Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaNAIWNYCH SLUZACYCH

KTO mi pooze ulozyc piosenke o tym ze FACECI SZUKAJA Glupich nawinych sluzacych

Polecane posty

Gość szukajaNAIWNYCH SLUZACYCH

?

Gość gość
i pięknych do tego zapomnialas dodac:)

Gość Singielka1985
nie dla Ciebie frajerze moje piekne cialo, chcesz jesc i miec wyprane i sexu by sie chcialo to poszukaj sobie brzydkiej szarej myszki inaczej brudem zarosniesz i z glodu beda graly marsza kiszki bo ja oprocz urody mam jeszcze 2 polkule myslace, wiec frajerze caluj mnie w dupe czule :P

Gość gość
hehe jeszcze !!!

Gość gość
Nie dla Ciebie moje piekne cialo Ty glupi matole,chcialbys bym bym Ci gotowala,uslugiwala,sluchala twoich pierdow nocnych ,ale zapomnij Jeszcze nie oszalalam,,,

Gość Singielka1985
pisalabym dalej ale nie mam pomyslu bo mi jeden pasozyt cala wene wyssal chcial miec dame w salonie,kuchte, w lozku dziwke i byl krypto gejem, mnie chcial na przykrywke dlatego powiedzialam sobie twardo the end lepiej sama byc niz z takim menelem :D

Gość gość
to można rapować na upartego nawet heheheh chcemy jeszcze plis

Gość gość
Tak chcialbys zeby ci sprzatla,gotowala,zajmowala sie twoimi dziecmi,a ty bys robil sobie co chcial i wiedzilabys ze nawet ja by mi bylo zle ,nie mialabym gdzie odejsc ...wykorzystywal byc to, robil co chcial ,ale taka glupia naiwna bab to Ja nie jestem ,,,wole sama byc nic dac sie takiemu cwaniaczkowi...

Gość gość
kazdy pasztet byle cwel chce ksiezniczke miec wokol pelno takich zer ale chciec nie znaczy miec.

Gość gość
Im brzydszy facet ,tym bardziej wymagajacy,chcacy ukryc swoje wady ,chce miec ladna zgrabna.A on ..Nic z niego szczegolnego,ale wymagac to by chcial taki gal..

Gość gość
Bo faceci to manipulanci tak naprawde i niektore daja sie im manipulowac,wmawiac sobie,,,co on powie ,ona od razu wierzy... Tak jak kiedys wmawiali kobietom,w dawnych czasach ,ze facet to ladny nie musi byc.. heheh dobre..a takie baby naiwne manipulowane przez facetow -na korzyc facetow(pewnie wymslil to facet nic specjalnego ktory chcial tylko wymagac od koiety,),w to wierzyly..

Gość Singielka1985
stereotyp jest taki on poluje dzielnie ona wrzuca te lupy na jego patelnie musi zmywac gary prac brudne skarpety dziekuje nie uslyszy od niego niestety!

Gość gość
no i niektorzy znajaduja takie naiwne ...

Gość autor tego drugiego tematu
Ej nie piszcie u tej sfrustrowanej lochy i przejdzcie do mnie, tam jest większy fun.

Gość gość
No niezle sobie te cwaniaczki faceciki wykombinowali...

Gość gość
gdzie lepszy fun?

Gość gość
Skarpetami oznaczasz tereny Nie obchodzą cie żony migreny Ona ciągle zapierdla i uwija się przy garach a ty wiecznie krytykujesz a sam se nic nie ugotujesz

Gość gość
jeszcze sperma teren znaczysz i na boku sie lajdaczysz zrzedzisz ze zupa za slona i ze sie spasla zona

Gość gość
Wiecie co moj znajomy sowbie wykombinowal ??? POZNALdobra kobiete wiedzial o tym ze ona jest bardzoo za nim wykorzytsywal to ,robil co chcial wiedzial ze zawsze do niego wroci bo go kocha,az sobie zaplanowal ze zrbi jej dzieci ,zeby nie mogla nigdy odejsc ,a on sobie odszedl mieszka sam robi co chce ,co chwile ma inne baby ,raz na jakis czas zajmuje sie dziecmi i udaje jak to wileki tatus z niego... niezle sobie to zaplanowal,ze niby byl juz zonaty ,ma dzieci -zona wychowuje..i nikt juz mu nie zarzuci ze stary kawaler,bez dzieci...hehehehe bo podeprze sie ze juz mial zone,ale zyja w separacji,adzu po rozwodzie...i niby coll gostek z niego..a tak naprawde mega zakompelskiony,ale ukrywa to...udaje acho jaki to on meski.:) ;) :)

nie szukamy żadnej służącej tylko kobiety wymagającej kogoś kto wspólnie z nami pomyśli kogoś z kim mogli dzielić myśli byśmy pięknej, to prawda, takiej co się stara aby wyglądać nie jak myszka szara w jej oczach z radości chcemy utonąć dla niej jednej chcemy zapłonąć by ust jej woda mogła nas zgasić i dać jej wszystko co mamy z siebie by stracić siebie i być jednym z nią w niebie

Gość gość
nie nie wcale ,wasze manipulacje nie dzialja na prawdziwe kobiety ;)

Gość zenonX
Dziś prawdziwych kobiet już nie ma Bo czy warto poświęcać się Wibratory i głupie komedie zamiast wieży, malin w noce, dnie Wibratory i głupie komedie zamiast wieży, malin w noce, dnie Dawne życie poszło gdzieś dzisiaj randka, jutro dwie tylko róży, i stokrotki, tylko wszystkich kwiatów żal Dawne życie poszło gdzieś dziś podwyżka, awans też tylko róży, i stokrotki, tylko wszystkich kwiatów żal Dziś prawdziwych kobiet już nie ma Czarny żakiet i nogawki dwie Samochody, kumpele i ściema Teraz oni rumienią się Samochody, kumpele i ściema Teraz oni rumienią się Dawne życie poszło gdzieś dzisiaj randka, jutro dwie tylko róży, i stokrotki, tylko wszystkich kwiatów żal Dawne życie poszło gdzieś dziś podwyżka, awans też tylko róży, i stokrotki, tylko wszystkich kwiatów żal