Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_tęsknota

Facet też ma uczucia!!

Polecane posty

Gość gość
Żgadzałoby się, moja zawsze mi powtarza, że jestem zwierzakiem.

Gość gość
Autorze choć tu nie świruj, psycholog jest, wyleczymy cię.

Gość gość
faceci sie dzielą albo na prymitywnych chamów albo na takie nadwrażliwe wszystko analizujące po 50 razy c***y bez jaj. Dlatego mówie, że nie ma normalnych mężczyzn. W zasadzie są tylko te dwa spektrum popieprzenia.

Gość figa094
życze mu szczęścia mimo wszystko, nawet nie potrafie go nienawidzieć

Gość gość
a jakie to uczucia i wrazliwosc ma facet ktory g***** swoja zone albo dziecko? jakie uczucia i wrazliwosc ma facet ktory zabija swoja zone czy dziecko? a jakie uczucia i wrazliwosc i uczucia ma facet ktory bije swoja zone czy dziecko?? Jaka taki facet ma empatie moglbys to wyjasnic? sugerujesz ze kobieta ktora jest gwalcona, bija badz zabijana jest chlodna i musiala tak zostac potraktowana? Jeszcze twierdzisz, ze facet teskni? Zabija by potem tesknic? g***** czy bije zeby tesknic? zdradza i ubliza kobietom zeby tesknic? Moze jeszcze powiesz, ze rzucajac kobiete dla innej teskni za nia? I pewnie jeszcze kazdy facet ktory zg****il, bil, zdradzil kobiete czy ja zabil, a takich przypadkow nie bylo kilka ale setki, tysiace - potem plakal i martwil sie o nia. I wy nie chcecie niczyjej krzywdy???? wlasnie ci udowodnilam klamco ze twoj belkot to stek bredni. Nie udajecie, sam udajesz, wszyscy cale zycie udajecie milosc, wiernosc, oddanie. Nie licz na to ze znajdziesz dopielnienie bo nie ma kobiet ktore gwalca, bija, zabijaja jak faceci. nie nalezy wam sie zadna kobieta bo kazda ranicie a potem niby jeszcze ona ma byc winna ze ja wykorzystaliscie, bydlo bez uczuc:O:(

Gość gość_tęsknota
figa094 No i tak trzymaj. Miłość nie kończy się wraz z odejściem osoby obdarowanej tym uczuciem. Taki ktoś odciska już na zawsze swoje piętno w naszym sercu. Trzeba tylko nauczyć się z tym żyć. Nie jest to takie proste, ale wykonalne. :)

Gość gość
Nie chcecie normalnych facetow, nie chcecie facetow z uczuciami a ciagle narzekacie, ze jestescie w zwiazku z chamami

Gość turystkaxxx
bezinteresowna krytyka i chęć dokopania to chęć dowartościowania siebie kosztem innego,kazdy kto tak robi cuchnie,autor normalnie z wami rozmawia nikomu nic złego nie robi,u mnie wzbudza sympatię,jesteście wstrętni :-)

Gość gość
gość dziś Lecicie na takich to wasz problem

Gość gość
mezczyźni to sp**********y gatunek podczłowieka

Gość gość
turystkaxxx to jakaś co jeździ za granice i d******py arabom, sex turystka z****** :/

Gość gość
lecicie na takich :D HAHAHAHA a wy to co niby inni, moze WYJATKOWI??? AHAHAH albo lepsi co?? :D

Gość gość_tęsknota
turystkaxxx A dziękuję, miło było to przeczytać... choć za komplementami zazwyczaj nie przepadam, to tym razem przymknę na nie oko. ;)

Gość gość
kazdy facet w necie mowi ze jest inny niz wszyscy na jakich leca kobiety , czyli wszyscy jestescie inni czy tacy sami :D HA HA HA podle chamy pozbawione uczuc i do tego zaklamane, facet to podgatunek cos ponizej zwierzecia

