Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie realizujecie perwersyjne fantazje w zwiazku czy poza nim?

Polecane posty

Gość gość

Wielu z Was prawdopodobnie ma rozne wstydliwe pragnienia, mowicie otwarcie o nich swoim partnerom czy latwiej isc na calosc z obcym kochankiem\ka? Czy kobieta po przekroczeniu granic w seksie nadal jest partnerka czy zostaje juz zakwalifikowana jako.kochanka? Bo przeciez podobno panowie zenia sie z tymi porzadnymi ;) Jakie jest Wasze zdanie?

Gość gość
Ja swoje perwersyjne fantazje realizuję z mężem, choć przyznaję, że nieraz trudno mi powiedziec czego chcę i troche to trwa, ale on na szczęscie jest otwarty na propozycje :)

Gość gość
ja znalazłem kochankę - jest zachwycona, sama ma spore potrzeby i jest otwarta na propozycje. Wiemy po co się spotykamy - seks jest super

Gość gość
Ja nie potrzebuję uciekać poza związek. Po co miałbym być w nim jeśli nie moglibyśmy się nawzajem spełniać. Własciwie czasami jest tak, że prędzej wyskakujemy z pomysłami zanim je przemyślimy. W sumie mam niesamowite szczęscie.

Gość gość
W związku. Z żoną. Jest fantastyczna i otwarta w seksie. Nie ma nic lepszego niż seks w ukochaną osobą. Takie numerki bez uczucia to nic fajnego. I wiem co mówie (to do tych co mi zaraz zarzucą , że nie wiem co mówię) bo sporo kobiet przeleciałem.

Gość gość003
mam przyjaciółkę nie jesteśmy w związkach

Gość gość
A ja szukam pani do seksu moze tutaj bedzie ktoras chetna