Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

iskierka_91

Wesele 2015! Rozpoczynamy przygotowania...:)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A jakie macie oczekiwania dot. kreacji mam? Pomagacie im co艣 wybra膰? Bo moja poprosi艂a mnie o wyb贸r czego艣, aja poj臋cia nie mam:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja w艂a艣nie nie wiem, od pocz膮tku my艣la艂am o czerwonych gitarach- senny szept , ale celine dion - i love you. Ale nie wiem, ci臋偶ko si臋 zdecydowa膰,, bo co艣 coraz innego w ucho wpada. A ta Jorrgusa to fajna bardzo:) Go艣ciu co艣 艂adnego i eleganckiego, w czym b臋dzie dobrze wygl膮da艂a, po prostu. Iskierka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pocz膮tku my艣leli艣my o " Najpi臋kniejszej" S.Krajewskiego ale pozostali艣my na " Kocha. lubi, szanuje" Volver. Obydwa utwory s膮 cudowne :) Iza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Summerlove
Dziewczyny, my planujemy zata艅czy膰 walca angielskiego. Ale nie mog臋 znalezc utworu kt贸ry by pasowal do walca, a jednocze艣nie mi si臋 bardzo podoba艂 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika19092015
my te偶 my艣leli艣my o walcu ale to wymaga艂oby du偶o czasu na nauk臋 tego i 膰wiczenia, a niestety praca narzeczonego nie pozwala na to, chodzimy na kurs ta艅ca kiedy si臋 da i wykorzystamy kroki kt贸rych si臋 nauczyli艣my i nauczymy w艂a艣nie w piosence "W szcz臋艣ciu" :)

Udost臋pnij ten post

My wybrali艣my na pierwszy taniec "Wielka mi艂o艣膰" Seweryna Krajewskiego, obydwoje uwielbiamy t臋 piosenk臋 :-) Jak ogl膮dali艣my film "Uprowadzenie Agaty" m贸j luby 艣piewa艂 mi j膮 do ucha i jak przysz艂o wybra膰 piosenk臋 to odrazu wiedzieli艣my 偶e chcemy tylko t膮 i 偶adn膮 inn膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Wszystkie te piosenki s膮 bardzo fajne:) ci臋偶ko wybra膰:) Mam bardzo blisk膮 mi cioci臋 kt贸ra zajmuje si臋 chreografi膮/uk艂adami tanecznymi, r贸wnie偶 przygotowuje pierwsze ta艅ce. Namawia mnie,偶ebym przysz艂a z narzeczonym to ona si臋 nami zjamie:) Ale ze wzgl臋du na brak czasu i ch臋ci mojego m臋偶czyzny (chocia偶 i mi si臋 do ko艅ca nie podobaj膮 takie ta艅ce) nie skorzystamy z jej us艂ug:) Ciekawe co pomy艣li jak zobaczy nasz pierwszy"taniec":) Zosta艂am wykiwana z zaproszeniami, od 26 lutego nic. Wczoraj zamowi艂am kolejne i obiecali mi ze do 艣wi膮t b臋d臋 je mia艂a :):) oby tym razem wszystko dobrze si臋 sko艅czylo:) Milego dzionka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej dziewczyny :) troch臋 nietypowe pytanie ale jak jest u Was z obr膮czkami, tzn p艂aci za nie narzeczony, jak dawniej by艂o, czy wsp贸lnie kupujecie? :)

Udost臋pnij ten post

Witajcie :) Coraz bli偶ej 艣lubu, ju偶 tylko 44 dni dziel膮 nas od wsp贸lnego nazwiska i nie tylko, ale tak偶e od pogarszaj膮cej si臋 relacji moja mama- ja- m膮偶. Pojawiaj膮 si臋 coraz mniej subtelne aluzje, 偶e On wcale nie jest odpowiednim kandydatem do mojej r臋ki (Dzi艣 argument poni偶ej pasa: podteksty, 偶e przecie偶 mo偶e by膰 np.oszustwem, z艂odziejem- mam zamyka膰 na klucz szafki itp. Jaka艣 paranoja, historia jest z艂o偶ona o wiele bardziej...nie nadaje si臋 na forum i ma wiele odcieni. Jednak po rozmowie z psychologiem z kt贸rym mam obecnie przyjemno艣膰 wsp贸艂pracowa膰 w o艣rodku, gdzie pracuj臋- doszli艣my do wniosku, 偶e najpro艣ciej m贸wi膮c moja mama jest zazdrosna o mnie ! JESTEM PRZERA呕ONA ! Moje negatywne emocje po rozmowach z Ni膮 przenosz臋 na relacj臋 z przysz艂ym m臋偶em. A najgorsze jest to, 偶e idziemy na swoje DOPIERO od 1 lipca, wi臋c p贸艂tora miesi膮ca mieszkamy w艂a艣nie z moj膮 mama! Jakie艣 sugestie??? :( A poza tym jestem (prawie) szcz臋艣liwa, cho膰 po dzisiejszej akcji mocno zdegustowana i rozczarowana moj膮 rodzicielk膮 :( POZDRAWIAM WAS CIEP艁O i prosz臋 o rady, bo nawet bliskim znajomym wstyd opowiada膰 o tej sytuacji...

