Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fagolin

Miesiąc temu zostawiłem dziewczynę w ciąży jak to naprawić

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie . Upewnij się a potem gdy będziesz miał pewność ponoś tego konsekwencje. Tylko jeżeli teraz się nie zdeklarujesz to już u niej szansy miał nie będziesz . Ot dylemat czy pewność uczuć , czy genów. Żal mi Was dzieciaki.

Gość gość
my z facetem od 6 lat zabezpieczamy się tylko kondomami, kochamy się często również w dni płodne i w dniu owulacji i nigdy nie wpadliśmy. a mój mężczyzna też ma nawyk sprawdzania prezerwatywy po jej ściągnięciu i robi to za każdym razem, więc nie wiem dlaczego ktoś nie dowierza autorowi. jeśli chodzi o prezerwatywy to ich nieskuteczność ma miejsce wyłącznie w przypadku pęknięcia, zsuniecia, bądź używania przy niej tłustych środków, które powodują zwiększenie porow i przepuszczalnosc plemnikow. więc do ciąży nie ma prawa dojść gdy te sytuacje nie mają miejsca i używa się prezerwatywy prawidłowo.

Gość gość
Co do skuteczności prawidłowo używanej prezerwatywy, to właśnie patrzę na efekt jej niezawodności. ;) Mój partner sprawdzał za każdym razem czy nie przecieka, nie używaliśmy tłustych środków. I Młody się pojawił. Też nie dowierzał, że to jego, zrobiliśmy testy na ojcostwo. Wyszło, że Młody jest jego os początku do końca. Ach, i nie mamy po naście lat...;)

Gość gość
Rzuc ja! Skoro kobieta uprawia seks bez slubu to nie warto sie z nia wiazac!

Gość gość
Ello małolaty, chyba o tym nie wiecie - to Was uświadomię. Prezerwatywy posiadają pory, czyli mikro otwory niewidoczne gołym okiem. Producenci usilnie poszukują rozwiązań technologicznych pozwalających produkować całkowicie szczelne gumy ale do tej pory im się nie udało. Średnica takiej pory/otworu jest większa niż plemnik w swoim najszerszym punkcie. Tak wiec plemniki mogą swobodnie się przez te otwory przemieszczać. Teraz już będziecie wiedzieć skąd biorą się ciąże mimo użycia gum. Ci go nie zaliczają wpadki z samą tylko gumą widać bezpłodni są.

Gość gość
są pory ale one są mniejsze od plemnikow, a powiększają się tylko w kontakcie z niektórymi substancjami. inaczej prezerwatywa nie byłaby uznawana za środek antykoncepcyjny, a jej skuteczność byłaby zerowa. bezpłodne? to dlaczego zachodzą w ciąże po odstawieniu prezerwatyw?

Gość gość
Mój partner sprawdzał za każdym razem czy nie przecieka, nie używaliśmy tłustych środków. I Młody się pojawił. xxx widocznie używaliście starych, bądź przechowywanych w nieodpowiednich warunkach prezerwatyw, albo do zaplodnienia doszło w inny sposób, np przez dotykanie cię w miejscach intymnych ręka która miała kontakt ze sperma.

Gość milkaaaaaaaa
to ześ sie popisał!!! ja na jej miejscu kopnełabym cie w du.. i tak cie doiła z kasy ze do końca zycia byś sie nie wypłacił. zachowałeś sie jak gówniarz.. mam nadzieje ze nie bedzie chciała z tobą rozmawiac bo tylko na to zasługujesz!! nie zasługujesz na to zeby byc ojcem skoro juz na początku pokazujesz ze na ciebie nie mozna liczyć w takim momencie..było go sobie uciac a nie zaciagac dziewczyne do łóżka. nie ma 100% antykoncepcji. zawsze jest ryzyko zajscia w ciąze bez względu czego bedziecie używać!!!!!!!!

