Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIERWSZY fotelik samochodowy jaki kupić

Polecane posty

Gość gość

dotychczas mieliśmy takie nosidełko samochodowe ale mały rośnie i powoli rozglądamy się za fotelikiem samochodowym "prawdziwym". Cena nie ma znaczenia, proszę o poradę na co zwrócić uwagę , jaką firmę uważacie za godną polecenia? Celuję w foteliki 9-18 kg, mały ma 7 mcy

Gość gość
Ja bym 7 miesięczniaka jeszcze woziła w nosidełku. Mój syn ma 8mcy i mam nadzieję w nosidełku powozić go do roku. Jeżeli zmieniałabyś teraz, to tylko na takie tyłem do kierunku jazdy, a takie nie do każdego auta pasują. No i to musiałoby być nosidełko dostosowane do takiego maleństwa. Przez internet nikt ci nie dobierze fotelika, bo przecież ci nie przymierzymy, czy się mieści. Musisz jechać do sklepu i niech ci dobiorą, jeżeli się upierasz na fotelik.

Gość Malwina o
taki maluch to tylko tyłem do kierunku jazdy. Ja mam besafe izi combi, można montować tyłem i przodem do kierunku jazdy, ale ja wożę tylko tyłem do kierunku jazdy bo tak jest 5 razy bezpieczniej. Córka ma półtora roku i jest zadowolona.

na fotelik nastepny wybralabym maxi cosi 2way pearl jest montowany tylem do kierunku jazdy, i jest przystosowany dla takich malych dzieci,ale mimo wszystko jak glowa Twojemy maluchowi nie wystaje poza nosidelko nie powinnas go zmieniac bo jest wszytsko ok. ja wozilam pierwszego synka praktycznie do roku a drobniejsze dzieci jezdza nawet dluzej

Gość Marion_Silver
tez uwazam, ze ktorys z modeli maxi cosi bedzie najlepszy

Gość gość
Ja chcialabym kupic nosidelko tylko mam problem bo nie mamy w samochodzie bazy isofix a takie nosidelko zapinane na pasy wydaje mi sie malo bezpieczne

Gość gość
A jam besafe i polecam. Dużo lepsza firma niż maxi cosi, ale ponoć romery tez ok.

Gość gość
Snugsafe 0-13 jet bardzo fajny dla niemowlaka. KUpiłam 2 tygodnie temu w zestawie z wózkiem razem ale spisuje się świetnie, Jest z baza isofix przez co stabilnie siedzi na kanapie samochodu, mocny i fajnie wyprofilowany, ale też taki mięciuśki i z wkładką dla noworodka

Gość gość
na www.jlbaltic.istore.pl znajdziecie tanie foteliki samochodowe

Gość gość
sprawdz nuna rebl, jedyny fotelik w ktorym mozesz wozic dziecko tylem do kierunku jazdy do 19,5 kg! tylko cena powala, ponad 2 tys ale ma najnowsze testy ktore sie nazywaja I- size, oczywiscie w testach fotelik wypadl znakomicie

Gość gość
Potwierdzam, nuna wart jest pieniedzy ale fotelik ciezko dostepny w polsce( chyba ze wzgledu na cene pewnie nie cieszy sie popularnoscia) polecam sklep internetowy i cierpliwosc, foteliki nuna staja sie coraz bardziej popularne w bagatszych krajach w zwiazku z czym na realizacje zamowienia czesto czeka sie nawet do 2 miesiecy:(

Gość gość
babysafe britax recaro ktorys z tych firm