Udost臋pnij ten post

P.S. Piosenka na 1 taniec wci膮偶 nie wybrana... Jako艣 przygasaj膮 emocje w zwi膮zku z w/w sytuacj膮... Majowa a u Was jak? P.S.2 W przysz艂y weekend mam fryzur臋 pr贸bn膮. Jestem ciekawa co z tego b臋dzie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lipcowa panna m艂oda 2014
c贸偶...je偶eli teraz zrezygnujesz ze 艣lubu to mama osi膮gnie sw贸j cel-rozdzieli was i odzyska c贸reczke psycholog z osrodka ma racje, poza tym mama najzwyczajniej w 艣wiecie boi si臋 zmian, boi si臋 tego 偶e zaczynasz by膰 doros艂a i tym samym-ona zaczyna by膰 stara bo u艣wiadamia sobie, 偶e dla niej czas tak偶e si臋 przesuwa moja mia艂a podobnie-przed 艣lubem potrafi艂a dzwoni膰 do mnie i m贸wi膰, 偶e nasza ca艂a rodzina nie lubi mojego narzeczonego, 偶e wed艂ug nich jest zimny i despotyczny i 偶e robi臋 b艂膮d , ja j膮 wy艣mia艂am-powiedzia艂am, 偶e to nie ca艂a rodzina b臋dzie 偶y艂a na co dzie艅 z moim m臋偶em tylko ja i to ja b臋d臋 ponosi膰 odpowiedzialno艣膰 za swoje wybory- m臋czy艂a mnie dalej pyta艂a czy jestem pewna decyzji, ja dalej si臋 艣mia艂am z jej aluzji bo jako艣 przed zar臋czynami nie dociera艂y do mnie takie sygna艂y... i co? jeste艣my 9 miesi臋cy po 艣lubie normalnie jeste艣my zapraszani na 艣wi臋ta z moim m臋偶em, jako艣 nie widz臋 偶eby kto艣 go nie lubi艂-m贸j ojciec z nim naprawia z nim auta, kuzyni pij膮 piwo, ciotki cz臋stuj膮 ciastem i 偶artuj膮 sobie wsp贸lnie -nawet moja mama przed naszym przyj艣ciem dzwoni i pyta-jakie ciasto zjad艂y Kuba (m贸j m膮偶) -艣miech na sali po prostu, jak przypomn臋 sobie co by艂o przed 艣lubem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majowa panna m艂oda
Hej dziewczyny :-) My rozdalismy zaproszenia i poza tym nic :-p na dniach wybieramy si臋 do jubilera i do usc do spisania protoko艂u. Zapowiedzi ju偶 wisz膮, kurs przedma艂zenski zrobiony, czekamy na poradnie i dzie艅 skupienia. Zamowi艂am boski piekny i cudowny tort za ca艂e 350 z艂 (na 140 os贸b). Nie mam ani sukni, ani but贸w ani sukienki dla c贸reczki. Wszystko na luzie, bezstresowo. Zleci jak z bata strzeli艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem ju偶 po pr贸bnej fryzurze. Efekt WOW zosta艂 osi膮gni臋ty :) Fryzurka trzyma艂a si臋 przez ca艂y dzie艅,wi臋c jestem spokojna. Teraz jeszcze pierwszy taniec ogarniemy i zmierzamy do mety albo raczej do startu w nowy etap 偶ycia :D 艢CISKAM :* Julka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak膮 fryzur臋 b臋dziesz mia艂a? a sukienka prosta czy princess?buty bia艂e? bo ja b臋d臋 mia艂a princess i do tego r贸偶owe buty i bukiet, b臋d臋 mia艂a wszystkie spi臋te i kwiatek na boku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majowa panna m艂oda
My dzisiaj mamy pierwsza wizyt臋 w poradni ma艂偶e艅skiej :-p Dziewczyny, to tylko pi臋膰 tygodni ! Jestem przera偶ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juleczka85
Majowa fakt ja te偶 zaczynam odczuwa膰 powoli stres...To tylko 33 dni . Mamy jeszcze tyle do ogarni臋cia,偶e mam ochot臋 zasn膮膰 i obudzi膰 si臋 ju偶 17 maja jako 偶ona : D Go艣ciu przejrzyj nasz w膮tek to znajdziesz ca艂膮 moj膮 艣lubn膮 inspiracj臋:) W tym tygodniu ci膮g dalszy nauki ta艅ca ,przymiarka sukni ( boj臋 si臋,偶e przyby艂o mi kilka cm w bioderkach). Poza tym mamy 2 i ostatnie spotkanie z naszym ksi臋dzem i ostatnie ustalenia przebiegu liturgii itp. Bo偶e Kobiety ostatnie dni jako PANNY :)

