Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was umie pocisnąć wrednej dziewczynie

Polecane posty

Nie mam męża, a to, że facet ma kochankę to wcale nie znaczy, że cokolwiek do niej poczuje. x dlaczego? romanse są fajne, słodkie a kochankowie to wspaniali wolni ludzie, oddech od związku. a Wy wolcie się dusić

to, że większość facetów oddziela seks od miłość to jest akurat FAKT, więc nie pogrążaj się broken smiech.gif x a co to ma do rzeczy? to wykazuje durnotę monożon - skoro to tylko fajny seks to o co ból dupy?

Gość gość
kretynko tępa NIE da się być niewolnikiem z własnej woli - logiczna sprzeczność, i wbij to sobie w końcu do tej pustej łepetyny

kretynko tępa NIE da się być niewolnikiem z własnej woli - logiczna sprzeczność, i wbij to sobie w końcu do tej pustej łepetyny x oj dziecko, nie masz żadnej wyobraźni. da się być niewolnikiem emocjonalnym i mono jest tego sprawcą.

Gość gość
dokładnie i gość z 22:52 ma rację, to są najczęstsze schematy zdrad i wcale nie kolidują z byciem mono

Gość gość
broken, poli w związku tym bardziej nie kochają, oni tylko będą cie ruch/ac, a w razie kłopotów rzucą cie x nie demonizuj, tchórzu xx TO JEST PRAWDA, a ty liczysz na miłość hahaha kmiot

Gość gość
broken, ty tu byłaś najbardziej agresywna, ale mniejsza o to, zjadłabym żelkę w kształcie dinozaura :)

Gość gość
jeśli jest "niewolnikiem emocjonalnym" to jest nim z własnej woli, jeżeli nikt go do niczego nie zmusza to znaczy, że nim tak naprawdę nie jest

jeśli jest "niewolnikiem emocjonalnym" to jest nim z własnej woli, jeżeli nikt go do niczego nie zmusza to znaczy, że nim tak naprawdę nie jest x no chyba jednak zdradzający nie jest z własnej woli. bo gdyby zgadzałby się na kajdanki na jajca to by nie zdradzał w ogóle. a ukrywa zdradę, bo chce być kochany. nie da się tego inaczej wyjaśnić.

Gość gość
Broken, tumanoidzie, sprawdź najpierw definicję "niewolnictwa", a potem używaj tego słowa, ok?

Gość gość
Potencjał, by zdradzać, ma każdy. Ale nie każdy korzysta z okazji, kiedy ta się nadarza.

Gość gość
"a ukrywa zdradę, bo chce być kochany. nie da się tego inaczej wyjaśnić. " x a co mnie obchodzi co ktoś chce? a ja chcę gwiazdkę z nieba no i? ukrywa zdradę bo jest świnią bez szacunku do partnera, a "miłość" budowana na kłamstwie to h.ujnia i iluzja a nie żadna miłość

Gość gość
a ukrywa zdradę, bo chce być kochany. nie da się tego inaczej wyjaśnić xx TO niech twoja koleżanka szmata idzie po tą miłość do tego co ją ruch/al, ale wiem on ją olal hahaha

Potencjał, by zdradzać, ma każdy. Ale nie każdy korzysta z okazji, kiedy ta się nadarza. x chore. to znaczy "mój pies mógłby być z inną, ale że jest wiernym kundlem, to mogę czuć się pewnie, nawet jak mam chujowe ciało i psychę"

a co mnie obchodzi co ktoś chce? a ja chcę gwiazdkę z nieba no i? ukrywa zdradę bo jest świnią bez szacunku do partnera, a "miłość" budowana na kłamstwie to h.ujnia i iluzja a nie żadna miłość x tak, to Ty nie kłam, że go kochasz, bo gdyby tak było cieszyłabyś się z jego przyjemności. jak to "nie szanuje Cię"? bo ujawnia, jak CHU'JOWA jesteś w łóżku? no przykro mi.

Gość gość
Potencjał ma każdy, ale nie każdy skorzysta z okazji. To ta podstawowa różnica.

Gość gość
broken, idź spać, nie siej jadu, kto chciał zrozumiał, kto nie chce nie zrozumie

Gość gość
Nie można być niewolnikiem czegoś co samemu się deklaruje, myślisz ty w ogóle?

Potencjał ma każdy, ale nie każdy skorzysta z okazji. To ta podstawowa różnica. x zastąpiłaś piękną wolność ukochanej osoby słowem "potencjał". jesteś psychopatką. on ma Ci w zębach przynieść Twój potencjał, bo Pani tak pierdnęła.

*swój potencjał no właśnie. mono nie kocha. mono się cieszy, że ktoś się zdeklarował resztę ma w dupie. ma w dupie, czy ktoś się zdeklarował tylko dlatego, że go kocha a nie dlatego, że lubi mieć na cipie kajdanki. mono się cieszy z nowego psa

Gość gość
Są ludzie, którzy podejmują decyzję i nie zdradzają z własnej nieprzymuszonej woli. Chyba nie będziesz kogoś zmuszać do czegoś czym się brzydzi?

Gość gość
miłość to też pewne zasady z niej wynikające, bezmózgu, kiedy to w końcu pojmiesz? jeśli czyjeś "chcenie" realizuje się kosztem oszukiwania i ranienia drugiej osoby to nie jest to miłość, proste

gość dziś Są ludzie, którzy podejmują decyzję i nie zdradzają z własnej nieprzymuszonej woli. x każdy jest inny. ja mówię o Waszych niewolnikach, którzy OŚMIELILI się zdradzić partnera-boga x Chyba nie będziesz kogoś zmuszać do czegoś czym się brzydzi? x a co to za tajemnicze zdanie i do czego się odnosi?

miłość to też pewne zasady z niej wynikające, bezmózgu, kiedy to w końcu pojmiesz? x to zdanie jest puste, nic nie wnosi. x jeśli czyjeś "chcenie" realizuje się kosztem oszukiwania i ranienia drugiej osoby to nie jest to miłość, proste x ależ... chyba jak ktoś ukrywa zdradę, to znaczy, że szanuje. no bo jak? lepiej, żeby szedł po ten seks jawnie? nie rozumiem Waszej chorej logiki.

jesteście bezczelni to właśnie mono-gorsza-zdradzona strona rani drugą osobę, bo druga osoba, która ma ochote na inną osobę nie ma prawa się nawet z tego zwierzyć. ma sobie założyć kajdanki na cipę

Gość gość
Rozwój technologiczny poszedł na przód, zmieniają się nasze nawyki, ale czy ludzka natura się zmienia? Nie sądzę. Ludzkie marzenia, potrzeby, pożądanie - to się nie zmienia od tysięcy lat. Ludzie skłonność do cudzołóstwa mają we krwi. Dziś wydaje się to łatwe, stylowe, pożądane w dużej mierze dlatego, że wciąż czytamy o życiu, miłości i zdradach celebrytów w gazetach, na plotkarskich portalach.... Patrzymy na tych celebrytów, którzy urośli do roli autorytetów, i myślimy: skoro oni tak postępują, to i ja mogę.