Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frogman

Randewu z erotycznym zapałem

Polecane posty

Podejrzanie wygląda ten zanik postów :D To jak zanik trawienia albo puszczania wiatrów :D

Może się okazać, że przeciw La Furia Roja wyprowadzę naprawdę dobry skład. W bramce Peter Schmeichel. Blok defensywny od lewej: Roberto Carlos, w środku Alessandro Nesta, Paolo Maldini na prawej flance Marcos Evangelista de Moraes znany jako Cafu. w środku Zinedine Zidane, Claude Makelele na skrzydłach Figo, Ronaldinho. To już jest fałszywa dziewiątka. W ataku nie mogę nie powołać jakiegoś Rivaldo, Romario...a może Thierry Henry ;) Pod ręką generała to wszystko zagra jak kometa w pasie planetoid ;)

Gość Frogman
Wczoraj to było mocne wejście, jakaś dziewczyna piękna i czarująca wzięła bejsbola i mnie potraktowała jak pijana dentystka dzikie zęby termita:D Każdy raz za razem wchodził jak hak pod wątrobę :P Nie wiem za co, ważne że jej się polepszyło i się uśmiechnęła ;) Mnie zabolało o krwią się zalałem :P Najwyraźniej pomyliła mnie z jakimś leszczykiem, który pomylił życie z grą komputerową :P Spotkał mnie ten los:Phttp://www.youtube.com/watch?v=NgW_RT-vlH0 cena za jakość którą wyssałem z cycka matki ;)

Gość gość
Cześć niedoszły zgangbangowany:P przechodziłam obok i postanowiłam zajrzeć;) Bo nie wypada mi napisać wprost, że bardzo mnie ciekawi jakiż to obraz mej osoby wyszedł spod Twojej ręki:D

Gość Frogman
Oho zaczął się test ;) Dziewczyny czasami sprawiają że pocę się pod pachami :D Teraz muszę szybko sobie przypomnieć co ta dziewoja ma tam pod kiecką :D Prawdopodobnie wstawiłem wodę na herbatę i nieopacznie zamroczyłem się oparami pary z gwizdka czajnika :D Zawsze będę miał wymówkę, żeby powiedzieć, że ten obraz to już jest namalowany moim pędzlem a pokaże jej, jak mnie weźmie do cyca :D

Nie chciałbym być w skórze kitajca z Korei, który w 62 minucie wpuścił czwartego gola do swojej bramki ;P Wpuścił ją między nogami ;) cokolwiek by to oznaczało mam wrażenie że jego kobieta zamknie mu drogę do wyra a ten nieszczęśnik wyląduje na śmietniku historii :D juz widzę jej spojrzenie...i słowa jak mogłeś...wpuścić ją miedzy nogami :D on odpowie...jaja mnie swędziały...to mnie podrapała ;):D

Gość gość
Nie wykpisz się tak łatwo:D czytałam jak mnie brałeś, teraz chcę wiedzieć, jak widziałeś to to brane:D Dawka antyperspirantu i zasuwaj!

Jestem neandertalczykiem, w moim wieku już się bierze proszki nasenne i głupiego jasia na dobry humor :D Aczkolwiek nie wątpię, że warto na Ciebie zarzucić wędkę ;) To i branie będzie jak ze spławikiem dyndającym jak na dobrą karaskę :D Jestem głodny, a kiedy jestem głodny to rybę zdecydowanie, łapczywie, tak że łuski uciekają gdzie p/i/e/p/r/z rośnie :P spokojnie mój talerz jest na tyle przestronny ze niejedna syrena będzie mogła zrobić sobie fotostrory i zaatakować moje pomidory ;) Mam w głowie Twój obraz, lubię takie obrazy, spojrzenie które jest na tyle elektryzujące, że zapominam o moim neandertalskim pochodzeniu ;):D

Znowu nic nie widzę, mam wrażenie, że kiedy nic nie widzę to wszystkie kobiety z którymi rozmawiam wrzucają foty na kafe ;) to jest prawdziwy koszmar faceta, który wtedy nic nie widzi :D często śni mi się taki koszmar, budzę się cały spocony, nerwowo szukając poduszki z którą śpię :D

Gość gość
Nie przejmuj się, jak na razie przegapiłeś tylko usta i cycki. :) z nogami i cipką poczekam do kolejnego Twojego 'ciemność, widzę ciemność!' :D

Gość gość
najlepszy facet na forume:)

Gość gość
Mistrzu odpowiadania do Poznania przez Pekin:D Bardziej okrężnie też się da:D

"Jeśli pierwszy pocałunek nie powalił Cię na kolana, nie ryzykuj drugiego " Ciekawe hasło w stopce pewnej Pani, dla której pewnie stary poczciwy Frog nie istnieje :D Jestem kosmicznym pyłem który rozbija się o abstrakcję własnego istnienia :P Ale muszę powiedzieć że z moich doświadczeń, kobiety nie postępują zgodnie z tym hasłem :D a szkoda bo starasz się człowieku, w konsekwencji i tak śpię z poduszką :P chyba mnie kocha ta poduszka :D dziewczyny już się śmieją, a ja jak zwykle latam jak mucha w rosole :D

