Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa1112

jestem SUKĄ a maz tego nie akceptuje

Polecane posty

koci, moje opowiesci z zycia wziete nie nadaja sie na kafe :) za duzo sie wydarzylo w zeszlym roku, niestety....

Dla goscia mam rade - poszukaj opowiadań bdsm, filmow tego typu. Znajdziesz sporo z tego, co nas kreci. Plus zdjęcia ;)

100l na 650km :) no chyba ze pocisne po pedalach tym 400 koniom... a zatankuje jutro... co do tego strachu to masz racje :d wszyscy schodza z drogi :P :D

najlepsze uczylam sie jezdzic na punto w pl, a to punto wchodzi w bagaznik, co sprawia ze mam problemy z parkowaniem :O

Gość incepcja
Można kusić w sposób cywilizowany, zamiast proponować zdjęcia na maila, możesz wystartować w jakimś konkursie 'zdjęciowym' piękności, np.: tutaj: http://missinternetu.wordpress.com/

...u mnie zostal żółty, ale ten kolor chyba tez "nietwarzowy":D poza tym...to nie moje...chyba nie wolno mi pożyczać dalej komus;)

Gość koci pazurek
Witam i pytam :) czy jest tu moze Kotka? zgubilam jej maila :( ale mój jest widoczny jak sie w mój nick kliknie...

Gość gość
No cóż, sam widział kogo bierze. Mam podobnie i mojemu też się nie widzi jak się np. wyzywająco ubieram a sam na to poleciał.

Eeeeeeee, skoro masz czas na zaglądanie do netu , to Kotka sie jeszcze na dobre za owe bałamucenie sie chyba nie zabrała ..? ;)

Gość gość
Ja tez jestem suka ale w lozku , lubie oral anal fisting a moj maz tego nie akceptuje, dla niego maksymalny hardkor to seks od tylu :(

Poki sie nie śmieją, ze mamy, a Ty nie nie jestes pewnien, czy to o wzrost chodzi, nie ma sie czego lękać ;)