Udost臋pnij ten post

Aha ciacha zam贸wione i tort te偶,ale on-line. Nie pr贸bowa艂am jak smakuj膮. Mamy polecona cukiernie i idziemy na 偶ywio艂. Slyszalyscie o diecie dr D膮browskiej?? Generalnie same owocki i warzywa. Podobno bardzo szybko si臋 traci zb臋dne kg.. Obawiam si臋 tylko,偶e b臋d臋 zbyt os艂abiona na tak restrykcyjnej diecie... 艢CISKAM wirtualnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mya83
Dziewczyny :) 艣lub mam w sierpniu w postaci grilla, pod namiotem chce aby niezobowi膮zuj膮co , oczywi艣cie elegancko, lecz bez przepychu, zastanawiam si臋 nad wiankiem na g艂owie, co s膮dzicie ? i prosz臋 dorad藕cie w sprawie zaprosze艅 ju偶 musze zamawia膰, a nie wiem gdzie :/ s艂ysza艂y艣cie mo偶e o la memoire? nie mog臋 znale藕膰 zadnych opinii na ich temat, chod藕 zaproszenia sliczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mya83
gdzie moje maniery :) przepraszam, zapomnia艂am si臋 oficjalnie przywita膰, ale do slubu kilka mies, a ja dopiero zacz臋艂am przygotowania , mam zaklepan膮 tylko dat臋 i godzin臋 w ko艣ciele, reszta w kompletnej rozsypce :/ nie mam, zaprosze艅 chod藕 ju偶 trzeba zaprasza膰, nie mam sukienki, nie mam fotografa, nie mam zespo艂u aczkolwiek my艣le o DJ, ale jego te偶 nie mam, nie m贸wi膮c ju偶 o cateringu :/ chyba zaczynam si臋 stresowa膰 :/ kochane Panny M艂ode prosz臋 o pomoc :) gdzie co zamawialy艣cie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majowa panna m艂oda
Hej dziewczyny co tak zamilk艂yscie ? Julka co tam u was, czego jeszcze nie macie? Zosta艂o nam 4 tygodnie :-) By艂am dzi艣 na przymiarce sukni i si臋 pop艂aka艂am ze szcz臋艣cia bo jako艣 sobie zda艂amsprawe z tego wszystkiego. Obr膮czki zamowione, goscie potwierdzaj膮. Wszystko powoli uk艂ada si臋 w ca艂o艣膰. Ah nie mog臋 si臋 doczeka膰

