Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpisz list z poparciem prof. Chazana

Polecane posty

Gość gość
dla was jest wazne ze sie tylko urodzilo,a ze te kilka dni swojego zycia upynie mu tylko na cierpieniu to juz niewazne,bo co tam dziecko niech cierpi ale wazne ze profesorek ma niby czyste sumienie.bo ciazy moze i nie usunol ale odpowiada za smierc w meczarniach dziecka

Gość gość
gdyby bog byl tak codowny to nie byloby gwalcicieli,mordercow i nieuleczalnie chorych ludzi

Gość gość
a ja podpisalam, on dzialal zgodnie ze swoim sumieniem, dla niego aborcja to morderstwo, nie mamy prawa do zmuszania kogos do zabicia drugiego czlowieka. to nie czasy hit.lera

Gość gość
tak,tak nie mamy prawa dawać prawo innym ludziom o decydowaniu o sobie. Inni ludzie mają mysleć tak jak my. Kropka!!!

Gość gość
Nikt nigdy nie zrozumie cierpienia jak sam przez nie nie przeszedl

Gość gość
tacy waśnie ludzie którzy są nieuleczalnie chorzy od urodzenia Z B A W I A J Ą poprzez swoje cierpienia takich, co nigdy swoim życiem nie zasłużyliby na Niebo przy Stworzeniu takiej dusza sama wyraża na to zgodę by cierpieć swoim życiem za innych i oni mogą tego nie zaakceptować w tym życiu ale po śmierci już są zbawieni i również swoim aktem woli aktem miłości zbawiają innych ludzi to jest Miłość Boga do ludzi dla tych zatwardziałych grzeszników którzy swoim życiem nigdy nie zasłużyliby na wieczne Niebo bo duszę mamy nieśmiertelną więcej przeczytajcie na ostrzezenie.net

Gość gość
Ma przekonania takie a nie inne ok,ale dlaczego nie wskazal kobiecie osoby ktora by ta ciaze usunela.nie dawl wogole kobicie prawa wyboru tylko sam za nia zdecydowal

Gość gość
gość z dziś daję życie bo mam dzieci którym zycie dałem. xxx spłodziłeś tak samo jak płodzą się zwierzęta a duszę Daje nam Bóg wieczną duszę z miłości dla życia w wiecznej miłości z Bogiem w Raju Życie wieczne to nasze naturalne dziedzictwo a szatan na wszelkie sposoby chce nam je odebrać i kusi nas do śmiertelnych grzechów byśmy nie zasługiwali na Niebo

Gość gość
Idz lepiej pouczaj ksiezy pedofili a ni kafe zasmiecasz

Gość gość
dziś Ma przekonania takie a nie inne ok,ale dlaczego nie wskazal kobiecie osoby ktora by ta ciaze usunela.nie dawl wogole kobicie prawa wyboru tylko sam za nia zdecydowal xxx zadecydował, że On nie podejmie się aborcji czyli zabicia dziecka tak samo jak 4 innych lekarzy w szpitalu dał jej na piśmie skierowanie do hospicjum dla tego dziecka podjął decyzję zgodnie ze swoim sumieniem człowieka wierzącego nie mógł skierować ją do jakieś innego człowieka który zabiłby życie nienarodzone w jego imieniu miałby krew na rękach postąpił słusznie

Gość gość
Kazdy zainteresowany wie ile kosztuje aborcja. Kobiecina kasy nie miala ani sily przebicia to w tym chooyu sie obudzilo sumienie nagle. Nie tylko powinien wybulic z wlasnej kieszeni kare,ale zaplacic za leczenie i sztuczne podtrzymywanie przy zyciu tego dziecka.

Gość gość
To niech teraz postapi slusznie i sam z wlasnch kieszeni placi odszkodowanie.

Gość gość
jak jest taki świętojebliwy to niech wyp.... pracować do Watykanu. swiętoszek obłudny z bękartem i kilkoma żonami

Gość gość
Jakie czyste sumienieteraz tez ma czyste sumienie?dziecko przez niego umiera w meczarniach to naywasz czystym sumieniem

Gość gość
dziecko było z in vitro więc jaka biedna kobiecina ?

