Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nescafe 1

Dieta OXY dzisiaj startuję

Polecane posty

Gość gość
a ile ma kcal taki szejk, wiecie moze?

Gość Nescafe 1
Witam :) Gosciu-może być. Ja sobie go robię wcześniej i wkładam na chwilę do lodówki i też mam taki właśnie do jedzenia :) Może dajesz za dużo otrąb,albo za mało kefiru? Ja dziewczyny mam dzisiaj kolejne 0.50 kg na minusie :) Kurde nie spodziewałam się :) Od 1 sierpnia wybieram się na zumbę ze szwagierką. Trochę się obawiam,no,ale się zobaczy.

Gość Nescafe 1
Dziewczyny -może poznały byśmy się trochę bliżej?? Co ?

Gość gość
dziekuje

Cześć:-) Dzisiaj miałam zwariowany dzień i niestety trochę nie przestrzegałam zasad diety:-( tzn na obiad zjadłam pulpety w sosie pieczarkowym. Miałam gości i jakoś nie miałam ochoty tłumaczyć się z diety. Wolę żeby sami zobaczyli efekty. Co do reszty posiłków to jestem bardzo grzeczna i jem to co można;-) Nescafe o jaki rodzaj bliższego poznania Ci chodzi ? Jestem za;-)

Miałam się zważyć dopiero po tygodniu stosowania diety, ale nie wytrzymałam. Po 3 dniach stosowania diety z małymi grzeszkami mam 0,5 kg na minusie, także nie jest źle, coś zaczyna się dziać:-)

Gość Nescafe 1
Gosia-właśnie o takich grzeszkach mówiłam a waga i tak spada ;-) Ja w niedziele zjadłam 2 ziemniaki do obiadu i mizerie ale ze ze względu na córkę robię na jogurcie wiec tylko te ziemniaki. No o rybe z folii. W Tesco są zupy kremy z Hortexu po 5 zł. Litrowe opakowanie. Bardzo się opłaca :-)

Gość Nescafe 1
Gosiu- co do poznania.. Może zacznę od siebie :-) Mam 34 lata,jestem mama 3 dzieciaków w wieku szkolnym. Waga przed dieta była 86 kg. W tej chwili 82,5. Chciała bym chociaż do tych 70 kg schudnąć. Mam nadzieje ze się uda. W tej chwili jestem bezrobotna,ale od września mam nadzieje iść do pracy. Juz raz mi się udało zrzucić te 16 kg,ale niestety l4 i chory kręgosłup przywróciły te kg do łask :-/

Ja mam 28 lat, dwoje dzieci córka 6 lat, synek 2latka. Jestem nauczycielką przedszkola. Nadmiar kilogramów został mi po ciąży z córką. Mam nadzieję że w końcu uda mi się wrócić do swojej wagi z przed ciąży tzn 68 kg. Ale to będzie trudne

Gość Nescafe 1
Mi kg zostały po ostatnim synu. Miałam ciążę zagrożona,przelezalam całą w szpitalu wiec się nazbierało. Później spadło tak jak pisałam,ale niestety powróciło. Ja mam dzieci w wieku 12,10 i 8 lat. Jestem ze Śląska. Ja się nie trzymam rygorystycznie i robię wyjątki.

No niestety tak to już bywa że po ciąży czasami zostają kilogramy zbędne. Ale nie ma co się załamywać tylko wziąć się za siebie:-)

Gość gość
to mozna zupy czy nie?

Gość gość
i nie zaczelam , objadlam sie chlebem, no jestem zła teraz jak cholera. a i tak nie wiem czy dobrze skomponuje to menu bo nie mam jadłospisu ' hmmm, a jak u was?

U mnie ok. Kolejny dzień zmagań z kilogramami. Gość- następnym razem się uda, nie poddawaj się, najtrudniej jest zacząć. Co do menu to sugeruj się tym co wcześniej pisałyśmy i będzie dobrze. Tracimy kilogramy także chyba ten jadłospis jest ok. Powodzenia

Gość gość
nescafe ty jest juz na 2 fazie czy 3?

Gość gość
chyba sie pomylilas na 1 stronie i ja uznalam z ejestes na 2 fazie , no a teraz ze juz na 3 :P) ale juz wiem :)

Gość merituuum
mozna pic kawe bez cukru?na tej diecie oxy

Gość gośćgosiek86
można pić kawę;-) Ja piję bez cukru z mlekiem

I kolejny dzień za mną;-) Od wczoraj zaczęłam ćwiczyć. Robię 50 brzuszków i 50 podskoków na skakance. to tak na początek stopniowo będę zwiększać ilości powtórzeń. Czuję że tym razem na dobre pozbędę się zbędnych kilogramów, nigdy nie byłam aż tak zdeterminowana

Gość Nescafe 1
Witam. Gościu-ja powinnam być od dzisiaj na 3 fazie już.Ale mam problem z wytrwaniem pełnego tygodnia na tej diecie. Zawsze w piatek się załamuję i zaczynam od nowa :( Jeszcze teraz byłam przed @ więc masakra. Myślałam że nie będzie tak źle,a jednak mnie poniosło. Wczoraj zjadłam spagetti.Nie mogłam się oprzeć.Moja córka robiła,więc wiadomo że smakował o niebo lepiej ;) Dzisiaj tez będzie lipa bo chociaż trzymam się od rana to wieczorem idę na imprezę więc kalorie w postaci piwa będą ;) Ale co dziwne,zjadłam ten obiad (nie dużo,bo nie dałam rady wcisnąć więcej) ale po 30 min,wylądowałam w ubikacji :/ Kawę można spokojnie nawet z mlekiem,tylko że 1.5 % . Gosiu-Ty pisałaś o tym "Hydrominum" ?? Jeśli Ty to uważaj na poziom witamin i minerałów.też chciałam się w niego zaopatrzyć , tylko że mi włosy strasznie wyłażą i rozmawiałam z farmaceutką i powiedziała mi właśnie żeby uważać,bo razem z wodą wypłukuje witaminy. Ja zaczełam łykać chrom organiczny. Ciesze się że jest ktoś z kim można popisać :)

Gość Nescafe 1
Co do herbaty,to nie ważna jaką będziecie piły. Nie ma to znaczenia. Zalecają zieloną bo zdrowa i dobrze wpływa na organizm. Można też czerwoną, bardzo lubię. Jest droższa od zielonej ,ale dobra. Wiejskie serki są dobre w Biedronce. 0.5 kg kosztuje 3.99 zł. Jeśli macie możliwośc to żurawinę kupcie sobie na wagę.Taniej wychodzi. Tylko nie w Tesco. Ja mam w centrum taki sklepik z warzywami i owocami i tak kosztuje 23 zł a w Tesco 28 lub 32 zł.

Gość gość
zmiksowalam zurawine i otreby , wszystko mi sie zlepolp w kupe , jak to pic , nie da sie ;

Gość gosiek86
a dodałas kefir?

Gość gość
Nie dodalam bo chcialam dac na koncu

Nescafe co do hydrominum to mi bardzo pomaga woda mi sie nie zatrzymuje w organizmie a miałam z tym problem. Nie jestem już taka opuchnięta i co najważniejsze mój brzuch nie jest taki nadęty. Zrobię sobie przerwe w stosowaniu, mama nadzieje że z witaminami będzie ok

Gość gość
Gosiek .dziekuje