Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciętne mają największą szansę na miłość

Polecane posty

Gość gość

To zwykle takie kobiety najczęściej wybierają mężczyźni. Taka prawda.

Gość gość
I te przecietne zwykle zawsze trafiaja na idealnych mezczyzn ktorzy je szanują. A te bardziej wyrozniajace się są puste i chodza z gburami. A te wyrozniajace się, z jakimis wartosciami pracowite itd trafiaja na kogos kto ich nie docenia chociaz pod kazdym wgledem stara sie byc bardzo dobra. no i tak to jest do d.. w tym swiecie.

Gość gość
Uwielbiam kafe wywody. Cała prawda o życiu :D

Gość gość
gość dziś zgadzam się z Twoją opinią, też mam takie spostrzeżenia.,

Gość gość
gosc 00:43 : bo taka prawda. Staraj się jak mozesz rob wszystko, badz zaradna pracowita, pomocna plus dbaj o siebie, swoj wyglad. I co? I i tak jest zle. Bo gdybym leżala i pachniala przed tv i raz na ruski rok machnela ścierką albo odgrzala pizze to bym byla Królową i by uszami klaskal ze szczescia.

Gość gość
Bo wy kobiety jestescie przewrotne. Moja j***e mnie w domu o wszstko, a to nie zrobione, a tego zapomnialem, a tamto owanto. Rzygac sie chce. A jak jestesmy w towarzystwie to wychwala mnie pod niebiosa, co ja to nie potrafie, zawsze o wszystkim pamietam etc. Czasami mam wrazenie, ze cierpi na schizofrenie...

Gość gość
Ja tyle lat pracowałam nad sobą, chciałam być nieprzeciętna, a teraz widzę, że niepotrzebnie się starałam. Faceci i tak wolą mniej wyróżniające się dziewczyny.

Gość gość
Bo dziewczyny przeciętne (cokolwiek to znaczy, bo jak jestem z jakąś dziewczyną, to dla mnie jest ona wyjątkowa, a nie przeciętna) są skromniejsze, mniej zapatrzone w siebie, mniej wymagające, mniej narzekające, potrafią docenić drobne rzeczy i starania faceta... ot, cała prawda.

Gość gość
Może i tak, ale to przykre, bo ja wiele pracy włożyłam by być taka.

Gość gość
A co to znaczy nieprzeciętna? Masz trzy cycki, czy co? :P Każdy jest przeciętny, ale również i wyjątkowy na swój sposób.

Gość gość
A ja bym chciał dziewczynę, której zależy na mnie. Jestem przystojny i ambitny, ale moje kobiety chciały ciągle więcej i więcej. Nie mogłem tego nazwać partnerstwem. Nie chcę czuć się jak osioł chodzący w kółko za marchewką, tyrając na swoją panią. Jak tak ma to wyglądać, to wolę być sam. Czasem kobiety się mnie pytają, czemu jestem sam. Co mam powiedzieć? Przecież jak powiem prawdę, to zaraz się obrażą. Zazwyczaj mówię, że tak wyszło.

Gość gość
Faceci chca kobiet a nie cyborgow czy manekinow sklepowych.