoaj bolało mnie podbrzusze ale tylko bolało puki co niema nic, Jedyne co mnie martwi to że nie mogę się nawet zbadać bo mam okropnie sucho co moze zwiastować miesiączkę ale u mnie to różnie bywa wiec też może a nie musi;) Piersi dalej bolą. temp wczoraj na poziomie 36,8 -37

Gość ewka094
Ale się rozpisałyście ;) u mnie dzisiaj @ przyszła ;( Usia mogłabyś podesłać mi te materiały o których pisałaś na poprzednich stronach?

ale się rozpisałyście dziewczyny ;) u mnie dzisiaj z rana @ przyszła ;( Wika trochę słabo u mnie, zwłaszcza dziś, a już myślałam, że coś będzie. Usia mogłabyś mi przesłać te materiały o których pisałaś na poprzednich stronach?

Gość Aniołkowa2014
Słuchaj nie mam cię za wariatkę . Ciesz się ciązą tylko poczekaj z euforią do potwierdzenia a nie przypuszczenia !Bo nakrecisz sie dziś a za 3 dni bum i co wtedy ? Życze ci zebyś miała upragnione dziecko i nie chce ci wmawiać ze w ciązy nie jesteś tylko poprostu żebyś przeczekała do potwierdzenia ciązy ! A ty jeszcze nie wiesz o ciązy nie wiesz kiedy moglas zajść a już znasz date narodzin dziecka . Z reszta nie moja piaskownica nie moje zabawki .A możliwe zebyś zaszła w tamtym cyklu? A z tego co mi wiadomo to od tabletek do ciązy nalezy odczekać 2 lub 3 cykle !

Oj tam zaraz należy TEORETYCZNIE należy zaczekać moja siostra miała słabe wyniki po odstawieniu tabletek w pierwszym cyklu, brała tabletki 4 lata bez przerwy. ginekolog kazał jej poczekac 4-6 miesięcy. zaszła w pierwszym cyklu. Mój siostrzeniec ma dzis 3,5 roku;)

Gość Aniołkowa2014
Bywa zależy jakie tabletki i jak sobie organizm radzi , wiem ze sa przypadki ciazy miedzy tabletkami bo ktoś zapomniał albo coś tam .

Gość Aniołkowa2014
I teraz pewnie Kafe się zawiesi ...Jak się dostać do tego nowego forum?

Gość Calineczka90
Aniołkowa trochę więcej optymizmu w życiu. Mimo tragedii jaka cie spotkała ( nie ciebie jedna zresztą ) daj cieszyć się chociaż złudnymi nadziejami ,nie odbieraj nadziei innym :-) i nie złość się na dziewczyny ze atakują. Każda ma jedno marzenie, to samo i myślę że warto chociaż Chwile się cieszyć jak szalona. Nie wszystkie muszą zakładać ze coś nie wyjdzie. Jedna z was pięknie napisała, od kad zobaczy się dwie Kreski to już zawsze będzie strach o malucha. Do końca..

Gość Seraphinka1
Dobra dziewczyny nie spinajmy się już! Koniec tych nerwów! Cieszę się szczęściem innych.Angiolleto kiedy idziesz na betę? Jak się czujesz poza tym ? :) 3mam kciuki. Nam pozostaje kolejny miesiąc walki,powiedzcie mi jak często się przytulalacie z waszymi M w te dni? Bo nie chce dać się zwariować ;P Mi osobiście to forum pasuje bo ja przez całe dnie siedzę na tel. i coś mi nie wchodzi tamto forum,i cieżko się mi operuje na tel. Jak kobietki wasze nastawienie?

Gość Aniołkowa2014
Ja mam swoje zdanie wy macie swoje , dla mnie 2 kreski w dniu kiedy ma być @ lub dzien przed + potwierdzenie u gina jak jest chociaz widoczny pechezyk to jest ciąza , mialam raz puste jajo .Miałam ciąze biochemiczną , puste jajo , ciąze obumarła i przedwczesny poród . Lekarz mi powiedział PRZECIEZ PUSTE JAJO to nie ciąza bo jest tylko pęcherz brak serca ! Może jestem zimna na te sprawy , pewnie zwariuje ze szczescia jak bede miec kiedys potwierdzona ciaze ! teraz podchodze do tego z dystanem . Ok ?

antala i marcia dodalam was, jak wejdziecie to dostaniecie wiadomosc z zaproszeniem do forum;)

Gość Aniołkowa2014
Ja tez tam jestem

Seraphinka1 nie mozna korzystac na tamtyn forum, z telefonu, a to neistety ale ciągle się zwiesza

angioletto kochana, nie martw się co człowiek to opinia, ja również od razu miałam objawy, zagnieżdzenia zarodka, kazda kobieta jest inna, test mogł ci wyjsc pozytywnie, bo moze szybko ci hormon rośnie;)