Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawda o mezczyznach

Polecane posty

Gość Brother Belz
"NIE USTĘPOWANIA MIEJSCA W KOMUNIKACJI" Przepraszam bardzo, ale jeżeli chcecie równouprawnienia to dlaczego niby mężczyzna ma ustępować miejsca w komunikacji kobiecie tylko dlatego, że jest kobietą? Przecież nogi mamy takie same, możemy być tak samo zmęczeni, a proporcja pomiędzy siłą mięśni potrzebą do trzymania a siłą zarzucania na zakrętach jest z reguły podobna u obu plci, ponieważ facet, choć silniejszy, to jest też zazwyczaj większy i doświadcza większej siły bezwładności (siła=masa*przyspieszenie), a kobieta choć słabsza to tej siły bezwładności doświadcza mniejszej, bo i masę ma mniejszą (II zasada dynamiki, na marginesie), także byłaby to tylko kwestia uprzejmości ze strony mężczyzny, a nie jakiegoś równouprawnienia czy kwestii wyrównania różnic biologicznych. V Oczywiście nie mówię tu o kobietach w ciąży czy ludziach starszych. W każdym razie, zdecydujcie się, czego tak naprawdę chcecie - czy faktycznej równości płci, czy też tego, aby ta równość działała wyłącznie na waszą korzyść, bo facet to facet i przecież musi jakieś tam wasze dodatkowe przywileje (których sam nie ma) respektować.

Gość gość
Facet nie telepata nie zna wnetrza kobiety a jak chcesz by facet poznal wnetrze to sama sie odezwij. Wszystko zwalacie na facetow i oczekujecie, ze nieznajac was wszystko bpmaja o was wiedziec.

Gość Brother Belz
"To 99,99999% facetów jako takich." Poproszę o odpowiednie źródło dla takich statystyk. "W wieku lat 20 człowiek ma nadzieję, że dorośniecie, że w końcu hormony przestaną wami rządzić." Bardzo interesujace, szkoda tylko, że akurat każda osoba, która choć trochę zna się na fizjologii człowieka lub medycyny powie Ci, że akurat hormony i uczucia w większym stopniu kierują kobietami, a nie mężczyznami (choć naturalnie wiele zachowań obu płci jest nimi uwarunkowane).

Gość Brother Belz
Penisem wspomaganym prostamolem? Przepraszam bardzo, ale co ma ziołowy lek na prostatę, skąpomocz i infekcje układu moczowego do popędu płciowego? Jak na przyszłość będziesz chciała inteligentnie dowalić mężczyźnie to zamiast "prostamol" napisz "sildenafil" :)

Gość Brother Belz
"Miała cię z wdzięczności , że nie wybrałeś ładniejszej całować po stopach i wielbić??????' - jak wybierze ładniejszą to źle, jak chce spróbować z brzydszą i oczekuje, że różnicę w wyglądzie wynagrodzi mu jej charakter to też niedobrze...

Gość Brother Belz
"A już ojcami - dno totalne." Biorąc pod uwagę to, że większość ojców nie angażuje się zbytnio w wychowanie dzieci, o zdolnościach kobiet w zakresie wychowania dzieci niech świadczy to, jaką mamy obecnie młodzież.

Gość Brother Belz
"Popatrzcie chłopcy ile z nas kocha brzydali, bez grosza przy duszy.A ilu z was brzydkie kobiety." Popatrzcie kobitki najpierw, ile z was leci na dresow i chamów (oni na powodzenie także nie narzekają i to nie tylko ze strony blachar), a ile potem wiele lat trwa w tych patologicznych związkach to pogadamy.

Gość Brother Belz
"Nigdy nie spotkałam mężczyzny, którego interesowało to co myślę, czuję, to co mam do ofiarowania..." No, jak twierdzisz, że takich nie ma to raczej nic dziwnego, że takiego nie spotkałaś, co nie? Aż dziw człowieka bierze, że w ogóle myślisz o tym, iż fajnie byłoby takiego znaleźć, skoro jesteś tak święcie przekonana, że to wymarły gatunek... Dobra, na teraz starczy - idę sobie na dyżur do szpitala, jak wrócę to jeszcze troszeczkę napiszę.

Brother Belz - ależ ja mówiłam o kobietach w ciąży , z małymi dziećmi i starszych paniach.Ich nie zauważacie. A jeśli o wychowanie młodzieży chodzi - a nie pokumałeś, że kobiety w tym czasie poszły do pracy i stąd te deficyty w wychowaniu?Sorry, ktoś kto musi zarabiać i ma jeszcze obowiązki domowe jest trochę przeciążony?Tym bardzo, że tatulo teraz ani kasy, ani podziału obowiązków, ani pójść na wywiadówkę znieść nie raczy. I jeszcze jedno dementi - faceci po 40 tak samo patrzą na urodę jak 20 latkowie.Są nawet gorsi.

