Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne powiedzieć do niemowlaka

Polecane posty

widze ze rozne mamy sa.. ja sobie nie wyobrazam szczegolnie do tak malego dziecka powiedziec czegos takiego. ok rozumiem jak dziecko juz jest starsze i pyskuje ale takie dziecko nie wie tak naprawde ze robi zle a jak placze to juz wgl nie moge pojac bo darciem sie na takie malenstwo ze jest bachorem nic sie nie wskora przeciez.. niech sie taka matka zastanowi pozniej dlaczego tak ,,darlo ryja,, moze zabki albo brzuszek? na pewno nie bez powodu.

Gość gość
Gosc 14:27 ja znam nawet takich co mowia.do dziecka "spie/rdalaj bachorze" smiesznie to brzmi

Gość gość
Ja się nie dziwię, ze matki nie wytrzymują i czasem bluzną w stronę dziecka. Dzieci na prawdę potrafią dokuczać. Ja swoich nie mam ale mam chrześnicę ponad 2 letnią, która jest tak rozpuszczona, że szok. Cały czas krzyczy, wymusza, robi na przekór matce i wie, ze tak niewolno i robi to z uśmieszkiem na twarzy. Często mam jej ochotę dać klapsa ale to nie moje dziecko.

Gość gość
Ja też do nikogo się tak nie zwracam, do mnie też się nikt tak nie zwraca, więc nie uważam tego za normalne. Na faceta chociaż bym się nie wiem jak nieziemsko wkurzyła to nie powiedziałabym "zamknij d**ę" :/. I wzajemnie

Gość gość
O moją pi zde to się nie martw bo ja dzieci szanuję i z chęcią bede miała ich więcej a tobie gowno do tego . Nie masz podejścia do dzieci, wyzywasz je, bijesz-cos musi być przyczyną . Może bije cie twój gach albo po prostu masz cos z głową? Wiesz juz każdy wie ze jesteś idiotka to może idź do lekarza . Może cos da się jeszcze zrobić (choć wątpię )

Gość gość
ja myślę, że albo się ma taki odr******lbo nie ma - odruch wyzywania w sytuacjach stresowych. To zależy po prostu od kultury osobistej i wychowania. Takie dziecko też potem będzie mówiło do matki "zamknij d**ę kretynko" i będzie miało do tego pełne prawo.

Gość gość
I mam nadzieję ze jak takie dziecko dorośnie to da w mordę swojej starej za jej wstrętny ryj

Gość gość
To chyba tylko ty tak mówisz do dziecka larwo

Gość gość
jassssssssne miłosierne damy a tak samo wyzywacie wiec nie udawajcie ze do swoich malych glutów nie mówicie brzydko . I tak nie bedzie pamietaj jak raz czy dwa dostanie klapsa czy po lapach albo pielucha po ryju

Gość gość
Jak tak smrod powie do.matki to dostanie prosto w niewyparzona gebe. On ma miec szacunek do rodzicow nie rodzic do niego. Bachorn nigdy rzadzic nie bedzie

Gość gość
takie bachory myślą, rosną, słyszą i stają się potem dorosłymi ludźmi. Nie oddają bo nie mają siły, nie mówią tak samo, bo się boją starszych. Ale kiedyś dorosną i przestaną się bać i będą wiedzieć że nikt nie powinien podnosić na nie ręki ani wyzywać. Mogą wtedy oddać, i dobrze.

no dokladnie.. a pozniej sie takie dziwia ze dziecko pyskuje i przeklina.. skoro maja w domu taki wzor to sie nie ma co dziwic.

Gość gość
No dokładnie kazda chociaż raz malego smiecia sprala albo wyzwala ale udaja swiete i cudowne na kafeterii. To jest nieodlaczny element macierzynstwa.

Gość gość
Ryj to masz ty k***o! Jak bym wiedziała kim jesteś to tak byś po mordzie dostała aż byś się obsrała. Takie suki jak ty trzeba tempić żeby się nie rozmnażały

Gość gość
Czy Wasi mężowie tez się tak do Was zwracają, np. podczas kłótni?

Gość gość
tempić? temperówką? błahahahaha ale debilka

jestes nienormalna.. pielucha po ryju ? oddaj sie na leczenie. jak masz jakis uraz to trzeba bylo faktycznie sobie ta p**** zaszyc. szacunek za szacunek. jak ty swojego dziecka nie bedziesz szanowala to ono ciebie za to tym bardziej tez nie bedzie. wez sie juz wgl nie wypowiadaj bo wystarczajaco juz pokazalas ze takie jak ty nie powinny miec wgl dzieci.

Gość gość
No mnie mąż bije i dlatego tak traktuje swojego śmiecia

Gość gość
Na ciebie i twoja głupotę to nawet temperówka za mało

Gość gość
Tempic hahaha jaka patola.:-) tepic to trzeba, ale zle zachowania u bachora. Pielucha po ryju, dobry tekst :-)

Gość gość
A debilka to jesteś ty i robisz ja z siebie na forum

Gość gość
Kiedys wsretne bachorzyska dostawaly pasem wiec mialy duzo gorzej teraz to i tak maja super bo tylko klapsy. Bez przesady ale dyscyplina musi byc od malego.

Gość gość
Raz uderzyłam lekko w rękę moje dziecko i bardzo tego żałuję :(. Cały czas wszystkich biła i odkąd ją uderzyłam przestała.

Gość gość
A co wam tak szkoda ze jakis cudzy smierdziel zostal nazwany bachorem czy ktos do niego powiedzial zamknij doope? Wasze pomioty czy jak? Mnie to po prostu nie obchodzi conajwyzej ubaw mam jak slysze ze ktos wyzywa szczyla.

wlasnie przez takie osoby jak ty niereagujace na takie rzeczy dochodzi do tylu tragedii. !

Gość gość
moja corka ma 6 m-cy. kiedy miala ok 1,5 to taki mi popis w nocy dala ze az sie poplakalam. ciagle plakala, nie chciala cyca, pielucha sucha, ciagle ja na rekach nosilam i tak ok 4 godziny a ona ciagle plakala. w koncu juz nie wytrzymalam i powiedzialam do niej "zamknij sie i spij kurwa" i maz przyszedl i zaja sie nia. a ja mialam tak koszmarne wyrzuty sumienia ze masakra, nie moglam sobie tego wybaczyc, najpierw sie poryczalam za to jak ja potraktowalam a kiedy sie juz uspokoilam to wzielam ja znow na rece i zaczelam ja przepraszac. nigdy pozniej mi sie to nie zdarzylo i mam nadzieje ze tak juz zostanie.

Gość gość
nie ma co dyskutować niektóre mamuśki dostają wscieklizny macicy na punkcie dzieciochów i miało co się nie zesrają nad te gluty

Gość gość
najbardziej rozwalają mnie teksty, że takie małe dziecko nic nie rozumie…Ale czuje wszystkie emocje i nasiąka nimi jak gąbka. Osobowość dziecka kształtuje się przez 18 pierwszych miesięcy i mówienie do niego w taki sposób świadczy tylko i wyłącznie o braku jakiejkolwiek wiedzy i ogłady ze strony rodziców. Można być zmęczonym, przemęczonym ale kultura osobista chyba powinna być górą i takie odzywki nie powinny mieć miejsca

Gość gość
wyrwac sie może,ale to nie zmienia faktu,ze jest to reakcja menelska i sprowadza i matkę i dziecko do poziomu...brak mi tu okreslenia

Gość gość
Roczny bachor nic nie kuma tylko sra uszcza iwyjw