Gość gość
znawco kobiet od siedmiu boleści uważający małolaty za mega puszczalskie, nie mierz wszystkich swoją miarą bo pewnie sam latasz i szukasz byle tylko k****a umoczyć A dziecko można zrobić już za pierwszym razem i nie trzeba być mega dupodajką

Gość gośćnika
gówniarzeria.

Gość gość
do seksu to dorosły byłeś, a teraz tak dziecinnie sie zachowałeś, wspołczuje dziewczynie

Gość gość
Zrobic dziecko innej i zachowac sie po dzentelmensku.

Gość gość
znam przypadki ciąży przy zabezpieczeniu tylko kondomem więc to żadne zabezpieczenie.

Gość gość
Jak nie uważałeś jak robisz, to teraz rób jak uważasz. Dzieciaku!!!!!!

Gość gość
znam przypadki ciąży po tabletkach anty więc to żadne zabezpieczenie...

Gość gość
znam przypadki ciąży u kobiet bezpłodnych więc to żadne zabezpieczenie :classic_cool:

Gość gość
znam przypadki ciąży u facetów, więc brak macicy to żadne zabezpieczenie...

Gość Matka02
Masz 18 lat jesteś pełnoletni i to czyni Cię dorosłym i odpowiedzialnym męzczyzną? Gówno prawda! Zostawiając dziewczynę a raczej kobietę w ciąży samą w parku to na prawdę szczyt nie odpowiedzialności. Kiedy lazles z nią do lóżka to nie przyszlo ci do glowy że możecie "WPAŚĆ"? Kurwa zacznij mysleć głowa a nie kutasem i błagaj ją o to żeby cie przyjeła do siebie i dała ci szanse żebyś mógł sie wykazać jako prawdziwy męzczyzna i przyszly ojciec!

Gość gość
Czy to jakiś portal dla imbecyli? Sądząc po temacie to tak...

Gość gość
Ksiaze spi

Gość kiran
Oczerniacie go, a sami jesteście bez serca. Człowiek się przyszedł wyżalić, prosić o pomoc, a wy potraficie go tylko wyzywać. Więc może najlepiej się wogóle w tym temacie nie wypowiadać? Znaleźli się internetowi psychologowie specjaliści od zabezpieczeń. Jak mnie coś takiego denerwuje... Odkąd powstały fora internetowe, to większość wchodzi tam tylko po to, żeby pokazywać jak "moralnie" żyć. A w rzeczywistości sami błędy popełniają, ale cóż! Przecież internet nie wie, że nie jestem ideałem! To mogę wylać całą swoją żółć na pierwszego, który mi się nawinie! Gratuluje!!!

Gość gość
Ojoj jaki z niego biedaczek zapłodnił dziewczynę i s********ł !!!

Gość myślący normalnie
Tylko czy ta kobieta nadal go zechce jeszcze, a może za jakiś czas to dziecko wychowa mądrzejszy niż ty tatuś...??

Gość gość
oj chlopaku narozrabiales Jestes bardzo mlody i chyba tylko to w jakis sposob tlumaczy twoja reakcje Wiadomosc o ciazy byla szokiem?Odpowiedz sobie na pytanie...czy chcesz jej wybaczenia bo ja kochasz ?czy dlatego ze tak wypada bo zaszla w ciaze i musisz poniesc konsekwencje Jesli to drugie to daruj sobie Bo i tak o szczescie wasze wspolne bedzie ciezko Lepiej placic alimenty i juz bo ojciec bedzie z ciebie zaden w takim przypadku A tak moze dziewczynie uda sie jeszcze stworzyc rodzine z kims odpowiedzialnym Z bkims kto bedzie wiedzial ze dzieci bocian nie przynosi Niestety sama bylam w takiej sytuacij Bylam z kims niby wszystko ok Zaszlam w ciaze Bylismy dalej ze soba i nagle z dnia na dzien zostawil mnie w 7 mc ciazy Wiecej sie nie odezwal wiem ze nic mu sie nie stalo ze zyje Minelo prawie 7lat od tamtego czasu Nigdy dziecka nie widzial Jego rodzice i dziadkowie wiedzieli o ciazy Tez nigdy sie nie odezwali do mnie Nie wiem co bedzie jak dziecko bedzie wieksze Jak bedzie pytalo o tate Niby ma prawo znac prawde Moze chciec go poznac Ale czy warto ?CZlowieka ktory sie wyparl swojego dziecka i uciekl jak tchorz Pewnie nigdy do ojcostwa nie dojrzeje Niestety takich ludzi jest coraz wiecej