Udost臋pnij ten post

Majowa:) Uff powiem Ci,偶e czas tak goni,偶e jak przychodzi weekend to padamy ze zm臋czenia. Wczoraj byli艣my na ostatnim spotkaniu przedslubnym u ksi臋dza. Ustalili艣my przebieg liturgii itp. Poza tym od tygodnia chodzimy na indywidualne lekcje ta艅ca i uczymy si臋 choreografii do naszego pierwszego. Powiem Wam,偶e coraz bardziej odczuwam,偶e to ju偶 tylko nieca艂e 30 dni dzie艂a nas od wsp贸lnego nazwiska. W poniedzia艂ek id臋 na kolejn膮 przymiarke sukni 艣lubnej , tym razem b臋dzie krawcowa. Wreszcie znalaz艂am dwa w miar臋 eleganckie zakieto-podobne okrycia,kt贸re nie s膮 tradycyjnym bolerkiem. Mam zamiar te偶 mie膰 w pogotowiu futerko. Jak aura nas zaskoczy deszczem i 艣niegiem,to damy rad臋 rad臋 :) Poza tym dobieram bielizn臋 i szukam fajnych rajstop itp. Pan M艂ody za艣 biega za bia艂膮 poszetka,bo rezygnujemy z butonierki. Oby do 17 maja :) Pozdrawiam :*

Udost臋pnij ten post

Witam moje drogie (jeszcze) Panny!:) Juleczka co do tych atak贸w na Twojego wybranka to s膮dz臋, 偶e troszeczk臋 zazdro艣膰 艂apie i te偶 odczuwaj膮 ju偶 presj臋 zbli偶aj膮cych si臋 dni:) Ka偶dy odczuwa stres:) ale jak p贸jdziecie ju偶 na swoje to na pewno wszystko si臋 zmieni. Po samym 艣lubie rodzice b臋d膮 mieli ca艂kiem ine podej艣cie:) Czy ju偶 jest lepiej a to by艂o chwilowe zawirowanie?:) Majowa Panna M艂oda a co Ty tak p贸藕no za sukni膮 si臋 ogl膮dasz:)? ale ten czas wam leci , zanim si臋 obejrzycie ju偶 bedzie po i b臋dziecie zagl膮da膰 tu na forum i czyta膰 jakie to emocje wami targa艂y, jaki strach towrzyszy艂 przy planowaniu:) Z u艣miechem na twarzy wr贸cicie tu i mam nadzieje opowiecie jak by艂o:) czy tak jak zaplanowa艂y艣cie, czy wszsytko posz艂o po waszej my艣li, a ja b臋d臋 czerpa艂a od was cenne rady:) bo ja to 2 mies po was dopiero:) Mya83 je偶eli chodzi o zaproszenia to zdecydowanie polecam allegro. najwi臋kszy wyb贸r w rozs膮dnych cenach. Wianek na g艂owie 艣wietny pomys艂, tym bardziej 偶e bedzie pasowa艂 do calej scenerii:) powodzenia ka偶dej z osobna! U nas te偶 powoli rusza z miejsca, nauki przedma艂偶e艅skie zrobione, protok贸艂 zosta艂o nam spisa膰 u ksi臋dza. Mies. przed 艣lubem zapowiedzi. Je偶eli chodzi o bielizn臋 to stanik b臋d臋 mia艂a na szcz臋艣cie wszyty w suknie:) reszt膮 gdzie艣 w miedzyczasie si臋 zajm臋:) Teraz musz臋 znale藕膰 fyzjera, co jak wiecie nie jest 艂atw膮 spraw膮. A musz臋 si臋 strszcza膰 偶eby nie zosta艂a mi godzina 7 rano wolny termi na czasanie bo 艣lub dopiero o 17. Tort te偶 ju偶 nied艂ugo zam贸wi臋. Tylko tak 艣rednio idzie nam z proszeniem go艣ci. Nie mamy za bardzo na o czasu. Ale jako艣 to b臋dzie. Mi艂ego popo艂udnia ! 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majowa panna m艂oda
Kochana za sukni膮 ju偶 dawno si臋 rozgl膮da艂am a salon w kt贸rym szyje zapomnia艂 zadzwoni膰 do mnie wi臋c przysz艂am sama. Ale jest ok, by艂am na przymiarce i 艂ezka szczescia w oku mi si臋 zakreci艂a. Przygotowania dobiegaj膮 konca, wszystko praktycznie za艂atwione. Zosta艂o tylko czekanie i dbanie o siebie. Za tydzie艅 dzie艅 skupienia i ostatnia wizyta w poradni. Aaa i jeszcze protok贸艂 nie spisany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juleczka85
hej Kochane :) Dzi艣 by艂a przymiarka sukni w salonie z krawcow膮. Ostatnie poprawki, lekkie skr贸cenie i mam nadziej臋 wygl膮da膰 w maju jak Kr贸lewna :D Mam pytanie: postawi艂am na okrycie lekko ekstrawaganckie:偶akiet-ramoneska na zamek. Wygl膮da bardzo elegancko, cho膰 oczywi艣cie nietypowo. Kupi艂am, bo w sklepie wygl膮da艂 na biel (sukni臋 mam bieluchn膮). Dzi艣 mierz臋 i co? Kolor 艣mietanka. Oczywi艣cie krawcowa kr臋ci nosem, 偶e wida膰 jak si臋 te dwa kolory r贸偶ni膮. Ona narzeka a ja czuj臋 si臋 wspaniale w takim looku. Patrz臋 na kumpel臋, kt贸ra dzi艣 zamiast 艣wiadkowej by艂a ze mn膮 w salonie i Ona tak偶e trzyma kciuki na +. W艂a艣ciciel salonu - stylista przekonuje, 偶e to JA mam si臋 dobrze czu膰 i je艣li si臋 sobie podobam, to mam si臋 trzyma膰 swojego zdania :) Oczywi艣cie ja w salonie przed lustrem czu艂am si臋 100%pewna, ale teraz zaczynam si臋 zastanawia膰 czy oby go艣cie(Ci tradycyjni) nie padn膮 z wra偶enia... O mojej Mamie nie wspominaj膮c... :P Co NAJWAZNIEJSZE- m贸j Przysz艂y M膮偶 zachwycony, wi臋c Kobietki w sumie nad czym ja si臋 tutaj zastanawiam... P.S. Trendy 艣lubne na rok 2016 zapowiadaj膮 w艂a艣nie mieszanie odcieni bieli i kremu, wi臋c..czy偶bym ja Julka wprowadza艂a nowe trendy ju偶 w tym sezonie??? Czekam na opinie :) W nast臋pnym po艣cie spr贸buj臋 Wam przes艂a膰 linka do tej odlotowej ramoneski :D

