Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten cały Chazan zachowal sie nieprofesjonalnie ale pani Agnieszka mogła

Polecane posty

Gość gość

pojsc do innego lekarza samodzielnie z odmowa od tamtego i poddac sie skrobacji, a w miedzyczasie podac Chazana do prokuratury za niewypelnienie obowiazku zawodowego o nieudzieleniu informacji... nie dosc, ze tego nie zrobila, to udala sie do gazety, a dziecko urodzila i ono sie meczy... nie robcie z tej kobiety takiej poszkodowanej, bo wydaje sie, za dzialala celowo ... nie bronie Chazana, bo on postapil źle, ale matka z jakiegos powodu nie usunela, chociaz mogla - jeszcze czas był

Gość gość
Tez tak myśle, mogła pójść do innego lekarza i nie rozumiem dlaczego tego nie zrobiła.

Gość gość
Zgadzam się. Nie mogła wykonać legalnie aborcji - ok, ale zawsze mogła zrobić to nielegalnie. Każdy by jej wyskrobał takie skrajnie chore dziecko, myślę, że nawet wielu lekarzy-katolików zrobiłoby to bez problemu (nie licząc tych fanatycznych typu chazan)

Gość gość
podobno jej znajoma pracuje w tej gazecie i zasugerowala, zeby to biedactwo urodzila, zeby podkrecic cala sprawe jeszcze bardziej... nie wiem, nie widzialam, ale niektorzy tak mowia... ja nie bronie Chazana, bo nie byl w porzadku - ja rozumiem sumienie, ale mial obowiazek jej dac namiar na jakiegos swojego kolegę, nie zrobil tego - powinien zostac ukarany, bo zlamal prawo... ale ta kobieta wydaje m isie jakas podejrzana i mam wrazenie, ze za odpowiednia sume od pewnych ludzi zdecydowala sie biedactwo wydac na swiat... mam nadzieje, ze to tylko ludzkie wymysly, ale jesli nie - to ona jest bardzo zlym czlowiekiem, kto wie, czy nie gorszym od nawroconego po latach Chazana

Gość gość
głupoty piszecie sa pary gdzie sie ciesza jak urodzą takie dziecko www.elblag24.pl/fakty/86210-po-porodzie-opublikowali-wzruszajace-chwile-z-umierajacym-dzieckiem-a-facebook-usunal-ich-konto-wzruszajaca-do-lez-historia.html

Gość gość
no ona jak widac sie nie cieszy, ale tez nie usunela, a jakby chciala, to by usunela u innego zgodnie z prawem, nawet nie nielegalnie - jak jest zaswiadczenie, ze lekarz nie usunie, a sa powazne wskazania do usuniecia, to kazdy lekarz powinien usunac, nawet jak tamten nie skierowal

Gość gość
no wlasnie , to bylo pierwsze pytanie ktore zadalam po obejrzeniu wiadomosci- dlaczego nie poszla do unnego lekarza??