Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fagolin

Miesiąc temu zostawiłem dziewczynę w ciąży jak to naprawić

Polecane posty

Gość gość
Nie licz na to! Chyba że dostaniesz wezwanie na sprawe o alimenty ćwoku!

Gość fagolin
Chyba ją kocham.

albo kochasz albo nie..a nie chyba..zastanów się jeśli kochasz to idx błagaj łosiu Ty no!

Gość fagolin
No boje się w chuj. To moje pierwsza poważna dziewczyna. Bylismy razem 2 lata a ja w takiej sytuacji dałej dupy.

Gość gość
chyba to bedziesz ojcem!

Gość gość
Skoro się zabezpieczałęś kondomem i wszystko było na oko ok to szanse na to ze jestes ojcem sa bardzo male. Sprawdz to dobrze i nie postepuj pochopnie... 16latka ktora uprawia seks nie jest wiarygodna. Takie czesto lubia to robic z kim popadnie i oszukuja kolesi...Bardzo mozliwe ze robila cie w konia i miala jeszcze kogos na boku.

Gość fagolin
No przez ten miesiac bez niej to daremnie się czułem. Ciągle o niej myślałem ale boje sie dzieciaka

Gość gość
Skąd wiesz, że to twoje. Cholera wie czyje.

Gość gość
gość dziś Skoro się zabezpieczałęś kondomem i wszystko było na oko ok to szanse na to ze jestes ojcem sa bardzo male. Sprawdz to dobrze i nie postepuj pochopnie... 16latka ktora uprawia seks nie jest wiarygodna. Takie czesto lubia to robic z kim popadnie i oszukuja kolesi...Bardzo mozliwe ze robila cie w konia i miala jeszcze kogos na boku ***Niestety zeby byc doroslym trzeba ponosic kosekwencje. To przykre ze kolejne dziecko,nie bedzie mialo prawdziwej rodziny.

Gość fagolin
napisze do niej smsa: cześć. przepraszam ze sie nie odzywałem. Co tam u ciebie.

Gość gość
Ponosić konsekwencje nawet jeśli to on nie jest ojcem? Walnij się w łeb...

napisz nie bądź mięczakiem! Tylu ich jest na świecie pokaż że Ty jesteś inny..

Gość gość
Cieżko sobie wyobrazic by byla ciaza z prawidlowego uzycia prezerwatywy. Zastanow sie czy byla jakas szansa ze troche twojego nasienia moglo znalezc sie w jej okolicach intymnych. Jesli nie to nie panikuj bo to moze wcale nie twoje dziecko, a moze w ogole sobie wymyslila jakas historyjke bo jej sie okres dzien spoznil

Gość gość
Oleczka, błagam, odpuść sobie takie moralizatorskie teksty. Zrób to, zrób tamto...

Gość gość
takie malolaty uprawiaja seks a potem panikuja i czekaja z utesknienie mna okres, a ja kten sie spozni dzien czy 2 to juz placza ze ciaza ze stresu i moze temu tak powiedziala i potrzebowala wsparcia a ty wybuchles i uciekla... Tak to jest. Najlepiej nie uprawiac seksu poki nie jest sie na to wystarczajaco dojrzalym

Gość fagolin
No z tego co pamiętam to zawsze mieliśmy prezerwatywę. Nic nigdy nie było przebite bo sprawdzałem po seksie dlatego tak sie zdziwiłem. Kurde jeśli faktycznie to nie byłoby moje dziecko to w sumie nawet lepiej

Gość gość
nie wierze ze sprawdzales kondony po kazdym seksie!!!

Gość fagolin
Po każdym zawsze sprawdzałem czy nie przeciekają jak się ściska.

Gość gość
Mysle ze najlepiej jak powiesz jej cala prawde od poczatku. Co czules ,dlaczego postapiles tak a nie inaczej itd. Jesli masz podstawy zeby myslec ze dziecko nie twoje,powiniens to powiedzic. Badz szczery,bo bycie ojcem to duza odpowiedzialnosc! I przemysl wszystko na spokojnie.

Gość gość
skoro nic ci nie przecieklo przez kondona to spokojnie z powietrza nie zaszla w ciaze. Ojcem nie jestes. A jak jest w ciazy to chyba z kim innym. Ludzie latami stosuja prezerwatywy i ich nie zawodza.

