Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zadbać o siebie w ciągu 3 tygodni młoda mama

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, jestem mamą po 30-tce. Za trzy tygodnie mam uroczystość rodzinną, wesele. Niestety, nie wyglądam obecnie najlepiej :-( Wazę 68 kg, przy wzroście 160 cm., włosy, skóra twarzy, paznokcie w nie najlepszym stanie. Na plus: brak rozstępów i cellulitu. Biegałam przez tydzień (ok. 4 km), troszkę ćwiczyłam i schudłam tylko 1 kg. Widzę na ulicy wiele ładnych mam, powiedzcie jak to robicie ? Wciąż karmię piersią, więc boję się drastycznych diet. Napiszcie proszę

Gość gość
młoda mama po 30-tce ? hahahaha olaboga

Gość gość
Biegalas przez tydzien, wiec schudlas w normie. Proponuje nadal biegac i cwiczyc, do tego moze zmiana fryzury, delikatna opalenizna i voila :)

Gość gość
młoda mama - w sensie mam 8 miesięczną córeczkę :-)

Gość gość
Też jestem po 30-tce (z tą młodą mama troche przesadziłaś :P ) I też mam 160cm, moja waga zawsze wahała się między 46-49kg. Teraz ważę ok. 55 kg, więc sporo w plusie. Ciąża robi swoje. Ale ćwiczę - na brzuch, uda, "boczki", spaceruję codziennie z wózkiem (mieszkam w terenie pagórkowym, więc mam jak spalać), ograniczyłam slodycze, jem tylko ciemne pieczywo z ziarnami, mało ziemniaków I makaronu itp itd. W ciągu tygodnia schudłam ostatnio ponad 1 kg. Także konsekwencja, konsekwencja I jeszcze raz konsekwencja, Jak będę ważyć 50 będzie już ok, choc zależy mi na straceniu "boczków", zbędnych cm :) Spróbuj może zmienić kolor włosłów albo upięcie, podetnij włosy. Zmień makijaż/kolor/tusz/kredkę, kup nowy ciuszek np.tunikę :) albo jakiś dodatek np.pasek, to zawsze odmieni wizerunek choc troche :)