Gość gość
Dlatego ja nie ochrzcikam swojej corki,sama wybierzejak dorosnie Ta wiara, zreszta jak kazda inna to sredniowiecze umyslowe A Chazan i jego wyznawcy to najlepszy dowod.

Gość gość
Zwyklego ginekologa z malej miejscowosci juz dawno by zamkneli i posiedzial sobie kilka lat.

Gość gość
waśnie ludzie którzy są nieuleczalnie chorzy od urodzenia Z B A W I A J Ą poprzez swoje cierpienia takich, co nigdy swoim życiem nie zasłużyliby na Niebo bo przy Stworzeniu jej dusza taka sama wyraża na to zgodę by cierpieć swoim życiem za innych i oni mogą tego nie zaakceptować w tym życiu ale po śmierci już są zbawieni i również swoim aktem woli aktem miłości zbawiają innych ludzi to jest Miłość Boga do ludzi dla tych zatwardziałych grzeszników którzy swoim życiem nigdy nie zasłużyliby na wieczne Niebo bo duszę mamy nieśmiertelną więcej przeczytajcie na ostrzezenie.net

Gość gość
co za belkot..... ludzie, odczepcie sie od tej swojej nawiedzonej ideologii, tylko ocencie lamanie prawa! Mam podpisywac poparcie dla kogos, kto lamie prawo? Prawo obowiazuje wszystkich. Czy to sie komus podoba, czy nie. A ktos kto je lamie, powien zostac skazany. Wyjatkow nie ma i byc nie powinno. Chcemy podobno zyc w panstwie prawa, tak? Wiec to prawo respektujmy.

Gość gość
ludzie jakie prawo ? jakie prawo ? by zabijać w imię prawa ? a Ty jesteś Bogiem by dzielić ludzi wg uszkodzeń - ten ma żyć a ten nie ?

Gość gość
Mozecie sobie tutaj dalej udowadniac kto ma racje a prawda jest taka ze Chazanda w lape komu trzeba i bedzie po sprawie.

Gość gość
spadaj ideologiczny psycholu. Do ciebie i tobie podobnym nie docieraja argumenty bo wy nie przyjmujecie do mózgów nic innego tylko wiarę. A wiara ma zero wspólnego z wiedzą i racjonalnościa.A nawet o dziwo z empatią. I tu jestem w szoku, wy nienawidzicie ludzi , kochacie siebie , swoja wiarę i wzruszacie sie swoim wzruszeniem. Fuuuj , to nie ma nic wspólnego z miłością do bliźniego

Gość gość
słusznie postąpił podpisałam list z poparciem

Gość gość
Slusznie ze zlamal prawo? Pieknie:D

Gość gość
Gosc 14.55 zycze ci abys ty miala taka sama sytuacje i zobaczysz jak to jest slodko

Gość gość
gość z dziś a ja Ci życzę byś był / a szczęśliwa mając w sercu miłość Boga i wszelkich Błogosławieństw Bożych Ci życzę !!! nawróć się i otwórz oczka Bóg Cię Kocha i za Tobą Szlocha.

Gość gość
Czegos tu nie rozumiem. Niech katolik sam decyduje o swojej katolickiej rodzine,brzuchu,plodzie itd Natomiast ja katoliczka nie jestem,moj brzuch to moja sprawa,nie wciskam swoich pogladow katolikom wiec niech i oni nie narzucaja innym swoich. Skoro ktos czuje sie powolany zeby nosic uszkodzony plod w swoim lonie,ok jego sprawa,moze widzi w tym wyzszy sens DLA MNIE TO GLUPOTA!PASTWIENIE SIE NAD KOBIETA

Co ma wiara do etyki lekarskiej powinien usunac ciaze a jesli to bylo niezgodne z jego przekonaniami powinien wskazac placowke gdzie moga to zrobic

Gość gość
Gosc 15.02 zeby kogos umoralniac i pouczac trzeba zaczac od siebie i swoich kolegow katoli

Gość gość
Złamał polskie prawo i tyle musi za to ponieść odpowiedzialność