Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpisz list z poparciem prof. Chazana

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mnie dali życie rodzice. Chazan po prostu nie wypełnił swoich obowiązków i złamał tym obowiązujące prawo. xxx Rodzice Cię jedynie spłodzili jak inne ssaki płodzą swoje potomstwo Boga Dał Ci duszę duszę nieśmiertelną i wieczną tak jak Bóg jest wieczny byś mógł żyć w Jego Chwale w Raju żyć w szczęśliwości bez granic to jest Twoje naturalne dziedzictwo po to Cię Stworzył Bóg

Gość gość
Rodzice Cię jedynie spłodzili jak inne ssaki płodzą swoje potomstwo a Bóg Dał Ci duszę duszę nieśmiertelną i wieczną tak jak Bóg jest wieczny byś mógł żyć w Jego Chwale w Raju żyć w szczęśliwości bez granic to jest Twoje naturalne dziedzictwo po to Cię Stworzył Bóg z miłości i dla miłości

Gość gość
odrzucasz życie wieczne ? zastanów się ciało masz śmiertelne ile jeszcze pociągniesz ? do 80 - 90 lat a co potem ? dlatego wiedz, że masz DUSZĘ duszę wieczną od Boga byś mógł z nim w Raju, który Ci Stworzył z Bogiem żyć wiecznie

Oby ;). Niestety nie poswiecil nawet chwili na refleksje jaki los zgotuje dziecku i matce z jednego prostego powodu...katole tych refleksji nie mają. Myślenie niestety boli a rzucenie kilku wyświechtanych prostych haseł ich z tego myslenia zwalnia i niweluje jakiekolwiek wyrzuty sumienia.

Gość gość
in vitro i wszystko jasne

Gość gość
List z poparciem dla Profesora Bogdana Chazana Szanowny Panie Profesorze, Składam gorące podziękowania za Pana niezłomną postawę. Pozwala mi ona wierzyć, że w tym świecie, który coraz mocniej neguje najbardziej podstawowe wartości, są jeszcze szlachetne osoby. Jest ona dla mnie zarazem inspiracją do tego, aby swoim życiu także odważnie stawać po stronie prawdy, dobra i wiary oraz by zawsze pozostawać wiernym swojemu sumieniu, nawet jeśli narażałoby to mnie na różne nieprzyjemności. Życzę dużo siły i odwagi do przetrwania obecnej nagonki. Zapewniam o pamięci w modlitwie. Z poważaniem, [Imię i nazwisko]

Gość gość
wieksza trałma by była z aborcji a tak dziecko pozyło rodzice sie cieszyli ale lemingi maja ograniczony swiat

Gość gość
tacy jak ten profesor to są dwulicowi katolicy robią co im sie podoba.

Gość gość
Bóg daje życie i tylko Bóg może je odebrać prof. Chazan nie dał życia temu dziecku i nie ma prawa go odebrać każde cierpienie jest po coś Ci, którzy rodzą się nieuleczalnie chorzy zbawiają siebie i innych tych, którzy są zatwardziałymi grzesznikami przeczytajcie na ostrzezenie.net

Gość gość
Metaanaliza, przeprowadzona przez chińskich naukowców i opublikowana na łamach magazynu „Cancer Causes and Control”, potwierdziła, że po dokonaniu aborcji ryzyko raka piersi wzrasta o 44%. Okazało się także, że ryzyko to rośnie proporcjonalnie do liczby kolejnych zabiegów – po dwóch zwiększa się o 76%, a po trzech o 89%. pierwsze z brzegu (i nie z katolickiej strony) - aborcja a rak piersi.Byc może dr Chazan uratował tą matkę przed: - depresją - wyrzutami sumienia - być może nawet rakiem

Gość gość
cierpienie ma sens większy niż wymiar ludzki ma sens duchowy który trudno nam przyjąć ale tylko przez cierpienie nieuleczalnie chorych mogą być zbawieni Ci którzy są źli wszystko to przez miłość Boga do każdego człowieka szczególnie do grzesznika

Gość gość
idz do kazdego lekarza prywatnie daj mu w lape zobaczysz jak cie szybko wyskrobie

Gość gość
Moja bliska kuzynka urodziła się w 1980 z wodogłowiem. Miała nie przeżyć więcej niż kilka lat, miała być niedorozwinięta umysłowo i fizycznie. Najlepiej oddać. Cudem jakimś znalazła się lekarka w CZD, która jako jedna z pierwszych w Polsce podjęła się operacji, ku wielkiemu zgorszeniu w swoim środowisku. Moja kuzynka żyje, ma się dobrze, skończyła studnia, pracuje w zawodzie, urodziła dzieci.

Gość gość
w wynika aborcji kobiecie nic nie przysługuje ale ze urodziła to jej wszystko przysługuje i pieniadze i wychowawcze

Gość gość
Ustawa nie przewiduje kary dla lekarza, który uniemożliwi wykonanie aborcji kobiecie do niej uprawnionej. W tym sensie prof. Chazan nie złamał prawa. W dodatku został medialną gwiazdą specjalistą ginekologiem No bidusia normalnie, nie ma internetu, nie wie jakie Chazan ma podejście do aborcji i nie mogła w całej Warszawie znaleźć legalnego abortera. Biedactwo normalnie.Najpierw in vitro, potem wodogłowie i z aborcją nie zdążyła - splot nieszczęść.

