Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A od kobiet to wymagaja

FACET to moze byc niezbyt ladny ,NIEZBYT WYSOKI,z brzuchem niezbyt LADNIE ZBUDOW

Polecane posty

Gość A od kobiet to wymagaja

Facet to oze miec niedoskonalosci ...a od kobiet to wymagaja ze byla ladna zgrabna..

Gość gość
bo kobiety pozwalaja na to ..same sobie winne

Gość gość
czy ja wiem- szanujaca się kobieta i przede wszystkim ładna byle czego nie weźmie dla marnej pensyjki :)

Gość gość
Chyc sie nierobie pracy. Nielicz na pensyjke faceta:-)

Gość gość
a kto powiedzial ze licze na pensyjke faceta a dwa kto powiedzial ze nie pracuje? :)

Gość gość
Kobieta może być bezrobotna, niewykształcona, nie mieć prawka, samochodu, może mieszkać z rodzicami, a od facetów się wymaga :(

Gość gość
a bezrobotnego, niezmotoryzowanego, mieszkającego z rodzicami kurdupla nie chce nawet gruba locha z krzywym ryjem :(

Gość gość
a jak baba jest ruda , gruba , nie ma piersi D , róznicy 30 cm miedzy talia i biodrami to co ma zrobić ?

Gość gość
to wez sobie byle jaka, prosta dziewczyne ktora docenisz nie za wyglad tylko za serce, i ona nie bedzie wymagala nie wiadomo ile, choc w dzisiejszych czasach prawko to podstawa u faceta okolo 30 letniego a jak obrazasz kobiety od 'loch z krzywym ryjem'to nic dziwnego ze nikogo nie masz, na odleglosc mozna wyczuc kto jest kim

Gość gość
Wsadzić głowe w dope i zacisnąć pośladki ;)

Gość gość
no właśnie piszę, że nawet byle jaka mnie nie zechce, bo te byle jakie też mają wymagania.

Gość gość
Bo nawet gruba locha z krzywym ryjem nie jest tak głupia żeby chcieć bezrobotnego, niezmotoryzowanego, mieszkającego z rodzicami kurdupla ;)

Gość gość
ta, tylko , że ten żeby chcieć bezrobotnego, niezmotoryzowanego, mieszkającego z rodzicami kurdupla może zmienić swoje życie - wystarczy , że zrobi prawko Gruba brzydka locha do końca życia pozostanie pasztetem

Gość gość
prawko można zrobić w każdej chwili , w kilka miesięcy .. A twarz szreka pozostanie całe życie ..

Gość gość
Wcale bo nie do końca życia! Jak sie zestarzeje to zostanie starym pasztetem ;)

Gość gość
głupi przyklad .. Ten bezrobotny , niezmotoryzowany może isc do roboty i zrobić prawko gdy tylko zapragnie Krzywy ryj pozostanie do końća życia krzywym ryjem .. brzydka osoba ma dużo gorzej

Gość gość
To chyba dla desperatek. Ja tam wolę bez brzuszyska, bez łysiny, bez krzywych nóg. Ma być przyjemny dla mojego oka.

Gość gość
Jestem śliczny 50latek z prawkiem ,mieszkam bez mamusi.Dasz misiaczkowi zamoczyc?:-)