Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_tęsknota

Facet też ma uczucia!!

Polecane posty

Gość gość_tęsknota
lekko Czytając nas idzie nabawić się lekkiej psychozy. ;) X normalnafeministka Zmiana nicka nic Ci nie pomoże. ;)

Gość lekko
nie masz racji feministka połączenie wrażliwości i siły to ideał człowieka każdej płci ,brak jednego lub drugiego powoduje ograniczenie

Gość normalnafeministka
to może ustosunkuj sie do tego co napisałam ?

Gość gość
Taki sam typ jak ten przyrodnik filmowiec bla bla itd nuda

Gość gość
ten nasz autor to jakiś krypogej :/

Gość gość_tęsknota
Krypto..co? Gej? :) Haha... Ciekawe co jeszcze wymyślicie. :D

Gość gość
Drogi Autorze, mądre rzeczy piszesz. Wypowiadałam się juz w tym watku dwukrotnie, dziękuje za Twoje wypowiedzi. Podpowiedz w takim razie jak poradzić sobie z tym i móc w przyszłości na nowo zaufać po tym jak ktoś, kto przez chwilę zapewniał i pokazywał na każdym kroku, że traktuje nas jak kogoś najwazniejszego na świecie chwilę później pokazał się z całkiem innej strony, próbując obarczyć winą żeby na koniec zachowac się w spoób co najmniej żenujący. Jak to rozumieć? Grał? Chciał się zabawić? pomylił zakochanie z prawdziwą miłością? Czy był na tyle niedojrzały, że wycofał się przy pierwszym kryzysie? Zranił bo sam został zraniony? A taki wydawał się wrażliwy... :(

Gość gość
Faktycznie podjeżdża gejozą.

Gość gość
myślałam że to naprawde porządny facet, ogarnięty życiowo-nic mu generalnei nie mozna było zarzucić. A tu takie rozczarowanie

Gość normalnafeministka
dobra ale po co ten temat tak naprawdę? Wszystkie wiemy, że są też porządni faceci, niestety jest ich bardzo mało. Nikt tu nie mówi że WSZYSCY mężczyźni to świnie, z***ańce i pokemony tylko że WIĘKSZOŚĆ. Nie udawaj niby takiego pokrzywdzonego, każdy z nas niesie swój własny krzyż i bagaż doświadczeń. Pewnie masz jakąś narcystyczną osobowość, biedny, pokrzywdzony misiu i mamy teraz Cie chwalić i mówić jaki z Ciebie wspaniały mężczyzna. G***o nas obchodzisz tak szczerze i zrozum to.

Gość gość_tęsknota
18:08 Na te pytania sama musisz sobie odpowiedzieć. Może odpowiedzi przyjdą wraz z upływem czasu. Jedno jest pewne każda sytuacja jest jedyna w swoim rodzaju, indywidualna. Trudno tak jednoznacznie powiedzieć co zaszło. Tylko osoby biorące w tym udział wiedzą co zaszło, jakie padły słowa... Te drobiazgi o których wiesz tylko Ty, które nosisz w sobie wpływają na całokształt sytuacji. Co ja o nich mogę wiedzieć? Z mojego punktu widzenia mogę jedynie poradzić byś dała sobie więcej czasu.

Gość gość_tęsknota
18:10 No cóż, nikt nie jest idealny. Jednak nie warto wszystkiego brać tak na serio. ;)

Gość gość
gay is okay

Gość gość_tęsknota
więc choć pomaluj mój świat wszystkimi kolorami tęczy niech te barwy będą dzisiaj symbolem naszej nędzy :P la la la... :D

Gość gość
chce sie kształtować na doradcę, to pewnie facet od trudnych spraw, chciał sie dostac do programu ale go nie przyjeli i musi pisac na kafe

Gość gość_tęsknota
wale tube tylko 15 razy dziennie

Gość gość
lubie o***ty fajnych chłopaczkuf :)

Gość Upadły
8 rano Polsat - zbuntowany anioł

Gość gość_tęsknota
no i jak widzę zniżacie się do trolowania czyli zabrakło już argumentów i czas na chamstwo

Gość gość_tęsknota
w zasadzie to nawet nie były argumenty tylko takie sobie marudzenie pod nosem :)

Gość gość
Tragiczne to jest, siedzi taka bida przed kompem. Zgrywa doradcę, brzydki pewnie jak nieszczęście. W zyciu nic z tych rzeczy sam pewnie nie zastosował i tak sobie tworzy tutaj jakąś osobowość. Kobieta go skrzywdziła, dobrze, że nie pobiła ciekawe co by napisał. Nic go tu nie spotka realnego. Lodzika nie będzie chyba.

Gość gość_tęsknota
Popatrz na siebie. Siedzisz tutaj i czytasz to co tak sama krytykujesz. Usilnie starasz się zniszczyć ten wątek i jątrzysz. Kto tu jest bardziej żałosny. Ja, bo starałem się nawiązać normalną rozmowę czy Ty, która starasz się za wszelką cenę zakłócić porządek? Troling jest specyficzną forma krzyku o pomoc. Wniosek, Ty bardziej potrzebujesz miłości niż ja.

Gość gość
"Troling jest specyficzną forma krzyku o pomoc." WTF skad ty bierzesz te teksty :D?

Gość gość
Uspokój się chłopaku, bez nerwacji. Ja mam kobietę i miłości bardzo dużo :) Kafe jest śmieszne, przynajmniej dla mnie :) te problemy..pisane w sufit hehe

Gość gość
nie wierze w to

Gość gość
drogi gejku wracaj na swoje chomiki szukac chłoptasia

Gość gość
ok :)

Gość gość
juz wystarczajaco padlo tutaj argumentow na zezwierecenie i brak uczuc w facetach, nie trzeba juz nic wiecej dodawac

Gość gość
faceci nie maja uczuc.

Gość gość
autorze nie jesteś wrażliwy tylko jesteś nadwrażliwym neurotykiem, który ma depresje, a to jest różnica wiesz... do tego widzę narcystyczna osobowość użalającą się nad sobą.