Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was umie pocisnąć wrednej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

chodzi o typową wredną licealną laskę , "księżniczkę" , kur**we , która miało już z 30 chłopaków , i właśnie się dowiedziałam przespała się z moich bylym chłopakiem kiedy był jeszcze ze mną Spotkalam się z nią i wygarnęłam jej co o niej myślę , wybuchnela mi smiechem w twarz i jeszcze postraszyła przyjaciółeczkami i kolegami jeśli się doczepie jej kiedykolwiek jeszcze... na szczęście skonczylysmy już liceum , jesteśmy tegorocznymi maturzystkami , i ona wyjezdza na studia wiec jej nie będę musiala ogladac , ale czy nikt nie jest w stanie jej porządnie pocisnąć ? Możecie podać się za kogos z naszej bylej klasy np. Anie , Karola czy Natalie , i poprosić o zdjęcia do kolażu na pamiątke , bo sobie co chwile wysylamy teraz żeby przeslac jakiejś tam dziewczynie , to jej gg : 35132159

napiszę jej, że mam nadzieję, że miała niesamowite orgazmy z Twoim byłym, lepsze od Ciebie, bo Ty jesteś małą wredną gorszą w łóżku kretyneczką;)

Gość gość
Widze ze już mnie znasz i wiesz ze jestem kretynką :) To napisz do niej , sama się przekonasz jaka jest su***ką , jak umie wku**wić człowieka , jaka jest zadufana , pewna siebie , wredna , uważa się za najlepsza , najpiękniejsza , a tam naprawdę to pusta lala

właśnie z nia piszę. fajna dziewczyna wydaje się mieć. pisze, że masz małe cycki. a Wasz chłopak nie lubi takich talerzyków

Widze ze już mnie znasz i wiesz ze jestem kretynką usmiech.gif x nie muszę Cię znać, wystarczy przeczytać Twój post, w którym masz ból dupy, że z nią seks jest fajniejszy niż z Tobą.

Gość gość
glupia autorka kretynka hahahaah

Gość gość
daj sobie spokoj kobieto, to co napisalas swiadczy zle o tobie a nie o tamtej dziewczynie, odpusc sobie i nie rob ludziom cyrkow podajac calej polsce gg do kogos, pogielo cie?

Gość gość
ja na miejscu tamtej dziewczyny wiedzialabym co zrobic gdybym to zobaczyla- moje gg na forum podane, zle by bylo z toba

Gość gość
po co? do rozmowy trzeba miec partnera ona nie jest twoim partnerem tylko on

Gość gość
kutacz ^^

Gość gość
broken lubie cie, zawsze myslimy tak samo:)

Gość gość
haha tepic takie laski jak autorka,

Gość gość
zamiast jej pogratulować robisz tu jakieś cyrki, wstydź się

Gość gość
nie wiesz kim jestem bo jestem zawsze jako gosc, ale lubie jak piszesz:) ale nie jestem kims z tematow bieszczadzkich ani takich z noxelia, tak ogolnie

Gość gość
broken debilko 95% ludzi to monogamiści, więc skończ w każdym temacie o tym pisać i próbować im umniejszać, to naprawdę żenujące

Gość gość
finlandia zaloguj się 😴

Gość gość
"95% ludzi to monogamiści" Czytając wpisy na kafe można dojść do innego wniosku

broken debilko 95% ludzi to monogamiści, więc skończ w każdym temacie o tym pisać i próbować im umniejszać, to naprawdę żenujące x 1. żałosna to jest ich reakcja na to, że piszę prawdę. a rozkazy możesz wydawać swojej dupie 2. gdyby byli mono nie byłoby zdrad. zdrada jest naturalną reakcją na pojebane zakazy

Gość gość
gdyby byli mono nie byłoby zdrad. zdrada jest naturalną reakcją na poj**ane zakazy xx przecież twoją koleżankę szmatę swedziala, to nie reakcja na zakaz

Gość gość
srawde, a nie prawdę kretynko, jedyne co robisz to zakłamujesz rzeczywistość, tak samo jak z ilością asów wymyślałaś bzdury choć statystyki mówiły co innego, ale ty pieprzyłaś, ze na pewno jest ich o wiele więcej, tyle że się nie przyznają - jaaasne haha

srawde, a nie prawdę kretynko, jedyne co robisz to zakłamujesz rzeczywistość, tak samo jak z ilością asów wymyślałaś bzdury choć statystyki mówiły co innego, ale ty pieprzyłaś, ze na pewno jest ich o wiele więcej, tyle że się nie przyznają - jaaasne haha x tacy ludzie jak poli i tacy ludzie jak asy nie przyznają się, bo boją się agresywnej psiej reakcji mono i nieasów. stul pysk

Gość gość
te "p*******e" zakazy obowiązują bardzo często zdradzającego z tym z kim zdradza "inteligentko" wielka :) poprzez zdradę z jednego związku mono wchodzi w drugi i nie każdy zdradza, za daleko masz do łba by to zrozumieć?

Gość gość
no jaaasne bo ty tak mówisz hahhaa i taka właśnie jest rozmowa z kimś kto swoje głupie wymysły bierze za pewnik

Gość gość
ukrywają akurat najczęsciej dla własnej wygody, ot co, żadnej większej filozofii w tym nie ma

Gość gość
nie trzeba ukrywać szmato, wystarczy znaleźć sobie takiego samego szmaciarza do związku jak ty, ile to trzeba ci powtarzać suko?