Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fagolin

Miesiąc temu zostawiłem dziewczynę w ciąży jak to naprawić

Polecane posty

Gość niebieskaforumowiczka
Faagolin.. ja nie mam zamiaru Cię krytykować. Rozumiem, że spanikowałeś jako młody i jeszcze nie do końca odpowiedzialny czlowiek. Kazdy popełnia błędy wiec cieszy mnie bardzo, że zdajesz sobie sprawe z tego co zrobiłeś i chcesz to naprawić. To jest najważniejsze:) wiec.. poprostu zadzwoń do niej, przeproś za zachowanie, tlumacząc z czego wynikło. Opowiedz jej o swoim strachu i o tym, że potrzebowales czasu aby to spokojnie przemyśleć. Powiedz jej, że teraz jesteś gotowy ją wspierać i chcesz sie z nią spotkać aby o tym porozmawiać. Nawet jeśli masz wątpilowości co do ojcostwa, to dopóki nie bedzie możliwe przeprowadzenie testu zachowuj sie jakby to bylo Twoje własne dziecko. W razie gdyby to sie potwierdziło nie bedziesz załował, ze nie dałeś swojej dziewczynie i waszemu dziecku tego co mogłeś. A jeśli sie okaże, że to nie Twoje... mhm.. myśle, że i tak nic nie stracisz... pozostanie Ci satysfakcja i duma, że zachowałeś sie jak prawdziwny mężczyna robiąc co mogłeś a dziewczynie żal, ze takiego stracila. Życze wam powodzenia:)

Gość Gravita
Też bardzo wcześnie zaszłam w ciążę, ale mój chłopak, który ma 16 lat (!) wspiera mnie jak tylko może, a Ty, który masz 18, nie potrafisz pomóc, mimo, że powinieneś być dojrzalszy?! Wiesz, jaki to musi być dla niej szok?! Jak ona to musi przeżywać?! Takich jak Ty, powinni rozstrzelać, czy torturować!

Gość myślący normalnie
A biologicznemu ojcu kiedy chciał by Sąd orzekł iż obowiązek jego alimentacji mnie ustal (jestem niepełnosprawny -w stop. znacznym+niewidomym) powiedziałem, że skoro matka wychowywała mnie 30lat, niech on zajmie się mną rok. Wtedy ojciec stwierdził: -Nie ja nie mam czasu gotować i zajmować się synem...! Sędzia skomentowała to iż ona mogłaby skazać kogoś nawet na dożywocie, lecz do miłości nawet Sąd Najwyższy nikogo nie zmusi! Rok temu ojciec zmarł w samotności po 50latach nałogowego alkoholizmu w Grodźcu Małym k. Głogowa syn Mieczyslawa Kozlowskiego

Gość gość
Lepiej późno niż wcale, oni cię teraz potrzebują i ona i to dziecko

Gość mammatoja
Trochę informacji o tym jak mężczyzna powinien się zachowywać wobec swojej kobiety w ciązy znajdziesz na moim blogu . zapraszam mammatoja.blogspot.com

Gość gość
o prosze jaka samoreklama lol! (mamatoja) wez wez... :P Raz jeszcze, facet zachowal sie jak kazdy normalny osiemnastolatek. Kto by chcial dziecko w tym wieku?? przepraszam kto bedzie za nie placil? Jego czy jej rodzice? Moze powinien jeszcze rzucic szkole i isc do pracy by je utrzymac? Albo ta dziewczyna. 16 lat i juz matka? Co za ludzie...

Gość gibon 333
najlepiej siedź w domu moze ona nie powie rodzicom kto jest ojcem i ci sie uda... głupie prawo z tymi alimentami , niech ona sie zajmuje i martwi nim a on idzie do następnej ja bym tak chciał, ale te baby z 1 strony tego postu są durne, za co on ma ja przepraszać ? troche honoru, jak jej zależy to sama sie odezwie do niego,

Gość gość on
Ale mu głupoty wciskacie do głowy. "była prezerwatywa, więc dziecko nie twoje" - BUJDA NA RESORACH! Zależy ci na niej, to idziesz do niej i mówisz: "przepraszam cię, że zwiałem". i określ się, czy chcesz z nią wychowywać dziecko, czy będziesz jej robił problemy, czy zrzekasz się praw rodzicielskich (co jest równoznaczne z tym, że ona do ciebie nie wróci), itd. pytasz, czy powiedziała rodzicom - jeśli jeszcze nie powiedziała, idziesz z nią powiedzieć. i masz przyjąć na klatę, co jej rodzice powiedzą. Byłeś "taaki dorosły", ciągnąc nieletnią do łóżka, pokaż, że nie jestem gnojem. To minimum.

