Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

Proszę o porady jak znaleźć sobie kobietę i ją przy sobie zatrzymać

Polecane posty

Gość Informatyk Andrzej

Interesują mnie panie do 34 roku życia, piękne, skromne, cierpliwe, zaradne wyrozumiałe. Sam mam 45 lat, ale wyglądam młodzieńczo na 48 lat. Jestem bardzo wrażliwy,dlatego poszukuje pięknej, delikatnej kobiety, cierpliwej. Dodatkowym atutem byłoby, gdyby podobnie jak ja uwielbiała robić sobie dietę oczyszczającą wątroby. Dodam że jestem wspaniały, czułym kochankiem. Kobieta może oczekiwać 2-minutowej rozkoszy ze mną w łożu pod pościelą przy romantycznej ciemności.

Gość gość
a kto ciebie staruchu z manią prześladowczą i rozdwojeniem jaźni zechce? :-D lepiej zmień przedział od 64 lat :O

Gość gość
trzeba przetrącić kulasy,by sama nie polazła w kibini no chyba ze wypełznie :O

Gość Andrzej z kafeterii
Wypraszam sobie! Nie jestem żadnym staruchem tylko dojrzałym młodzieńcem!!! I mam wiele do zaoferowania! Wspaniały seks oraz emocjonujące rozmowy!

Gość gość
to ja twój prześladowca. donieś na mnie do mojej szefowej :-D :classic_cool:

Gość Infromatyk Andrzej
Nie będę się tobą przejmował, ponieważ uważam że się we mnie zakochałaś i w taki głupi sposób szukasz ze mną kontaktu. A mnie nie interesują infantylne kobiety, tylko dojrzałe, takie jak ja.

Gość gość
przecież jestem facetem andrzejem pracującym jako informatyk... szok jestem tobą? :O donosiłeś sam na siebie do szefowej? teraz jesteś bezrobotny?

Gość Andrzej z kafeterii
Tak się zdenerwowałem, że teraz szlocham!!!! A w ogóle to śledzenie kogoś nie jest wcale grzechem! Ja zawse dostaję rozgrzeszenie! A ta baba co to odkryła że ją śledzę i mi dokucza jest podła! podła! podła! 😢

Gość gość
Kiedy odchodziła ode mnie kobieta byłem totalnie załamany. Zamówiłem wtedy urok miłosny na http://magicznerytualy.pl -po 2 tygodniach powróciła:) moim zdaniem to najlepszy sposób.

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.

Gość gość
Jak zatrzymać? Jak masz pełny portfel to zatrzymasz.