Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne powiedzieć do niemowlaka

Polecane posty

Gość gość
To po co kopyta rozkraczałas! Trzeba się było zabezpieczac

Gość gość
śmieszne są te wzorowe mamuśki co im dzieciory potem na łeb wchodzą bo takie mimozy nawet podnieść głosu nie potrafią :D :D i potem w sklepie scenki rodzajowe bachor ujada jak pies bo zabawke chce a taka pipka nie wie co ma ze sobą zrobić.

Gość gość
Nie bachor tylko dziecko tempa dzido

Gość gość
kopyta? odezwala się jakaś zoofilka co tylko sex z koniem kosztuje nic dziwnego ze starania nie przynoszą efektów :D

Gość gość
po to żeby miec dziecko, a czasami jak sie wkurze nazwe je dzieciorem czy bachorem bo nie mam zamiaru wychowac cieplych kluch jak ty. juz sie dowiedzialac po co? :)

Gość gość
Powiadasz ze z koniem się bzykasz! No widać, rozumu w głowie za grosz nie masz . A dziecko mam i jakoś go bić nie muszę żeby cokolwiek rozumiało . Po prostu nie radzisz sobie z dzieckiem i wylewasz swoją złość na kafe bo chcesz żeby ktos ci rację przyznał

Gość gość
duzo ludzi daje klapsy, ponad 75 % polaków i cale szczescie ze jeszcze sa normalni ludzie w tym kraju.

Gość gość
A ciepłe kluchy to masz w gaciach :)

Gość gość
nie. ciepłe kluchy to twój bachor, idź lepiej do niego bo tu tracisz czas. dawaj mu też cycać do 10 lat to na pewno będzie super samodzielną ciepłą kluchą.

Gość gość
Ta a później się słyszy że takie durne baby zabijają dzieci bo ich wkurzyło! Od klapsów się zaczyna . Współczuję dzieciom że je wychowują takie macochy

Gość gość
klaps bachora nie zabije, ale ty sobie ukladaj dalej takie bajki. moim zdaniem czyjes dziecko to nie moja sprawa, niech sobie z nim rodzic robi co chce, nigdy sie nie wtracam jak jakis gowniarz dostanie po tylku na ulicy, czasem tylko rzuce ze bardzo dobrze bo trzeba wychowywac

Gość gość
a potem takie małe gnoje co to nigdy klapsa nie doświadczyły wchodzą na łeb swoim pustym matom :o 2 latka demoluje chałupe i wszystko jasne jak pseudo rodzic nie krzyczy i nie bije dziecior rozpuszczony jak dziadowski bicz zero posłuchu

Gość gość
Kobieto to ty nazywasz swoje dziecko bachorem. Ja tak do swojego nie mówie . Nie bulwersuj się tak bo ci się zmarszczki zrobią. A co masz ból d**y że kobiety karmią piersią! ? To raczej indywidualna sprawa a że jesteś głupia i myślisz tylko o sobie to karmisz sztucznym mlekiem .

Gość gość
To może tobie wchodzą na twój pusty łeb . Ja nie bije i jakoś dziecko jest grzeczne . Jak się wychowywac nie umie to i wtedy na głowę wchodzą

Gość gość
Mam troje dzieci, najmłodsze ma 13 lat, są baaaardzo różne charakterem i NIGDY W ŻYCIU nie odezwałabym się tak do nich. Ani jak były małe, ani teraz. Co to za tłumaczenie "mały jest to i tak nie rozumie"?? Do męża też tak mówicie? Do teściowej albo swojej matki też? "Zamknij dupę, babo"?? Jestem zszokowana waszymi wypowiedziami. Jakieś minimum szacunku się chyba dziecku należy, a jeśli nie radzisz sobie z własną frustracją, zdenerwowaniem i emocjami, to zamień dziecko na chomika :o

Gość gość
To może tobie wchodzą na twój pusty łeb . Ja nie bije i jakoś dziecko jest grzeczne . Jak się wychowywac nie umie to i wtedy na głowę wchodzą

Dla mnie to oburzajace, zeby tak mowic do dziecka, ale to glownie dlatego, ze chyba nigdy nawet nie uzylam zwrotu 'zamknij dupe'.

Gość gość
Czytam i oczy przecieram ze zdziwienia... Nie no,nie wierze,ze pisza to matki...rany..gnoj,bachor...i co tam jeszcze..Pewnie,ze kobieta nie z kamienia,wiec emocje czasem moga wziac gore,nie robcie z siebie takich swietych,bo tylko chyba trup sie nie wkurzy,ale na Boga,wyzywacie tu nie swoje dzieci,jadem az kapie...a to,ze nie zbluzgam dziecka to znaczy ,ze wyxhowam go na zyciowa ciamajde?!No,prosze....a do tematu wracajac,chyba kazdej normalnej osobie moga puscic nerwy i zdarzy sie nakrzyczec na dziecko,ale po to mamy rozum

Gość gość
No ale tu jest jedna mądra mama co miesza dziecko z błotem bo dla niej to jest bachor, gówniaz smark itp

Gość gość
zeby nad soba panowac i nie rozpuszczac tak ozora! A jak juz nawet sie zdarzy,to prxemyslec swoje zachowanie i nie twierdzic,ze to jest dobre

Gość gość
"zamknij doopę" - sorry, ale to cholernie prymitywne i patologią mi to jedzie rozumiem, że dzieci wkurfiają, ale to nie znaczy, że trzeba takimi prostackimi tekstami rzucać albo je wyzywać

Gość gość
Widoczniej na bardziej wyrafinowane słownictwo ich nie stać .dlatego tez wyzywają swoje dzieci.

wiadomo ze kazdy moze sie zdenerwowac ale wtedy lepiej powiedziec do siebie k**** mac niz do dziecka cokolwiek takiego.

Gość gość
Maly smarkacz i tak nie rozumie co sie.do niego pieprzy wiec bez przesady. Nie ma nic zlego w krzyczeniu na dzieciaka czy nazwaniu go bachorem jak nie slucha.

Gość gość
Dokładnie . No ale niektóre nie mają wogóle szacunku do dziecka

Gość gość
Ja nie uwazam zeby malemu gnojkowi sie jakikolwiek szacunek nalezal. Te male to jeszcze bezmyslne i glupie to i prostowac trzeba bo pozniej na leb wleza. Nie naleze do durnych odurzonych bachorem matron i dzieciaka nigdy na piedestale nie stawiam

Gość gość
Kobieto ty jesteś nienormalna! Idź się leczyć na łeb głupia babo! Nie radzisz sobie z emocjami? Trzeba było sobie pi zde zaszyć to byś dzieci nie miała

Gość gość
Nie znam człowieka na poziomie, który używałby zwrotu "zamknij du/pę" do kogokolwiek :O

Gość gość
Ty sobie zaszyj, przynajmniej kolejny bachor ci jej nie zniszczy. Ostatnio w markecie widzialam jak kobieta malego obszczanca sprala przy ludziach bo zwalal chleb na ziemie, tylko brawo takim bic!

Gość gość
No jak to a na forum te pokraki ciągle się tak wyrażają