Gość gość
Powinna się zgłosić do lekarza, który jej to dziecko wyhodował na szkle, z pewnością on nie miałby dylematów moralnych żeby usunąć swój "wadliwy produkt"... Jestem przekonana, ze to jakaś prowokacja.

Gość mama_z_Gotham_City
podpisałam petycję :) popieram tego człowieka, który ratuje człowieczeństwo a nie morduje i nie jest promotorem eugeniki

Gość gośćsrosc
Ślepo powtarzacie hasla, ktore slyszycie w kosciele.. taki jest wierzacy? niech pomoze tej kobiecie. jalmuzna tez czescia wiary chyba jest? niech podzieli sie swoim majatkiem z chorymi dziecmi.. łatwo jest sadzic nie bedac na miejscu tej kobiety. tacy wierzacy wszyscy jestescie, ciekawe czy byscie Go tak chwalili gdyby Was to spotkalo...czasami mam wrazenie, ze Kosciol robi pranie mozgu a katolicy powtarzaja tylko frazesy przez niego gloszone, jak automaty..

Gość gość
Naprawdę uważacie, że lekarz ma prawo zabijać? to o co tak wrzeszczycie, jak się jakiś łachudra spije albo popełni błąd i umrze osoba dorosła. Dlaczego nie możecie zrozumieć, że ten nienarodzony to tylko wcześniejsza forma tego, któremu się dziś odmawia leczenia np. onkologicznego. Płód to takie samo życie jak każdy po porodzie.

Gość gość
Dziecko z tą wadą szybciutko by umarło ale godnie i bezboleśnie ( wszystko jedno czy w wyniku poronienia czy zaraz po urodzeniu) i przecież nikt na siłę by go przy życiu nie podtrzymywał ( jak zdrowe tylko słabe, zainfekowane czy wcześniaka), ale nie czuło by bólu. Aborcja to przemoc, zadawanie płodowi/ dziecku cierpień fizycznych nawet jeśli ono sobie nie zdaje z tego sprawy. Nawet poddawania cirepieniu przez trucie, rozpuszczanie solami, rozkawałkowanie na żywca zwierzęcia ( skoro feministkom przypomina to żabę czy owcę) jest znęcaniem ze szczegolnym okrucieństwem, grzechem i ogólnie jest podłe.

Gość gość
wiem ,co to bol i cierpienie,wiem ,co znaczy chore dziecko,wiem ile lez wylam z bezsilnosci ...nie wiem czy bylabym wstanie cos takiego zrobic,ale wiem ile moje dziecko wycierpialo bolu ,a wszyscy mieli nas w doopie.....uwazali nas jako eny "pomiot" i kazdy udawal ,ze nas niewidzi,bylismy jak tredowaci obojetnie czy na spacerze,czy w szpitalu......moje dziecko mialo "tylko" ciezka postac porazenia mozgowego...........kocham moje dzicko ,kochalam i kocham chociaz juz go nie ma.......teraz po latach ucze sie na nowo zyc i byc i wiem ,co oznacza "miara szczescia kiedy dziecko jest chore...czlowiek prosi juz tylko zeby nie bylo gozej,...tak mojego ukochanego dziecka nie ma juz 6lat :( i nie wiem ,co bym zrobila jakbym miala wybor............nie to czego chcialabym ja....ale ,zeby oszczedzic na bolu,ponizeniu mojego ukochanego dziecka,ktore cierpialo 18lat :(

Gość gość
a sama nie mogła poszukać lekarza interneta nie podobno jest podziemie aborcyjne

Gość gość
Najlepiej wszystkich nieuleczalnie chorych uśpić, żeby nie cierpieli. Oto chodzi?

Gość gość
Bóg daje życie i tylko Bóg może je odebrać prof. Chazan nie dał życia temu dziecku i nie ma prawa go odebrać każde cierpienie jest po coś Ci, którzy rodzą się nieuleczalnie chorzy zbawiają siebie i innych tych, którzy są zatwardziałymi grzesznikami przeczytajcie na ostrzezenie.net

Gość gość
jeżeli dostaje bez przerwy leki przeciwbólowe to nie cierpi

Gość gość
"Żyję Ja, mówi Pan Bóg i nie chcę śmierci niezbożnego, ale żeby się nawrócił niezbożny od drogi swej, a żył". (Ezechiela 33,11)

Gość gość
To jakiś chory, zbrodniczy system. Najpierw nakłania sie młode dziewczyny aby truły sie antykami aby nie zajść w ciążę w wieku reprodukcyjnym, tylko odwlekały to z ,, partnerami" do czasu az się dorobią domu z basenem, kilku samochodów, stanowiska kierowniczego/etatu dyrektora czegoś tam itd, wtedy już są po 40 tce. Zaczynają sie problemy z planowaniem donoszeniem etc, czasem kończy się na iv, czasem uda naturalnie ale no właśnie, coraz więcej ciąż z zesp. Downa. No i z kolei wtedy przemysł aborcyjny idzie w ruch. Ktoś robi na tym interes.

Gość gość
poszukaj"smiertelnie chore dziecko' lub "choroby genetyczne noworodka"

Gość gość
już 62 tysiące osób podpisało ja tez

Gość gość
nie złamał prawa odmówił tylko wykonania wyroku smierci