Gość gość
Oczywiście, niech mu się wiedzie. Ale z tym podziałem facetów to coś w tym jest. Ale też niektórzy mają swoje etapy w życiu. Kiedyś też tak analizowałem, cierpiałałem. myślałem, że jestem na dnie po rozstaniu i nigdy się nie podniosę. Przysięgłem sobie, że będę do końca życia sam. Ale zmieniłem się, chyba właśnie zawdzięczam to kobietom jednak. Kilka związków, porażek i pięknych chwil również. Ale kiedy dostałem kilka pożądanych kopów od życia dopiero mnie utwardziło. W sumie to dałyście mi w kość :-) i dopiero po tym wszystkim spotkałem swoją kobietę, z która jestem od lat. Wcześniej nie byłem gotowy na związek. Czasem żałuję, że wcześniej to się nie stało. Ale to też takie gdybanie. Nie miałbym tego co teraz. Nie mam litości tylko do tych panienek co grają zimne suki. Moim zdaniem powinny się szybciej pozbierać i zwyczajnie mądrzej wybierać.

Gość gość_tęsknota
Hmm... Skoro Ewa powstała z żebra Adama, który jak twierdzisz należy do podgatunku to kim była? Pod-pod-gatunkiem? :P Eh ludzie ludzie, co wy macie w tych głowach?

Gość gość
"kazdy facet w necie mowi ze jest inny niz wszyscy" buahahah no to jest najlepsze właśnie :D a ci co mówią że są wyjątkowi są tak samo przewidywalni i beznadziejni jak reszta

Gość gość
"Hmm... Skoro Ewa powstała z żebra Adama, który jak twierdzisz należy do podgatunku to kim była? Pod-pod-gatunkiem?" co za ograniczony prymityw :/ wiedziałam że mam do czynienia z maniakiem religijnym, który na poważnie wierzy to co zaćpani żydzi sobie napisali dla jaj..

Gość gość
jeszcze tu nikt nie dowiodl, ze facet jest uczuciowy, natomiast kontrargumentow padla cala masa

Gość gość_tęsknota
Po prostu brak słów... :o

Gość gość_tęsknota
spokojnie, poczekam... :)

Gość gość
wystaraczy ze jakas kobieta napisze ze nie ma juz normalnych mezczyzn to szybko zlatuja sie typy twierdzace ze oni sa inni, sa normalni, nie tacy jak ci wszyscy , a potem rozmowa sie rozwija i wychodzi szybko podlosc, chamstwo i wulgarnosc z takich pseudo-normalnych pomiataczy kobietami. ci oszusci chyba sa desperatami nie maja co dymac****isza to co kobieta chcialaby przeczytac i uslyszec zeby tylko sie zgodzila na spotkanie

Gość gość
wypad stąd nawiedzony katolu

Gość gość
setki kobiet sie wypisuje w necie ze szuka normalnego, porzadnego chlopaka i nie wierzy w to ze jeszcze tacy sa, wiec gdyby naprawde tacy byli to udowodniliby wolnym kobietom jakie spotykaja ze naprawde tacy sa i nie byliby sami, a najwidoczniej nie maja argumentow i nie potrafia czynami potwierdzic ten stek bzdur jaki glosza niczym jehowi, prawda zawsze wychodzi na jaw i czyny demaskuja kazdego czlowieka wczesniej czy pozniej

Gość gość_tęsknota
twórz dalej tą bajeczkę, ciekawe jak długo będziesz tak tworzyć sprawdzimy Twój słowotok, może pobijesz modę na sukces ;)

Gość gość_tęsknota
o rety, ale musisz być sfrustrowana :)

Gość gość
dlaczego nie odpowiesz na pytania jakie tu padly? brakuje ci slow w slowniku?

Gość gość_tęsknota
pytania? to raczej były zarzuty i sąd polowy teraz czekam na wyrok, choć ten już dawno zapadł wolę poczekać aż burza przejdzie po co mam się zmoczyć wszak o to Ci chodzi chcesz mnie uwikłać w swoją grę

Gość gość
przeciez ty nie potrafisz rozmawiac , podajesz jakas teze i nawet nie potrafisz obronic swojego stanowisko, wszyscy obalili twoje poglady i polegles z braku argumentacji :D

Gość gość
Dowiedlismy ze nie masz racji:) A twoja "dyskusja" jak to zaznczales tutaj to unik a nie rozmowa z innymi i brak odniesienia z twojej stro do faktow ktore nawet nie raczysz skomentowac bo nie potrafisz zaprzeczyc faktom:) tyle z twojego tematu.