Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lekarzy,czy wasi partnerzy podejmuja sami decyzje odn spraw zawodowych?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, ponieważ jego spr zawodowe są priorytetem i moje zgadzam sie "czy nie zgadzam" ,(dla mnie ) nie mają najmniejszego znaczenia.. ( dla niego maja )jednak pomimo tego zawsze pytał : ) to jest fajne podejście : )

Gość gość
pyta bo sie Ciebie boi

Gość gość
a o co cie pytal- czy wycąc woreczek tamtej pani czy nie hahahha a a ty - nie zgadzam sie hahhahaha

Gość gość
coz za inteligentna wypowiedz powyzej (ta od woreczka)... Skad sie tacy ludzie biora?!Autorce przeciez nie chodzi o sprawy zwiazane z leczeniem pacjentow, tylko np. ustalanie dat dyzurow, ich ilosci itp- czy facet-lekarz to z nia uzgadnia, czy oznajmia, ze ma iles tam dyzurow w takich i takich terminach i koniec. Moj pyta, jakie terminy najbardziej by mi pasowaly i nie beda kolidowaly np. z moimi wyjazdami sluzbowymi. Nie zawsze to sie wszystko idealnie da zgrac, ale generalnie staramy sie nawzajem respektowac swoje zobowiazania zawodowe i tak ukladac prace, aby znalezc czas na zycie rodzinne.

Gość gość
:D :D taa np.czy nadal będe go kochała :P jeśli np stanie do przetargu prywatyzacji kliniki:P,albo co jeśli zaprzestanie wykładać na uczelni...,czy będe zadowolona z całkowitego zakazu wstępu pielęgniarek do gabinetu .. co myślę np o wyjazdach służbowych czy terminy poprzekładac i takie tam,, to jest ok :)

Gość gość
bucowaci nie pytają : -)

Gość gość
Ty wiesz lepiej :D skoro pyta, to nie ma nic z buca :)

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
jasne, dla was każdy lekarz jest bucem : )