Gość gość
Tak czytam te wasze niektóry wpisy i w głowie się nie mieści jacy ludzie są czasem głupi. Jak możecie od razu cisnąć biedną dziewczynę że się puszcza bo ma 16 lat . Może jeszcze powiecie że za paczkę fajek rołożyła przed nim nogi .Nie znacie jej więc nie osądzajcie, zawsze łatwo jest powiedzieć ale jakby was to spotkało to co ?Niektóre dziewczyn dorastają szybciej niż inne i szybciej zaczynają uprawiać seks jednakże nie zmienia to faktu iż miała dawać d**y innym. Jeżeli jest w ciąży to cóż, gumka nie zawsze jest w 100% skuteczna i nie ściemniaj że sprawdzałeś po każdym stosunku także nie zmienia to faktu chłopaku że masz ją olać . Nie pisz do niej, najpierw spróbuj do niej zadzwonić wyjaścić wszystko i nie pytaj się 'co tam u Cb' bo wyjdziesz na idiotę . Ciąża to straszny stres jeszcze dla tak młodej dziewczyny . A wiem to z doświadczenia moja najlepsza przyjaciółka ma 5 miesięczne dziecko a ona sama ma 17 lat , dziecko wychowuję się bez ojca bo ten się od niej odwrócił twierdząc że to nie jego dziecko nawet jak prawda jest inna , najpierw nie było z nim kontaktu przez pierwsze 7 miesięcy ciąży a jak juz łaskawie napisał to odparł że musiał sam się ogarnąć . Znów nie ma z nim kontaktu i tyle dziecko nie będzie miało ojca. Wiec zadzwoń do niej może jest to twoje dziecko a może nie , jednak milej jest mieć przy Sobie kogoś kto będzie Cię wspierał i to w dodatku w tak młodym wieku.Oczywiście są chwile słabości ale kiedy ich nie ma ?Życie jest nie sprawiedliwe ale co to by było gdyby wszytsko układało się zasze idealnie, znudzilibyśmy się wszytskim co nas otacza nie potrafili byśmy niczego doceniać. Zawsze możecie znaleźć rodzinę dla tego dziecka jeżeli uznacie że Sobie nie poradzicie , jest tyle rodzin czekających na taką okazję.

Gość gość
Dokończenie wypowiedzi powyżej/ Tylko najpirw musisz sam się do niej odezwać i wytłumaczyć jej dlaczego tak zareagowałeś ,co siedzi w Twojej głowiei przeprosić ja z całego serca za to jak postąpiłeś , uwież rozmowa sama zacznie przybierać właściwą drogę ale to ty musisz ją nakierować Wszytsko zależy od Cb co z tym wszytskim zrobisz i jak to się potoczy najważniejsze jest żebyś nie stchórzył.....

Gość gość
Kup kilo ogorkow kiszonych i idz doniej, pudlo lodow truskawkowych tez zezre:-)

Gość gość
Głupi, żałosny dzieciaku, leć do niej i błagaj o przebaczenie . Ona Cie bardzo potrzebuje.Zwłaszcza ze to jeszcze dziewczynka i ona jest przerażona., Ciaza to ogromne obciążenie dla jej organizmu a nawet zagrożenie zdrowia i życia w tak młodym wieku. Płód ciagnie z jej organizmu wszystko bez wzgl na konsekwencje zdrowotne a ona ciągle rośnie i sie rozwija.Ty się boisz? Nie bądź śmieszny i żałosny.Odwróciłeś się i uciekłeś- ona nie ma takiej możliwości.Dorosłe kobiety nie radzą sobie same co dopiero takie młode dziewczynki. Co ze szkołą i jej przyszłością? Wpadło Ci to do głowy ?Przeraziłeś sie ...hoho ho...trzeba było walić konia a nie sexu sie zachciało. Twoje metody sprawdzania prezerwatywy po seksie są co najwyżej zabawne.. nie ma 100% zabezpieczeń a plemniki sa tak małe ze mogłeś coś przeoczyć. Twoi rodzice dopóki nie będziesz sam pracować będą płacić alimenty bo dziecko trzeba utrzymać, mam nadzieje ze rodzice tej dziewczyny maja dobrego adwokata i wycisną naprawdę solidne alimenty .

Gość gość
Wstawac spiochy

Gość gość
obiecaj jej dobry seks hahahahaha

Gość xixina
Oj koleś :) z tymi prezerwatywami to wierzę, bo mój ex robił tak samo tj. Zawsze sprawdzał :D nie bój się pojechać z kwiatami (dziewczynie będzie miło, radzę nie oszczędzać na bukiecie). Jeżeli ona naprawdę jest w ciąży to rodzice też wkońcu się zorientują... wytłumacz, że się przeraziłeś, że sam jesteś jeszcze dużym dzieciakiem. Natomiast kwestia ojcostwa- po narodzinach zrób testy. Jeżeli nie jesteś szczęśliwym zapładniaczem- trudno stracisz trochę kasy i kilka miesięcy życia. Jeśli jednak dziecko jest twoje to zadbaj o to byś był bohaterem dla swojego dziecka....

Gość gość
Wiesz tylko, ze jest w ciazy qle nie wiadomo z kim wiec wyluzuj. Zrobicie testy i jak twoje to masz dwie opcje albo tworzycie rodxine albo placisz alimenty. Pamietaj, ze nienmozesz wiazac sie z nia tylko bo jest dziecko takie zwiazki sa najgorsze dla obu stron. Jako starszy kolega dam ci rade nie daj sobie wmowic bez dowodow, ze to twoje dziecko. Kobiety czesto tak robia a mlode sa mega puszczalskie.