Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub eks

Polecane posty

Gość gość
ręce opadają, koncze czytanie i udzielanie się w tym temacie. Naprawdę myslałam ,że jestes tylko naiwna, ale Ty jesteś i tępa i głupia do kwadratu. Powodzenia.

Gość gość
Nie obrażaj mnie, nie mówię ze chcę je zabrać , mówię że w razie rozwodu ich mogłabym mu pomóc w opiece nad nim - nie przeszkadzałoby mi ono.

Gość gość
On powie: ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską. I że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Potem klęknie, ucałuje jej brzuch, wstanie i powie jeszcze: Nigdy nie kochałem nikogo tak jak Ciebie. Codziennie będę sprawiał, że będziesz czuła się najszczęśliwszą kobietą na ziemi. Wolałbym umrzeć, niż sprawić Ci przykrość. A na zakończenie przysięgi pocałuje ją przy aplauzie zaproszonych gości. Będą oboje cieszyć się i uśmiechać, goście będą sypać ryżem, składać życzenia, on będzie jej służył ramieniem i kładł rękę na jej brzuchu... Będą się bawić do białego rana, a gdy zostaną sami... Nieproszonych gości wyproszą świadkowie, młodzi przez długi czas nie dowiedzą się, kto przyszedł zobaczyć oficjalny początek ich wspólnego życia...

Gość gość
On powie: ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską. I że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Potem klęknie, ucałuje jej brzuch, wstanie i powie jeszcze: Nigdy nie kochałem nikogo tak jak Ciebie. Codziennie będę sprawiał, że będziesz czuła się najszczęśliwszą kobietą na ziemi. Wolałbym umrzeć, niż sprawić Ci przykrość. A na zakończenie przysięgi pocałuje ją przy aplauzie zaproszonych gości. Będą oboje cieszyć się i uśmiechać, goście będą sypać ryżem, składać życzenia, on będzie jej służył ramieniem i kładł rękę na jej brzuchu... Będą się bawić do białego rana, a gdy zostaną sami... Nieproszonych gości wyproszą świadkowie, młodzi przez długi czas nie dowiedzą się, kto przyszedł zobaczyć oficjalny początek ich wspólnego życia...

Gość gość
no i zatkało kakao :D

Gość kicianka
a Wy dalej to analizujecie?? Autorko, jeśli dwie osoby mówią Ci żeś pijana, to lepiej się połóż a nie dyskutuj :)

Gość gość
autorka zerżnęła tą prowokację z książki której główną bohaterką była psychiczna baba knująca podobne intrygi.

Gość gość
Autorka napisala: "A jak bym przyszła i udała, ze to olewam ..." No faktycznie przychodzac bys pokazala, ze olewasz !!! Umre ze smiechu :D :D Jak grochem o sciane, serio.

Gość gość
prowo czy nie, najgorsze jest to ze sa naprawde takie wariatki eks. Mojego na szczescie sie odczepila po tym, jak jej jasno powiedzial ze nie zyczy sobie kontaktu. Ale mam czutke ze nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa...

no są takie wariatki, niestety. Mnie tam ich szkoda, serio. Byłej mojego męża też mi szkoda, całą winą za rozpad ich związku zrzuciła na mnie- sobie nie ma nic do zarzucenia oczywiście. Pamiętam jak sie dowiedziała o naszym ślubie to plotki takie siała, że az mnie śmiech ogarniał. I sama sobie zaszkodziła, bo wszyscy ich wspólni znajomi jakoś woleli spędzać czas z nami, niż z nią- zaślepioną chora nienawiścią.

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
Zrobic na zlosc jego przyszlej zonie bo sie zdenerwuje? A co bedzie jak sie naprawde tym przejmie do tego stopnia, ze poroni i straci dziecko??? Ty o tym pomyslalas?????

Gość gość
Idź na całość Możesz się również spotkać z byłym

Gość gość
Autorka coś ucichła. Pewnie kombinuje jak koń pod górę i jak za moment wyskoczy to oczy wam zbieleją :D

Gość gość
To wyzej to jakas litania?

Gość gość
Nie zatkało, liczę się z tym, że może to okazać się nieprzyjemne również dla mnie, nie tylko dla niej. I nie jestem wariatką! Rozważę ślub, pojawię się na kawalerskim. Co do zdenerwowania jej - to nie moja wina, że może zdenerwować się tak że poroni - najwidoczniej nie jest go pewna.

Gość gość
pro-wo-ka-cja!

Gość gość
Żadna prowokacja, nie zamierzam o tym dyskutować, bo i tak tych co tak uważają nie przekonam, zresztą po co mi opinie osób które myślą że to bzdury, podczas gdy ja mam problem. I wcale nie uważam, żebym robiła coś nie tak - po prostu nie chce rezygnować z wieloletniej znajomości - w imię czego?

Gość gość
Wczoraj byłam na grilu ze znajomymi. Koleżanki mają podobne zdanie jak Wy - ze nie powinnam tam iść. Jednak powiedziały, że mogą ze mną pójść na imprezę tego dnia co ma kawalerski (wiem też że planują raczej tam pójść, po piciu w domu). Tam będzie sam - bez niej, będzie alko - i zarazem okazja by pogadać, bo faktycznie na ślubie może nie być czasu. Jeśli bym z nim tam pogadała, i wyjaśniałabym sobie z nim wszystko - również miałabym okazje pokazać jak się zmieniłam - może z czasem nasze relacje staną się przynajmniej koleżeńskie. Tu chyba nie zrobię z siebie idiotki, przecież nie będzie wiedział, że pojawiłam się tam specjalnie - a że to zbieg okoliczności.

Gość gość
a coś ty myślała, ze on podczas ślubu będzie z tobą gadał? zapomnij! jedyne słowo jakie usłyszysz od niego to dziękuję, gdy złożysz życzenia

Gość gość
Jasne, zamiast dobrze się bawić to będzie z tobą rozmawiał - jeżeli w ogóle pójdzie tam gdzie "zwykle". Poza tym będzie miał swoich gości.

Gość gość
5 lipca ma kawalerski, dam znać co i jak jeśli ktoś w ogóle chce wiedzieć

Gość gość
chętnie poczytam jak zrobiłaś z siebie idiotkę

Gość gość
Jak zrobię siebie idiotkę, jak nikt nie będzie wiedział że zjawiłam się tam specjalnie.

Gość gość
Autorko jestem w twoim wieku, tez sie rozstalismy po 10 latach , byly ma jakas kobiete, ja jestem sama. Ale ty dla mnie jestes jakas nienormalna. Ja nie mam z nim kontaktu , najwyrazniej nie bylismy sobie pisani, a ta dziewczyna nic mi nie jest winna . W zyciu nie pijde na ich slub przeciez to pinizajace , ty sie lecz kobieto.

Gość gość
zobaczymy czy powiesz tak samo jak będą brali już slub