Gość gość
Idź do niej kup duży kosz kwiatów i błagaj ją o wybaczenie musisz naprawić swój błąd !!!!!!! Bo zostawiłeś 17 letnią dziewczynę z ogromnym trudem !!! Wiesz co ta dziewczyna teraz przeżywa !!! Musisz ją wesprzeć ,powiedzieć jej że jej już nie opuścisz i pomożesz jej wychować to dziecko !!! ( nie zgadzaj się by popełniła aborcję czyli zabiła to dziecko !!!!!!! ) Próbuj Walcz o nią bo napewno będzie trudno ale musisz dać rade dla niej i dla dziecko bo teraz to już niejest zabawa!!!!!!!!

Gość gość
Był byś skończonym DUPKIEM i IDIOTĄ gdybyś przemilczł tę sprawę Boże !!!!te podsty są straszne ludzie bez sumienia je pisali !!! Ta dziewczyna cię potrzebuje rusz tyłek i jej pomuż !!! Zawsze wszyscy są tacy odważni i dorośli jak zaciągają nieletnią do łóżka a jak się okaże że jest w ciąży to nagle ojciec dziecka zapada się pod ziemię !!!!!

Gość defff
czekaj... nic nie rób, moze jakos ci sie upiecze, moze ona nie powie kto jest ojcem i bedziesz miał spokój

Frajer jesteś.Gdyby jakiś gość zrobił tak mojej siorze skończyłby z jajami w gardle.Ciesz się chłopcze roztropcze że masz jaja na miejscu,co ja paczę.Ty nie masz jaj.

Gość defff
jesteś jakis nienormalny ty wyżej,

Gość defff
zostaw ją i uciekaj, najlepsze rozwiązanie, niech sobie ma dziecko ty uciekaj

Kochaj bobasa jak swojego! Nie rób testów. Wszystkie dzieci nasze som! To najważniejsze. masz rodzine tera chłopie! Ciesz siem. jesteś prawdziwym menszczyznom! To nic, że ona tam kogoś miała wcześniej i teraz też jak mieliście przerwe. To nie takie ważne czyj ten bobo, najważniejsze, że będziciee rodzinom polskom.

Gość gość
Współczuję dziewczynie, nie dość że ją facet zostawia w ciężkiej sytuacji, to jeszcze tak jej ufa że nie wie czy to jego. A w ciążę mogła zajść przy okazji innych pieszczot. Mój facet do mnie z kwiatkami wpada bez okazji i jakoś nikt nie pyta czy nabroił;)

Gość gość
jakim trzeba byc zjebem genetycznym by robic sobie dziecko w wieku 16 lat? to chyba tylko dzieciaki z patologii tak robią, im większa patologia tym wcześniejsze dawanie d**y

Gość gość
Postapiles podle.zdajesz sobię sprawę co teraz przechodzi dziewczyna?! Jeżeli na serio chcesz jakoś to wszystko uratować, to musisz sie sporo namęczyć. próbuj się z nią skontaktować. Dzwon ile sie da. Postaraj dzwonic do jej znajomych . Ona teraz na pewno potrzebuje twojego wsparcia i zaangażowania. Musisz jej udowodnic ,że ci zależy jak diabli.

Gość gość
powiedz że się upiłeś i daj jej małą fortune

Gość gość
a tak wogule to jesteś p*****lniętym gnojkiem

Gość gość
witam wsystkich bardzo goraco napisze tak facet ktory zostawia sama kobiete w domu w ciazy jest gowno warty a skad to wiem bo sama cos takiego mam , wypowadil sie do mamusi bo bylam taka la obecnie jestem w 9 miesiacu ciazy nadal pracuje i utrzymuje dom dla dzieciaczka wszystko kupilam sama wiec dziewczyny zostawcie takie gowno i uciekajcie poki czas