Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frogman

Randewu z erotycznym zapałem

Polecane posty

Dzień dobry Państwu, to mój pierwszy post w internecie więc proszę o wyrozumiałość ;) Piszę bo mam natchnienie i wygrałem na loterii swoją wymarzoną randkę. Wyszedłem z domu nieświadomy mojej przeciętności, z miejsca przykułem uwagę ładnej kobiety, której nie dostrzegłem bo byłem zbyt bystry żeby tracić czas na takie bzdety. Poszedłem z nią na randkę do restauracji, zamówiłem co tylko chciała, puściłem gadkę która ścielą ją z nóg. Klaudia szybko poczuła że zgarnął ją mężczyzna jej życia, bajerowałem ją naprawdę solidnie, kiedy miałem zdać sobie z tego sprawę i zabrać ją do pokoju hotelowego skonsumować nasz związek, przypomniało mi się, że w drzwiach restauracji stoi kurier...Tak to ja go zamawiałem, zamówiłem do restauracji szafę do samodzielnego montażu. Wstałem od stolika, podszedłem do drzwi, zapłaciłem pobranie za towar. Karton z szafą położyłem na środku restauracji, po czym go otworzyłem, rozłożyłem elementy szafy. Na oczach Klaudii i zebranego towarzystwa zacząłem składać szafę. Klaudia patrzyła jak młotkiem wbijam elementy zawiasów, jak drobnymi gwoździkami sztukuję płytę pilśniową, Klaudia patrzyła jak sprawnie wkrętakiem wkręcam drzewowkręty. Widziałem w oczach Klaudii jak ją pasjonuje kiedy składam szafę. Wiedziałem, że myśli sobie...Patrzcie na tego king konga, jak on składa szafę, to mój facet ;) On sobie wszędzie poradzi. Ona patrzyła jak w restauracji składam szafę, patrzyła również jak składam ją w łóżku ;)

Gość gość
http://www.zaadoptujfaceta.pl/profile/2107617 Jesteście Tu chyba nie z przypadku? Szukacie dobrego (jeśli nie najlepszego na rynku) i zdrowego dawcy nasienia? Dobrze trafiliście!!! Mogę Wam pomóc w poczęciu FANTASTYCZNEGO dzieciątka. Czytajcie całość – troszkę tego dużo, ale warto dobrnąć do końca! A więc: Oferuję swoją pomoc przy zapłodnieniu kobiety. Jestem rzeczywistym dawcą, a nie „poszukiwaczem przygód”. Zero ściemy – jestem konkretny, pewny siebie a przy tym delikatny i dyskretny. Potrafię wczuć się w sytuację i umiejętnie rozładować emocje. Gwarantuję pełną dyskrecję oraz 100% zdrowia i higieny.

Gość Frogman
Myślę, że Klaudię najbardziej ujęło kiedy małym stolarskim młotkiem wpijałem w płytę pilśniową gwoździki, które przytwierdzały dyktę. Jestem zdolnym podrywaczem. Ten sposób trzymania młotka stolarskiego zwiastował dla niej upojną w doznania emocjonalne noc. Wiem, widziałem to w jej oczach że już wtedy była gotowa na poszerzenie zakresu prac ;)

Na randce niezbędna jest miarka techniczna, ołówek montażowy, kątownik, chwytaki, zestaw wkrętaków, obcęgi techniczne, gwoździe dobrej próby, odzież ochronna. Kobiety lecą na dobrego technika z dobrym zestawem narzędzi, fachowym okiem ;) Nie chcę prorokować ale jak sobie kupię na targu wiertarkę udarową do będę królem nocnego życia.

Gość Frogman
Gwoździe wypadałoby wbijać jednostajnymi ******* młotka pod kątem 85 stopni. Sklejka dobrze wtedy absorbuje uderzenia i przyjmuje ciało obce w swojej strukturze. Gwoździe najlepiej przechowuje się w gazecie tak zwanej makulaturze technicznej. Prawdziwy technik potrafi w ciągu godziny złożyć szafę i komodę, wszystko na oczach kobiety, która wraz z postępem prac mięknie w kolanach ;)

Kobiety odczuwają silne podniecenie kiedy mężczyzna maluje powierzchnię drewna impregnatem. Pędzel w jego ręku musi być z naturalnej sierści zwierzęcej. Sierść pędzla musi się mocno ocierać o drewnianą powierzchnię co powoduje wydajne rozprowadzenie i wcieranie impregnatu w strukturę drewna. Nie spotkałem jeszcze dziewczyny która nie posikałaby się przy takim podejściu pod flirt.

