Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frogman

Randewu z erotycznym zapałem

Polecane posty

Gość Frogman
Skąd takie podejrzenie, że ja ślubny, nic mnie nigdy nie łączyło z ołtarzem poza chciejstwem skosztowania tego wrażenia, kiedy wybranka serca w białym worku wisi mi na szyi i jęczy jak bardzo chce moich kart kredytowych i skakania na mnie w naszym już wspólnym łóżku :D

Gość gość
Skarbie ;) Nieślubny-ale to wiesz :p

Gość zorro nr 2
Wspólne łóżko jest passe. Teraz na topie są oddzielne sypialnie. A gdzie Twój erotyczny zapał? I co z napletkiem po obrzezaniu zrobiłeś?

Gość Frogman
Podnieca mnie Angelina Merkelina :D Jak ją widzę to mi w spodniach dudni jak w kotłowni Tytanika :D Rżnąłbym ją jak hydraulik rurę diamentowym brzeszczotem :D Ma kobieta spojrzenie d/z/i/w/k/i które lubię w spojrzeniu niewiasty :P :D

Ja jestem nieślubny Napoleon Zaparte :D Jeszcze się nie zdarzyło żeby się narodziła taka co by mnie za ptaka zaobrączkowała :D Chyba że Angelina Merkelina :D Ale ona niemiecka klacz i wodzowa :D

zorro nr 2 p/i/e/r/d/o/l/e co jest passe, jestem generałem to ja kreuje świat, wyznaczam standardy, jestem kim jestem i gdzie jestem, jestem kim zechce i gdzie zechce ;) Ze mną moja nałożnica będzie spała jak rozkaże generał, w moich silnych przeszczepach, które ją zniewolą i dadzą siłę do dalszego k/u/r/w/i/e/n/i/a się w moich barach, przy barze przy moim k/u/t/a/s/i/e :D

Co z napletkiem? Nic, po prostu oderwałem skórę od łba i tak zostało :D Trochę zgrubienie teraz mam ale nie narzekam w c/i/p/i/e będą lepsze efekty a i ja czuję się 100% health :D Trzeba pozbywać się tej części ciała? :D Mi to nie przeszkadza ważne że łeb teraz wystaje i kukułkę udaje :D

Nie boje się bólu, jestem facetem który na takie rzeczy nie zwraca uwagi, jestem gruboskórny ;) Podskórny :P Chwila strachu i obrzezanie z głowy :D A co, teraz będę robił za szlachcica ze starożytnego Egiptu ;)

Tak Ci się tylko wydaje, że jesteś panem tego świata, generałem czy kim tam jeszcze pisałeś. Jesteś tylko pyłkiem na wietrze, okruszkiem, mgnieniem... Ale wydawać Ci się może wszystko. :D

Gość Frogman
Tak jak Miro Klozet nie dokręcił salta po dostawieniu giry do c/i/p/y cesarzowej, tak ja dokręcam wszystkie piłki jak don kojote na zerwanej huśtawce :D Myślisz że tym tanim wejściem jesteś w stanie deprymować takiego amatora jak ja :D Jestem w stanie na szybko ugotować w rondlu budyń i wywalić to wszystko na Twoją sukienkę :D Jak jesteś rzeczywiście kobieta to wstaw lepiej cycki ;)

Gość gość
Brzmisz znajomo ;)

Gość gość
Czyżbyś miał 76 lat? ;) Nieeeeeee, oczywiście :p

Brzmię jak stare głośniki podłączone do mojego złomokomputera :D Jakieś tam p/i/e/r/d/z/i/e/l/e na bebechach rewolucji październikowej :D Murzynka na meczu pokazała cycki, aż mnie zatkało bo Cesarzowa sturlała się na murawę i we dwie zaczęły się lizać, kąsać :P Teraz naszła mnie ochota na mocne rżnięcie;)http://www.youtube.com/watch?v=4PNy56H0UNo Tony niskie to moje uderzenia o jej d/u/p/s/k/o a soprany to jej damskie granie w rytmie klaskania mojego dzikusa o jej poślady :D

Gość gość
Nie wiem co powiedzieć ;), więc nic nie powiem, tym bardziej, że gdzie indziej dziś wieczór ma kanwa ;)

Gość gość
Pamiętasz Dino Flintstonów?

Gość gość
Jestem stara wyżeracza, mówiłam już - to moje rozdanie ;)

Jestem młodym, niedoświadczony internautykiem z zaprawionymi w boju palcami i f/i/u/t/e/m, świeżo po zabiegu ;) Rzęzi we mnie melodia minionej nocy, w której łatwo było zgubić sukienkę zwłaszcza po tańcu z diabłem ;)

Taki czytacie sobie artykuł "Wakacyjne kłopoty z tłustą cerą" mam na to lekarstwo, nabiał z mojego celofanu :D Podany w wykwintnym stylu, wprost do buzi :D i na twarz :D jak lądowanie aliantów :D Oczywiście muszę kobietę za włosy trzymać, nie byłbym sobą ;) generałem ;) wróżbitą ;) mefisto ;) jej orgazmem :D

Gość gość
Po prostu ręce opadają. Ta sama rzeka, te same brudne nogi............ Ok. Nic tu po mnie. To był przypadek, myślałam, że spotkam tu znajomą mi osobę, nie projekt :p Nie będę przeszkadzać :p

Pomarańczo jaki projekt :D Jestem człowiekiem samcem malującym spermą świat na biało król śniegu :D Nie wiem o co Ci chodzi z projektami, to ja kreuję świat, ja jestem reżyserem świata, więc chwytaj moją dłoń, uklęknij a nie pożałujesz, że pokazałaś cycki :D

Jestem zwycięzcą, przetrwam w każdych warunkach jak prezerwatywa na c/h/u/j/u , nawet jak pługosolarka nieprofesjonalnie obsypie solą popękany asfalt, to ja będę dychał. Kiedyś byłem na wakacjach na Helu, robiliśmy tam szosę, smoła, traktor, wóz ze smołą, bardzo fajny i romantyczny pojazd :D

Gość gość
Skarbie ja nigdy nie klękam. Znalazłam swoje miejsce, już nie szukam. To nie mój standard.

Gość gość
I cóż Ci z tego?

Nigdy nie mów nigdy, szczególnie jak kobieta myśli o męskich genitaliach ;) Mówisz, że znalazłaś swoje miejsce, ja też, moja chata wyobraźnia bogata :P Wiesz kto do Ciebie mówi, i wiesz że prawdziwy zwycięzca to imperialista, który poszerza horyzonty i swoje miejsca ;)

Cóż mi z tego? Walczę o coś wyjątkowego :P Jak zobaczę to spojrzenie wpatrzone w moje istnienie, to wtedy będę walczył inaczej, jak muszkieter w gardle ;)

Gość gość
Przeceniasz swoje możliwości, jak zwykle. Powiedziałabym,że zobaczymy ale ja wiem że, nic razem nie będziemy oglądać. Rób swoje, Jesteś w tym dobry. Na pewno i tym razem wypali, naiwnych dusz jest dostatek. Będziesz miał w czym wybierać. Trochę się od Ciebie nauczyłam. Ale w przeciwieństwie do Ciebie jestem uczciwa. To tyle albo aż tyle.

Gość gość
Tu? Coś wyjątkowego? A więc jednak powodzenia, bo choć nie chciałam Ci życzyć niczego dobrego ale skoro naiwnie szukasz czegoś wyjątkowego to POWODZENIA