Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabiam 4000 zł nettto poznam kobiete o to moje wymagania

Polecane posty

Gość gość
brzydza mnie takie kobiety co uprawialy juz sex widocznie zle trafily bo widocznie tamten facet chcial je tylko przeleciec skoro dzis juz nie sa razem to gratulacje mozna myslec penisem i cipa albo glowa fakt jestem oszolomem... i pozytywnie zakrecony - psychopata

Gość gość
Gosciu po co piszesz w 1 zdaniu ile zarabiasz :( kazdy dzisiaj musi udowadaniac jakim jest dobrym towarem czy co? Kobieta jesli nie dziewica to wadliwy towar itp. Gdzie w tym uczucie...

Gość gość
Z takimi zarobkami nie stc cie na zwiazek z nastolatka a co dopiero kobieta. Lepiej zadzwon do prostytutki. Jesli nie widac roznicy to po co przeplacac.

Gość gość
A ty dobrze trafiałeś??? to gdzie są te dziewczyny co je bzykałeś? bzykaczu zakłamany ,.

Gość gość
nie dziewice to dla mnie nie jest wadliwy towar :) ale przyznaje ze dziewica da mi o wiele wiecej szczescia i spelnienia :) aha szanuje wszystkie kobiety :) jesli one szanuja siebie

Gość gość
Ze mnie taka dziewica jak z ciebie 30- latek.

Gość gość
to po co na priva piszecie, ze jestescie zainteresowane, a tutaj na forum udajecie wzburzenie. Co za hipokrytki zaklamane. :-D

Gość gość
Złe miejsce wybrałeś, tutaj nie ma normalnych kobiet...

Gość malolataaa
Bo tu są złe kobiety i zadnej nie zrobisz minety, bo wy faceci to co drugi na wygląd leci, a od siebie nic nie daje bo jestescie do doopy faje, i ten wątek ze szukasz dziewicy no sorry, ale dostaje k****icy...

Gość gość
ahahahahahaha przecież tu są same z zaburzeniami i psychiczne

Gość Poznam faceta
Ja jestem zainteresowana. Też zarabiam, mam ok. 6tys. Mam tylko jedno wymaganie od przyszłego faceta: żeby mi w pracy nie przeszkadzał, szczególnie wtedy, kiedy klienci przychodzą na spotkania.

Gość gość
He he niezla prowokoacja , zaden 30 latek nie pisalby takich bzdur. Logiczne , ze szuka w realu , tym bardziej , ze wypowiedzi tez swiadvza o wieku i poziomie. Chlopczyk lub dziewczynka pidczas wakacji wymysla glupoty.

Gość gość
Ja mam 18 lat i jestem dziewica ale ty za stary dla mnie jestes po co mi taki stary trep.

Gość gość
ale ja nie szukam kogos normalnego sam nie jestem normalnosc to dosc nudne :) ja szukam wariatki :) sam jestem wariatem

Gość gość
tzn ja poznalem kogos kto by sie wydalwal normalny poznalem ja w teoretycznie normalnym miejscu ale coz wolala rozwodnika z dzieckiem >)

Gość gość
dodam jeszcze ze oprócz 4000 zl natura dobrze mnie obdarzyla :)

Gość gość
Człowieku idź do psychologa. Kogo obchodzi ile ty zarabiasz i co masz w portkach. Wyjdź do ludzi - zacznij szukać partnerki w realnym świecie.

Gość gość
hle hle to ja pisze podszywac ale z was osly patentowane :D autora juz dawno tu nie ma ;)

Gość gość
to ja podszywacz pisze w tym temacie za autora ale z was osly :D :D

Gość gość
Sam widzisz jaki poziom tych beznadziejnych polek co tu piszą. Tu pisze facet któy wpadł na tę stronę przypadkowo. Wszyscy to w Europie mówią, że polki to są lekkich obyczajów i za kasę. Poszukaj za wschodnią granicą, tam Cię kobity ozłocą i sa ładniejsze.

Gość kruszyna007
Witam. Czytam sobie i czytam rożne wypowiedzi. Jestem po 40 i w związku. Jak to w życiu bywa i w związkach bywa różnie. Ale jedno raczej wg. mnie się nie zmienia. Trzeba do związku znaleźć Kogoś kto będzie Twoim przyjacielem i z Kim zawsze znajdziesz temat do rozmowy. Wszystko przemija kasa , młodość, dziewictwo. Ale z przyjacielem nawet w sądzie " brudów" nie będzie się prało a mając 70-80 lat nadal można rozmawiać o wszystkim. Bo wtedy najczęściej już tylko się rozmawia . Choć kto wie ..... ?

Gość gość
na buty tobie :)dla mnie nie wystarczy

Gość gość
kruszyna007 dziś juz ciebie lubie

Gość gość
Frt

Gość gość
Do gość (który mnie lubi) i Wszystkich czytających. Dzięki bardzo . Moje podejście do życia to takie różne motta. np. " Jeden bałwan wiosny nie czyni, więc nie irytuj się bo ten co irytuje Ciebie nie jest nikim aż tak ważnym, ażeby marnować własne zdrowie "

Gość gość nocny
kruszyna 007 (09:12) słownie : pięć gwiazdek na pięć możliwych

Gość gość
Yyg tt r

Gość gość
jestem autorem tego tematu ale sie porobilo bylem pracy zeby zarobic ciezko te moje 4000 zl :) ale ciesze sie bo moge sie spleniac zawodowo :) ja poszukuje tylko powaznej osoby ktora ma dystans do siebie i potrafi sie smiac :) cieszyc zyciem pozdrawiam

Gość gość
A po co ci dziewica? Skąd takie,kryterium?

Gość kruszyna007
Pewnie dla tego ,że jest wychowany w staropolskiej tradycyjnej rodzinie. A poza tym kto nie chce" nówki sztuki " w dzisiejszych czasach !?