A jeśli o dresy chodzi - cóż kobiety, które ich wybierają są może ładne (albo nawet bardzo ładne - dlatego was to boli), ale intelektem nie grzeszą. Nie obwiniaj mnie za głupie wybory zepsutych księżniczek. Tak jak nie mogę nic niestety poradzić, że nawet przyzwoity, dobry facet wybierze taką francę, bo ładna, miła i taka bardzo kobieca. Dajecie się jak dzieci nabierać na pozory.Na grę, na kokieterię na sztuczny trzepot rzęsami.Na miłe, łatwe i przyjemne.

Gość gość
Dwa tygodnie temu dziewczyna zerwała z synem mojej kuzynki. Byli razem 4 lata, chłop świata poza nią nie widział. W sumie, zerwać ludzka rzecz, zdarza się, ale u tej panienki wyglądałoto tak- w niedzielę jeszcze wszystko normalnie, nawet nocował u niej, w poniedziałek pocisnęła mu tekst że "uczucia się wypaliły" a we wtorek miała już nowego partnera. Taka historia z życia wzięta, faktycznie, to zawsze faceci są ci niedobrzy. Niedobrzy nie, raczej kompletnie głupizżessię z wami wiążą. I angażują

Gość Widmo Waszej Starej
To prawda, bo to mit, że kobiety są tymi istotami, które bardziej się angażują. One pragną tylko tego co jest akurat najlepsze na rynku. Nie wspominając już, że są niczym automat na kartę, albo banknoty, Wrzucasz kartę, wpisujesz pin i pojawiają się określone uczucia( wydzielają określone hormony). Nie wspominając już o tym, że to kobiety, gdyby miały na tyle siły fizycznej i odwagi to znęcałyby się nad słabszymi jednostkami, biłyby nieatrakcyjnych samców, atrakcyjniejsze koleżanki, gwałciłyby te swoje ciacha. Je zwyczajnie na to nie stać, bo są na strzała, ale w środku kryje się jad, zawiść i nienawiść do wszystkich słabszych istot.

Gość Widmo Waszej Starej
Ponadto kobiety tak bardzo dotyka przemoc, ale to one wybierają sobie partnerów takich, którzy są potencjalnym zagrożeniem. Nikt inny ich za nie nie wybiera. Po prostu czują kipiący w żyłach testosteron, albo psychopatię( cecha według badań dla kobiet niebywale atrakcyjna) i wiążą się z takim a nie innym. Potem mówią, że "Nie wiedziałam, bo z początku wydawał się porządny" jassne, od facetów wybieranych przez kobiety bije porządność: wzrost, mięśnie, tatuaże, spojrzenie mordercy, kwadratowa szczęka, wulgarny, pewny siebie" potem: "Jakim cudem on mógł przywalić?

Kochanie, najbardziej podli i agresywni są malutcy faceci ze skrzywionym ego.Oni nie uderzą innego faceta - oni uderzą dziecko, kobietę, kopna psa, albo się będą znęcać psychicznie.W waszej naturze leży agresja i frustracja, gdy czujecie się gorsi, Pieniądze kochają te kobiety, które ich potrzebują by być dla was śliczne, ponętne, te które nie mają żadnych zainteresowań oprócz telewizji, ciuchów i plotek z koleżankami.Ale ich uroda tak was omamia, że nie widzicie jakie są - głupie, puste i materialistyczne. Normalnymi kobietami gardzicie - który by chciał grubaskę, brzydulę, paszteta, albo przeciętniarę.Jak taką przedstawić kolegom...

Gość gość
To by pasowało. Byłą syna kuzynki on też wyciągnął z bagna. Miała 16 jak zaczęli się spotykać i była mentalnym wrakiem człowieka przez sytuację w domu. On ją z tego wyciągnął, przez niego w wieku 20 lat już stanęła na nogi, miała mieszkanie i żyła jakcczłowiek. No ale wtedy to on już był nie dość dobry dla niej

Gość gość
"Kochanie, najbardziej podli i agresywni są malutcy faceci ze..." Widać tutaj instynkt eliminacji osób ze słabszym wzrostem i gabarytami u typowo zezwierzęconej, płytkiej, myślącej zwilżoną piczą samicy.

Gość Brother Belz
"ależ ja mówiłam o kobietach w ciąży , z małymi dziećmi i starszych paniach.Ich nie zauważacie." No to mamy dramatycznie odmienne doświadczenia, bo ja akurat bardzo często widzę (i sam też tak robię), że młody chłopak (student) ustępuje miejsca w komunikacji w takich sytuacjach.