Udost臋pnij ten post

Juleczka ja te偶 uwa偶am 偶e to fajny pomys艂 i b臋dzie b.fajnie wygl膮dalo. Krawcowa mo偶e co艣 Ci sugerowa膰, ale decyzja nale偶y do Ciebie. I je偶eli Ty si臋 w tym dobrze czujesz to nie powinna艣 z tego rezygnowa膰. Jestem na TAK :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juleczka85
Iskierka dzi臋ki ju偶 zdecydowa艂am na TAK :) Najbardziej przekona艂o mnie zdanie mojego M臋偶a: Wygl膮dasz TAAK kobieco........ W ko艅cu to nasz dzie艅,prawda?? :) 艢CISKAM :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej dziewczyny :) ma pytanie, czy Wasz narzeczony przy 'odbiorze' dokument贸w w swojej parafii 艣wiadectwa chrztu i bierzmowania dawa艂 ksi臋dzu jakie艣 pieni膮dze za to? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owocowa89
Hej, troche si臋 nie odzywa艂am. Ostatnio zamowilismy juz obraczki, bylismy na spotkaniu z dekoratorka i kwiaciark膮, poza tym czas leci coraz szybciej. Postanowilam tez zrobic sama winietki dla go艣ci, jako, ze naszym motywem przewodnim jest podr贸偶 i kolor fioletu, wi臋c chce winietki zrobic sama :) bede miec zajecie a i troche kreatywnosci nie zaszkodzi :) Jula, najwazniejsze bys nie pokazala mamie, ze jej ulegasz, ona z czasem przyzwyczai sie do nowej sytuacji, trzeba tez czasem tupnac nog膮 by pokazac jej gdzie jej miejsce, powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majowa panna m艂oda
Dziewczyny zosta艂o mi 2,5 tyg :-) Ju偶 wszystko poza艂atwiane, z tego stresu tak schud艂am 偶e suknia musi by膰 zwezana. Nie mam tylko patentu na fryzure

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
www.marketweselny.pl Najwi臋kszy Og贸lnopolski Market dla Nowo偶e艅c贸w. Najta艅sze zakupy, najwi臋kszy wyb贸r. Wszystko co potrzebne do przygotowania 艣lubu i wesela w jednym miejscu. Balony, balony strzelaj膮ce wybuchowe, zaproszenia, ksi臋gi go艣ci, naklejki na alkohol, serwetki, 艣wiece, dekoracje samochodu, podzi臋kowania dla rodzic贸w oraz setki innych dodatk贸w do przygotowania wspania艂ego wesela. Zapraszamy!

Udost臋pnij ten post