Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyłapałam syna...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wczoraj miałam przykrą sytuację. Wróciłam wcześniej z pracy i zastałam syna który zabawiał się moimi rzeczami wyciągniętymi z kosza na bieliznę... Obok niego leżały moje stringi a na penisa nałożył sobie moją podkolanówkę... Poprostu nie wiedziałam co zrobić. Stanęłam jak zamurowana, a syn zaczął się zakrywać... Nie wiem co zrobić... Jak narazie unika mnie.

Gość gość
ile ma lat?

Gość gość
Syn ma 16 lat. Naprawdę nie wiem jakie kroki podjąć, rozumiem że dojrzewa ale zabawiał się moimi noszonymi rzeczami.

Gość gość
moj jak mial 17-18 lat to mnie podgladal

Gość gość
2/10

Gość gość
o masakra ..

Gość gość
Powiedz ze dasz mu polizac cipke jak obieca,ze to ostatni raz.

Gość gość
pokazuję i objaśniam: dojdź sobie spokojnie, weź chusteczkę higieniczną, najlepiej nawilżającą, i wytrzyj się dokładnie. Nie zaniedbaj broń Boże dokładnej toalety intymnych części ciała. Przy odrobinie szczęścia stworzyłeś temat na 50- 100 odpowiedzi podobnych Tobie, średnio cwanych zboczków.

Gość gość
Liczyłam na szczere rady co z tym zrobić... Koleżanko co zrobiłaś kiedy odkryłaś że syn Cię podglądał?

Gość gość
powiedziałem Ci pedofilu, najpierw wytrzyj wacka !!!! Pogadamy później..

Gość gość
jakoś porozmawiać

Gość gość
Zaproponowalam zeby prawictwo stracil ze mna,zamiast z pierwsza lepsza i sie zgodzil. Spuscil sie po kilku ruchach ale i tak bylo przyjemnie.

Gość gość
Tylko jak? Dla mnie to bardzo dyskomfortowa sytuacja... Podejrzewam że dla niego jeszcze bardziej. Nie wiem jak zacząć taką rozmowę... Że też to musiało mnie spotkać.

Gość gość
Chyba żartujesz!? Co Ty zrobiłaś? Mam nadzieję że to tylko głupi żart.

Gość gość
Spokojnie, uzylam gumki wiec ryzyka nie ma. Lepiej zeby ze mna nabral doswiadczenia niz na jakiejs imprezie zakrapianej alkoholem, jeszcze by mnie babcia zrobil.

Gość gość
thalia-70-70-70@o2.pl Wydaje mi się że najodpowiedniejszą reakcją z twojej strony będzie uświadamiająca rozmowa z synem,myślę że przegapiłaś ważny moment dorastania swojego syna,niestety jest to problem bardzo ogólny począwszy od uświadamiania w szkole,wychowanie seksualne,niestety u nas to tragedia. Zwracaj też baczniejszą uwagę na dalsze zachowanie syna i jego seksualny rozwój. w sumie masturbacja to nic grożnego jednak okoliczności towarzyszące temu mogą być wielce niepokojące. Ja miałam podobny problem do twojego i wydaje mi się że wybrnęłam z tego. Magda.

Gość gość
Przecież to kazirodztwo. Co on odparł na Twoją propozycję?

Gość gość
Magdo a jakie kroki podjęłaś po obserwacji o której mówisz? Nie mam pojęcia co mu powiedzieć.

Gość gość
Słabe prowo...

Gość gość
Na poczatku byl bardzo zmieszany ale ostatecznie chec sprobowania wziela gore. Penisa tez ma niczego sobie, wiekszego niz kilku facetow z ktorymi sie spotykalam.

Gość gość
Ja nie wiem ale nie wyobrażam sobie seksu z własnym synem... A co jeśli będzie chciał więcej, co zrobisz?

Gość gość
Co masz na mysli piszac "wiecej" ?

Gość gość
Miałam na myśli że będzie chciał ciągle z Tobą sypiać... a co z mężem? Mówiłaś mu?

Gość gość
Hahahaha jakiś gość uwierzył w historyjkę o seksie z synem :D naiwniak...

Gość gość
Już nie wiem z kim tu rozmawiam... jesteście żałośni.

Gość gość
Tamte wpisy o tym straceniu dziewictwa to podszywy :o

Gość gość
Uff, sa jeszcze kumate osoby na tym forum i potrafia sie zorientowac kiedy ktos sobie jaja robi :) Oczywiscie zartowalem z tamta historyjka :p

Gość gość
Dziękuję Ci gościu...

Gość gość
ja swojemu robiłam kilka razy reką, goła też mu się pokazałam, zaczeło się jak go zobaczyłam jak sobie walił

Do autorki Jesli to nie glupi zart to moim zdaniem nie robilabym.nic Bo w sumie co mozna ? Zachowaj sie jakby nigdy nic, wydaje mi sie ze tetaz rozmowy a zreszta oczym? Ze to glupie, malo dojrzale itd to raczej on o tym wie, sam musi sie z tym czuc okropnie wiec rozciaganie tego tematu nie wniesie pozytywnych emocji Mlodziez w tym wieku robi wiele glupszych rzeczy wiec taki wybryk rzuc na chwilowa glupote..w filmie schody w podlodze byl poruszony wlasnie ten aspekt kiedy mlody czlowiek zabawial sie przy bieliznie macochy,jak widac to nie jest cos "nienormalnego" sama mam prawie mlodziez i mysle ze tak wlasnie bym postapila