Gość Brother Belz
"Tym bardzo, że tatulo teraz ani kasy, ani podziału obowiązków, ani pójść na wywiadówkę znieść nie raczy." - z tym to akurat mogę się jeszcze jako tako zgodzić, bo faktycznie często migają się od obowiązków domowych, choć... kobiety same często gęsto akceptują taki stan rzeczy także w sytuacjach, gdzie nie ma jeszcze dziecka. Co do kasy się nie wypowiadam, bo nie wiem jak to u innych wygląda, ale znam mężczyzn, którzy zarabiają naprawdę dobrze (5000+ na rekę), choć to może wynika ze specyficznego środowiska, w jakim się obracam... A co do wywiadówek to faktycznie, częściej chodzą kobiety, ale np. w moim przypadku chodził ojciec, więc też nie jest to jakaś reguła. V Pozostaje jednak dalej jedno pytanie - dlaczego, skoro Ci faceci są takimi beznadziejnymi pasożytami, kobietom w ogóle do nich tęskno i chcą sie z tym użerać, hm?

Gość gość
Kobieta musi miec na kogo zwalic swoje zmarnowane zycie dlatego wybieraja dupkow.

Gość ovechkin
To chyba normalne że facet bierze kobietę która mu się podoba fizycznie. Nie wiem nawet czy kobieta chciałaby być w związku z kimś kto jej nie pożąda fizycznie. To jest oszukiwanie samego siebie. Mężczyźni nie lubią chyba najbardziej kobiet zgorzkniałych. Przecież jest masa kobiet wcale nie wyglądających jak modelki a żyją w szczęśliwych związkach. Wiadomo że kobieta która ma te 40 lat może mieć problem ze znalezieniem partnera nie dlatego że jest nieatrakcyjna ale dlatego że ma 40 lat i większość osób jest już zajęta

Bo ciągle mają nadzieję, że spotkają normalnego i wartościowego. Znam takich - 3. Chętnie bym sklonowała. xxxxxxxxxxxxxxx Widać tutaj instynkt eliminacji osób ze słabszym wzrostem i gabarytami u typowo zezwierzęconej, płytkiej, myślącej zwilżoną piczą samicy.... xxxxxxxxxxxxxxxxxx A czego to jest dowód?Chamstwa i wulgarności krańcowej? Jestem wysoką kobietą i wiem jakie kompleksy mają moi rówieśnicy.Na wysoką kobietę nawet nie spojrzą -wybierają takie eteryczne maluszki do max 160.Muszą górować wzrostem i byciem samcem alfa.

Gość Widmo Waszej Starej
Kobiety lecą na wygląd zewnętrzny Intelekt mają zaś kompletnie Gdzieś A potem żalą się całemu światu Że ten głupi, tępy samiec ch**em jest

Gość gość
"Na wysoką kobietę nawet nie spojrzą -wybierają takie eteryczne maluszki do max 160.Muszą górować wzrostem i byciem samcem alfa." To kobiety zawsze szukają wyższego od siebie ty głupia pochwo i dlatego żaden facet nie wybierze wyższej, bo ONE go nie chcą. Weź mi ktoś podaj gdzie są te posty co anonim pisał, że kobiety piszą o niskich facetach?

Gość gość
faceci to prymitywy

Głupia pochwo?Zostaniesz gejem?To dobrze, bo nawet najgłupsza i najwredniejsza baba jest dla ciebie za dobra. Sorry, ale facet , który ma 160 i wklęsła klatkę piersiową nie budzi poczucia bezpieczeństwa.Szczególnie jak się na niego patrzy z góry. Może nadrobić - czułością, poczuciem humoru, staraniem.Ale nazywając kobietę głupia pochwą skazuje się sam na zostanie gejem, albo dożywotnim klientem agencji. choć o wiele częściej zostanie gwałcicielem.

Gość gość
Co by nie pisać to checklist kobiety wg której patrzą czy samiec nadaje się żeby mu zrobić wielką łaskę i się z nim związać jest znacznie dłuższa niż checklist mężczyzny

Gość gość
"Sorry, ale facet , który ma 160 i wklęsła klatkę piersiową nie budzi poczucia bezpieczeństwa.Szczególnie jak się na niego patrzy z góry." Co nie zmienia faktu, że jest 10 razy więcej wart niż takie g*wno, jak Ty.

Gość Widmo Waszej Starej
Ten facet nie ma nawet 160 wzrostu i jednym strzałem nakryłby każdego z waszych tępych drecholów po 190 na których tak lecicie i wasze zera nie byłyby w stanie się po tym podnieść: http://zapodaj.net/9ca6cf5b20618.jpg.html