Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHANKI, co macie z romansu z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
A któż to tak wcześnie wstaje. 5 rano i już na chodzie?

Gość gość
A ja tez mam kochanka:) i powiem ze jest z***biscie. A te wszystkie baby co tu przeklinają i wyzywają takie jak my to po prostu zazdroszczą nam zerznietej pupci bo same maja smierdzacego chlopa w domu. Tyle

Gość gość
Ja akurat nikomu nie zazdroszczę, bo męża nie mam, a mój mężczyzna jest świetny. Zajrzałam, bo ciekawią mnie mechanizmy kur/est/wa :P

Gość gość
Mechanizmem kur/es/twa sa pieniądze, wszędzie tam gdzie kobieta d******py za korzysci materialne. Nie wszystkie kochanki dają d**y dla pieniędzy, nie wszystkie żony daja d**y z miłości. ;)

Gość gość
Wszystkie kochanki bez wyjątku liczą na kasę. Sprawdzone kilkukrotnie. Choć absolutnie twierdzą, że jest inaczej zgrywając wielką miłość. Że samowystarczalne itd że nie mogłyby wziąć to wszystko bajki. Wszystko wychodzi w praniu po pewnym czasie. Więc nadają się tylko do jednego. I jest jak zwykle coś za coś i nic więcej. Puste to jak studnia bez dna.

Gość gość
jak dlugo jestescie kochankami i czy jestescie wolne czy jestescie mezatkami?

Gość gość
Dwie najukochańsze istotki na świecie :)

Gość gość
gość 2016.05.07 Pustak trafia na pustaki ot cala filozofia ;)

Gość gość
gość 2016.05.06 A ja tez mam kochanka i powiem ze jest z***biscie. A te wszystkie baby co tu przeklinają i wyzywają takie jak my to po prostu zazdroszczą nam zerznietej pupci bo same maja smierdzacego chlopa w domu. Tyle xx Śmierdzącego chłopa to masz ty prostytutko, gdy wpadnie do ciebie na godzinkę. Jak śmierdziela nie obsłużysz, to forsy nie dostaniesz :D

Gość gość
Taka prawda faceci bardzo rzadko związują się dla pieniędzy z kochanką. Kochanki to szmaty najgorszego sortu. To jak zaraza jak rak niszczący od środka.

Gość gość
facet szuka kochanki bo zona mu nie daje.

Gość gość
kochanka jest lepsza od zony.

Gość gość
Znam takiego debila co roochał się z flądrą tylko dlatego, bo żona miała nogę w gipsie przez dłuższy czas. Noga nie chciała się zrosnąć i debil nie mógł wygodnie rożnych pozycji uskuteczniać. Jak ty kochanko złamiesz kopyto, to taki kochaś natychmiast kopnie cię w zad i znać nie będzie chciał. Taka jesteś lepsza od żony he he

Gość gość
:D wykaz leków przyjęty a w temacie chyba niewiele ale co ja tam wiem nie mam żonatego kochanka i niestety nie miałam

Gość gość
nie masz, nie miałaś pozostaje ci rwać włosy z głowy 😭

Gość gość
niech on rwie

Gość gość
skąd?!

Gość gość
niech się wali na ryj ta kochanka.

Gość stara kochanka
nigdy nie mialam zadnych profitow od mojego zonatego, nic nigdy od niego nie dostalam poza twardym dyskiem do kompa, za wszystko placilam ja, nigdy nie bylam tak glupia jak wtedy kiedy z nim sie zadawalam, ale faktem jest tez to ze lepszego seksu juz nie zaznalam po rozstaniu z nim, mimo ze teraz faceci placa za mnie..co z tego w lozku zaden nie jest rownie dobry i zaden tak nie jest mi bliski..Misio pozdrawiam

Gość gość
Zony nie daja to i kochanki maja:-) a taka jest prawda facet jak kocha i zalezy mu na zonie to nie szuka. Wiec moze brak uczuc glebszych znudzenie to powoduje ze jest jak jest... Ja bym sobie poszukala rowniez kochanka gitaa:-)