Gość gość
To nie Ty ją zachwyciłeś;) Oczami wyobraźni widziała już jak wiele da radę w tej szafie pomieścić;) Następna randka= zakupy(czyt. ciuchobranie) :D

W ten piątek postanowiłem szczotką-zmiotką pozamiatać jedną drugą domu, drugiej połowy jeszcze nie ruszałem. Szczotka którą posiadam jest niezwykle trudnym modelem w obsłudze. Kurz łatwo przylega do sztucznych włosów w powierzchni zamiatającej. Często trzeba ten kurz wydobywać. Widziała to sąsiadka, bardzo ten widok ją podniecił. Nie jestem pewny ale musiała sobie ulżyć palcem a później wibratorem. Kupiłem jej na imieniny wibrator wraz z bateriami. Zademonstrowałem gratisowo zasadę działania urządzenia, instrukcję obsługi wraz z krótkim technicznym serwisem.

Gość gość
W skrócie - dałeś się wykorzystać na 'o ja nieporadna' wierz mi KAŻDA kobieta wie jak użyć wibratora:D

Dzień dobry :D Myślałem jak to będzie w ciucholandzie, boję się trochę tych sklepów, tam są takie kosze z ubraniami, jeszcze się na mnie rzuci i będzie się działo. Będzie miała koleżanki tam na pewno, raz byłem w takim sklepie i na podstawie moich operacyjnych obserwacji, mogę stwierdzić że kobiety w takich miejscach działają w zorganizowanych grupach. Gangach ;)

Słyszałem że kobiety są pobudzone kiedy wręcza się im na prezent wibratory. Potrafię wybrać odpowiedni model i zaprezentować na żywym materiale jak to działa. Mam wykształcenie techniczne, kształciłem się w szkole zawodowej, którą ukończyłem przypadkowo ze skutkiem celującym. Pracy dyplomowej nie broniłem, sama się obroniła i na dodatek obroniła jeszcze mnie.

Baterie które dobieram do wibratorów są naturalnie oryginalnymi produktami znanych zachodnich marek segmentu elektroniczno-elektrycznego. Są to wysokowydajne produkty, kobiety na tych bateriach czują znaczną różnicę w działaniu sprzętu. Nie są to tanie zamienniki z chińskimi artykułami po pięć złotych. Smar techniczny też jest pierwszych lotów, byle czego nie trzymam.

Gość gość
Kobieta - puch marny. Ale w przypadku ciuchobrania naprawdę trudno o lepszego logistyka i stratega w jednym:D Kobieta - krynica cnót, czysta niewinność. Ale jeśli chodzi o wibratory, potrafi wiedzą niejednego techni - technologa zbić z pantałyku:P ;)

Gość gość
Smar? Tylko naturalny! 😴

Kiedy byłem w ciucholandzie widziałem tam młodą kobietę, na oko około 30 lat, brunetka ubrana w leginsy koloru jasnego. Wybaczcie nie potrafię dokładnie określić jakiego ponieważ akurat wtedy miałem atak daltonizmu. Nie to było najważniejsze w tym widoku, wypięła się i szukała coś w koszu, widziałem jej wypięte poślady i stringi czarne. Czułem się niezręcznie instynkt nakazywał mi ją brać na żywca. Dała mi znać językiem ciała że chce abym ją zaczepił. Opanowałem się ostatnimi siłami, było sporo kobiet, gwałt od tyłu jednej z nich mógłby spowodować oburzenie pozostałych, wtedy aktem demokracji mógłbym polecieć.