Gość Pyskata90
Wiesz sama miałam 17 lat jak urodziłam mojego synka i tatuś nie o tyle mnie zostawił po oznajmieniu mu że będziemy mieć dziecko nie. To ja go zostawiłam po dwóch latach bo nie potrafił być ojcem, czułam się jakbym miała dwoje dzieci, zero odpowiedzialności i życie na czyiś koszt bo do pracy to się nie rwał zbytnio. Nawiązując do temu to radzę Ci dobrze jeśli nie jesteś silnym facetem i jeśli brakuje C***ewności siebie a przede wszystkim odpowiedzialności (uwierz troska o prawidłowy rozwój dziecka to wielkie wyzwanie) to daj spokojnie żyć tej dziewczynie, długa droga przed nią związana z macierzyństwem, wychowywaniem dziecka. Ale jeśli na prawdę ci zależy na nich i jesteś gotów wsiąść sprawy w swoje ręce po mimo wszelkich trudności które na pewno Was spotkają to działaj bo nie ma nic piękniejszego na świecie jak widzieć uśmiech swojego dziecka i słyszeć pierwsze słowo tata/mama. A ja z mojej strony mogę życzyć powodzenia.

Gość gość
Wszystkiemu winne sa kobiety bezmyslnie sypiajace z kim popadnie! Pozniej dzieciak wychowa sie bez ojca i to wszystko wina matki.

Gość gość
ciekawe ..wina matki?a to wy faceci nie wiecie skad sie biora dzieci?kobieta jest ok i sypianie z nia tez ok dopkoki nie zajdziee w ciaze?a jak zajdzie to zabieracie nogi za pas i juz?Jesli jestes z kims naprawde dlugo w zwiazku i zachodzisz w ciaze z tym facetem i on cie kopie w d**e z tego powodu to jest to wina tej kobiety?to niestety przewaznie faceci sa egoistycznymi dupkami ktorzy mysla tylko tym co maja miedzy nogami Natura dala nam tez mozg i moze najwyzszy czas zaczac go urzywacBo znam przypadki gdzie ludzie byli ze soba wiee lat i po slubie rowniez a facet na wiesc o dziecku odchodzil Zal zal zal....

Gość Maria348
Wracaj do dziewczyny

Gość gość
Po co wam to dziecko :( Mlodzi jestescie, za mlodzi na wychowywanie kolejnego potomka na tej jakze przeludnionej juz biednej ziemi!

Gość ojciec45
Matka02 ma racje. Postąpiłeś beznadziejnie, ale jesteś bardzo młody i rozumiem ze spanikowałeś. Ale otrząśnij się z tego zacznij się zachowywać jak mężczyzna. Mam 45 lat i 8 letniego synka, nie był planowany, ciązą była dla mnie sporym zaskoczeniem, przeciez sie zabezpieczaliśmy. Pomimo dorosłego wieku tez bardzo się bałem, bo w momencie urodzenie dziecka straciłem pracę, żona jej tez nie miała. Obecnie wszystko się w miarę poukładało, a synek jest najważniejszą osobą w moim życiu. Jeśli podejmiesz złą decyzję, będziesz tego żałował przez całe życie i już nigdy nie będziesz w stanie tego naprawić. A przy okazji zmarnujesz życie niewinnemu dziecku, które przecież wcale na ten świat się nie pchało. Uwierz mi że nie ma na świecie piękniejszych słów jak: tatusiu bardzo cię kocham. Jak je kiedyś usłyszysz, to wtedy zrozumiesz...