Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gina3

dwu,trzydniowe plamienia przed okresem

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam trójkę dzieci, zaczęliśmy starać się z mężem o czwarte dzieciątko pod koniec 2013 roku. Udało się prędko (jak zawsze), bo już przy drugim razie, ale niestety w styczniu doszło do biochemicznego poronienia. Bardzo się tym zmartwiłam, bo nigdy nie miałam problemów z zajściem w ciążę, a tym bardziej z jej utrzymaniem. Wiem... zdarza się, jednak wywołało to u mnie niepokój na dłużej. Dopiero teraz, przy staraniu się o kolejne Szczęście uświadomiłam sobie, że tak naprawdę to mam co najmniej 'dziwne' cykle. Nie jestem pewna na przykład kiedy mam owulację. Cykle moje po trzecim porodzie zaczęły robić co chcą, to znaczy raz są 25-dniowe, raz 28, innym razem 23-dniowe. Nigdy jednak nie krótsze. Miesiączka poprzedzona była zawsze od bodaj 3, może 4 lat (urodziłam 5 lat temu) brązowawymi plamieniami na 3 dni przed @. Teraz brązowych plamień jest mniej, ale i tak zanim @ nadejdzie, wpierw mam ze 3 dni plamienia po to, by potem mieć normalną @, dość obfitą przez 2-3 dni. Nie rozumiem, nie umiem wyliczyć dni płodnych. Może to zaburzenia hormonalne? Miała któraś z Was lub ma coś podobnego? Jest ktoś w stanie mi coś wyjaśnić? Byłabym wdzięczna!

naprawdę nikt tak nie ma, nie miał ani nie słyszał?