Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam długi depresję i nie wiem jak sobie poradzić

Polecane posty

Gość gość
Z powodu długów czy czegoś jeszcze? Leczysz depresję?

Gość Magdalenna2101
Za mało słońca..Chyba..

Gość gość
To również. Nie bądźmy jednak meteopatkami - deszcz też ma swój urok.

Gość gość
Zdychaj jak masz długi. W takiej sytuacji nic cię nie czeka oszustko.

Gość gość
Ja mam depresje z powodu tego, że zostawił mnie facet...z długami...

Gość gość
Mam dług, tylko dzięki Bogu mnie nie wykryli. Nie zamierzam jednak nic sobie z tego nie robić. Może i w przeszłości byłam głupia, ale teraz zmądrzałam i chcę być uczciwa wobec innych. Za ponad rok pragnę rozpocząć studia w Wiedniu, więc opuszczać Polskę już z czystą sytuacją.

Gość gość
Zostawił? Co się dokładnie stało?

Gość gość
A chciałaś pojechać do Czechosłowacji, zmieniłaś plany?

Gość gość
Zostawił, wyszedł i już nie wrócił, źle się ostatnio działo, ale głownie z jego winy, albo inaczej: moje zachowanie było wynikiem jego zachowania, a nie odwrotnie...no i zostawił mi na głowie wszelkie zobowiązania itd

Gość gość
Jak to? Musisz spłacać za niego te długi?

Gość gość
autorka coś kreci...

Gość gość
Niby z czym kręcę?

Gość gość
hmmm, muszę płacić nie długi, ale zobowiązania, które on chciał zaciągnąć, a mnie na to nie stać...tylko że nie to paradoksalnie najbardziej boli, a fakt, że straciłam miłość życia

Gość gość
To chore. Dlaczego masz spłacać jego zobowiązania, przecież to on zawinił... A miłość jest ślepa, dlatego wciąż za nim tęsknisz.

Gość gość
ale piszesz ze zobowiązania chciał zaciągnąć, czyli nie zaciągnął? to nie rozumiem o jakich dlugach piszesz

Gość gość
on chciał zaciągnąć i zaciągnął...na moje nazwisko...a ja umieram z miłości, walą mnie te długi...

Gość gość
Jesteś bardzo młoda i całe życie przed Tobą, jeszcze nie raz się zakochasz...

Gość gość
U mnie zaczęło się od tego że nie byłem w stanie odczuwać żadnej przyjemności, anhedonia. Odczuwałem bezsensowność życia i własnego bytu, nie miałem żadnego zapału i motywacji, nie miałem potrzeby wstawać rano z łóżka. Utraciłem zainteresowanie. Czułem się winny. Nie wychodziłem w dzień z domu, robiłem to wieczorem, ale kiedy kogoś mijałem, to miałem wrażenie, że ta osoba śmieje się ze mnie. Z tego, że nie dostałem się na studia i siedzę rok.,,Co tutaj jeszcze robisz? Nie dostałeś się? A do pracy dlaczego nie pójdziesz?” Chciałem czytać książki, ale nie byłem w stanie skupić się na tyle, żeby doczytać jedną stronę. Wiedziałem ze muszę coś z tym zrobić. Szukając informacji jak sobie pomóc trafiłem na stronę http://moc-energii.pl i zamówiłem rytuał oczyszczenia aury. Kilkanaście dni po rytuale wszystko jakby zaczęło się układac po mojej myśli. Zacząłem mieć więcej sił witalnych i przestałem mieć czarne myśli. Ten stan utrzymuje się już kilka miesięcy a tamten okres zaczyna być tylko niemiłym wspomnieniem.

Gość gość
Nie wiadomo, czy najpierw radzić sobie z depresją, czy długami

Gość gość
Najlepiej z jednym i drugim jednocześnie, skoro jedno wynika z drugiego. Ale a pieniędzmi nigdy nie jest łatwo

Gość gość
Można spróbować osiągnięcia upadłości, ale to też nie jest mega łatwe

Gość Agertia
Można, to fakt, ale sprawa jest dość trudna. I warto w takiej sytuacji odezwać się do kancelarii takiej jak http://www.wyjsczdlugow.pl/ która specjalizuje się w pomocy, w osiąganiu upadłości - na terenie UK, ale oczywiście dotyczy to też zobowiązań na terenie naszego kraju. Nie wiem, jak do końca to wygląda, bo ja nie miałam takiej sytuacji, ale znajomy u nich "uratował tyłek", można powiedzieć, więc warto spróbować.

Gość gość
W niektórych sytuacjach można także zmienić komornika sądowego. Ja współpracowałam z www.jkrukkomornik.pl i dosyć szybko udało nam się odzyskać wszelkie długi.

Gość gość
Polecam szczerze strone www.nastepnapozyczka.pl szybko sprawnie i bez zbednych formalnosci!

Gość gość
Rok temu znalazłam się w ciężkiej sytuacji życiowej. Odczuwałam bezsens istnienia, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, jak sobie pomóc. Myślałam, że już nigdy się z tego nie podniosę. Znajoma dała mi kontakt do http://uzdrowicielzeswiatla.pl/. Pan Romuald bardzo mi pomógł, wyprowadził mnie z dołka w którym się znajdowałam, odzyskałam radość życia. Szczerze polecam wszystkim zdesperowanym.

Gość Synszylek39
Od siebie mogę polecić Ci blog który prowadzą dłużnicy, adres to https://jakwyjsczdlugow.pl/ warto tam zaglądać bo pomagają ludziom i można też samemu do nich napisać z prośbą o pomoc...