Gość gość
najlepszy i tyle:)

Gość gość
Tak, rzeczywiście ta stopka potrafi rozbudzić wyobraźnię i (jak się domyślam) nie tylko ją. Z kobietami tak już jest, że kryją w sobie po trosze z aniołka, po trosze z diabła i czasami, choć bardzo rzadko, jest mi was nawet szkoda, że nie wiecie na którą z tych osobowości akurat trafiliście:P

Tylko dawkuj mi emocje, jestem jak narkoman na głodzie, więc dawkowanie jest wskazane, chyba nie chcesz abym się rzucił i pożarł tlący się żar, który rozpali się, przeistoczy w płomienny...Moje serce z plejstocenu potrzebuje przy kobiecie trochę zwolnienia, nie dużo bo tak to cały czas na wysokich obrotach ;) Pekin sobie daruje, chińskiego nie znam, aczkolwiek to pierwsze, niesamowicie mnie inspiruje ;)

Znam tą zasadę, przywiązuję wagę do tego motta, aczkolwiek coś się nie mogę wstrzelić, pomimo że jestem dobrym rewolwerowcem ;D choć jak mawiają...cierpliwych los wynagradza :P liczę że trafię na mieszankę anielicy z diablicą, mieszankę wybuchową, którą sprowadzę na złą drogę i zdemoralizuję moimi niecodziennymi wizjami spędzania czasu, tego w łóżku również :P;)

Muszę wyjawić sekret...:P Sypiam...z...Poduszką :D Potrafimy razem stworzyć niesamowitą atmosferę, wystarczy mi zimny napój i gorący język :D Te dwa warunki pozwalają mi kontrolować sytuację, bawić się zmysłami, ale nie na tyle aby z miejsca uwolnić energię, którą najlepiej uwolnić w momencie gdy wargi są już mocno przygryzione i spragnione wilgoci, jak w tropikalnej dżungli ;) Będzie ciepło;) Już niedługo ;) U mnie już jest ciepło :D

Gość gość
Wiesz, z dużej chmury mały deszcz, z małej skry pożar stulecia:D wszystko zależne pd podejścia człeka do człeka, tudzież człeka do kobiety:D Dawkowanie wolisz z ostrego ku łagodniejszemu, czy odwrotnie? ;) Kusic, wabić, okiełznać? Urzec, oczarować, zniewolić?

Gość gość
Tutaj sami pościelolubni:D jak nie kołdry, to poduszki. Sama mam słabość do Jaśka:D

siedzą teraz przed telewizorami :P oglądają mecz :D ich wymarzone ciacho CR7 teraz gra o wszystko, o życie, jak wygra zrobią mu ustami, jak przegra to on będzie robił ustami :D jest męski, zrobiony na zero, z nową fryzurą :D gdzie tak stary Frog z dwoma milionami lat na karku :D do takiego metroseksualnego produktu :D

Wolę z łagodnego do ostrego ;) Zaczynam tradycyjnie od opisu sytuacji, miejsca, charakterystyki bohaterów :P kończę jak przy wódce bez popitki zupełnie bez trzymanki, bo po co się trzymać, trzyma to się za cycki ;):D oczywiście dopasowanie ciał i dusz jest niezbędne, jak tłok i cylinder :D

Jasiek pewnie nas odwiedzi, na razie zwiedza salę oddział zamkniętego :P w kaftanie, tfu garniturze bezpieczeństwa :D białym jak anioł:D

Gość gość
Nie profanuj mi tutaj obrazu jaśka MEGO jedynego! Tulącego nie mającego nic wspólnego z duchum socjopatum nie verbalum!

Gość gość
Sytuacja: wyprowadzam Cię nieco oszołomionego z ciucholandu. Miejsce: warsztacik, deska kreślarska:D

Pomyślę nad technologicznym zastosowaniem niektórych przedmiotów w procesie deprawowania nieświadomych zagrożenia kobiet ;) sytuacja w wodzie z ratownikiem, preludium, mam taki osobliwy zwyczaj, często piszę scenariusze które potem wcielam w życie :P potencjalna wybranka może być bohaterką ciekawej książki ;) zdarza mi się napisać coś, na czym inni zaledwie się wzorują, reżyser siedzi w jednym miejscu ;) to on nadaje rozmachu, sprawia że cycki grają jak talerze perkusji ;):D

Deska kreślarska, to nasuwa mi się że po męsku, mocno z Twomi nogami na barach, tak żebyś do rana czuła jak Cię goryl przeprowadzał z niedzieli w poniedziałek ;) tak żebyś jutro była wyćwierkana :D i od razu z rana do banana startowała :D trochę mi się nazbierało energii, dziś bym się wyżył, jak czarny charakter na dobrej duszy :P;)

Gość gość
Ja również lubię puszczać wodze fantazji. Tylko raz zdarzyło mi się, że główny aktor zaplątał się w kabelki i położył całe ujęcie;) Dwójka reżyserów to już tłok? Jak myślisz?

Gość gość
Dobra dusza ma rogate zaplecze a opisany sposób stosunków damsko męskich bardzo lubię akurat:P aczkolwiek inny jeszcze sprawia, że sięgam wyżyn;) ale mniejsza z tym:D