Dziwna praktyka tego forum, nie dość że określa mnie mianem kobiety to jeszcze nie pokazuje moich wypowiedzi. Jestem początkujący ale to nie znaczy, że gorszy :D

Gość gość
I tym sposobem przegapiłeś możliwość najlepszego gangbang-u w Twoim życiu! :D:D:D:D

Gość gość
Smar z celofanu?! Proszsz napisz, że tak naprawdę nie kisisz:D

Wiesz, myślałem żeby ją zaatakować mocno, potrafię się napalić na poślady kobiety, zerwać jej stringi jak coś niepotrzebnego, miałem tylko jeden dylemat natury moralnej, ona była z dzieckiem. Gdyby nie to, kto wie czy utrzymałbym w ryzach swój dziki rozporek i nienormalną klamrę paska :D Tamte mogłyby zagrać jako statystki, zawsze mam jeszcze dwa jądra zagospodarowania miejscowym planem przestrzennym :D

Kiszę ogórki, potem kroję je na cztery części, kroję pomidory, mieszam wszystko, wkrajam cebulę, doprawiam pieprzem, po czym podaję na stół. Wyjmuję czerwone wino, jak się coś trafi to taki facet jak ja zawsze sobie może uruchomić wyobraźnię :D

Gość gość
Tylko nie przeznacz ich na teren zabudowy, niech figurują raczej jako tereny rekreacyjne :D A i fakt, przy dziecku to raczej nie bardzo. Co nie zmiernia faktu, że prze pierś zielone w niezły gang bang:D Trzeba było poczekać aż wyjdzie i brać pozostałe :P a raczej się oddać:D Facet w ciucholandzie! :D nic tylko brać:D

Gość gość
Och och jaki Ty początkujący! Nie wiesz, że czerwone wino do ogórków specyficznie kiszonych nie pasuje? Jejku jej! Popraw się! :D

Gość gość
prze pierś zielone to inaczej przepierdzieliłeś :D

Mam układy we władzy, potrafię wpływać na plany zagospodarowania przestrzennego. Jestem jednoosobową firmą kompleksowe roboty techniczne, złota rączka,w związku z tym Rada Miejska je mi z ręki :D Ten ciucholand chodzi mi po łbie, liczyłem z bliska wzory jej majtek. W sumie to wyglądało dosyć komicznie, potem udałem że myślałem że to ekspozycja. Potrafię być niekonwencjonalny, nawet dotknąłem, bo było gorąco a muchy latały tu i tam :D Jestem początkujący więc musisz mi doradzić do czego smakuje czerwone wino, podobno do mięs, więc chyba dobrze zaproponowałem :D

Kobiety są dla mnie jak szynki peklowane w staropolskim stylu ;) Ja jestem głodny facet, nie ważne czy z sałatką, spratańsko też dam rade, sznyta chleba i jest już proza życia na poczęcie :D Instynkt bierze górą nawet jak patrzę w dół :D

Gość gość
Dzisiaj mogę zasadniczo stwierdzić, że wino i precelki to je to;) ponadto uważaj w tych planach zagospodarowania przestrzennego, żeby Ci ktoś tam przypadkiem drogi wrąbać nie chciał, bo to bolesne może być :P ;) Wzorki, naprawdę jesteście takimi wzrokowcami? Nie nadaję się na przewodniczkę;)

Gość gość
Dobrej nocy? Snów o ciucholandzie bez dzieci;D

Choć nie wiem co to są precelki, bo jestem spartańskim samcem który woli gołe panny to na wino możesz liczyć, no i na to co mam w celofanie :D Staram się dobrze robić interesy, przestrzenne zagospodarowanie, plany, często mi schodzą z traktu w pole, a wtedy to ja już nie jestem w stanie przewidzieć jak zareaguje na kobietę na łonie...Natury ;) Jestem wzrokowcem, szczególnie jak mi testosteron wali w mózg, jak miał nie walić skoro taki widok, majtek na szynce ;)

Dobrej i mokrej nocy, intrygująca magnetyczna pomarańczo ;) Na pewno dziś sobie puszczę ciśnienie pod akcję w ciucholandzie, ona już będzie bez dzieci, a ja zapomnę o dobrych obyczajach ;)