Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne powiedzieć do niemowlaka

Polecane posty

Gość gość
Mi sie czesto zdarza przeklnac do dziecka siostry nie mam wyrzutów sumienia bo ta mala gnida jest wyjątkowo wredna i.rozdarta.

Gość gość
Roczny bachor nic nie kuma tylko sra uszcza iwyjw to ty nic nie kumasz, a twoje dzieciaki w szkole specjalnej skończą albo z orzeczeniami po masówkach będą sie włóczyły :) no chyba,ze nie planujesz dzieci-to sie nie zbliżaj do cudzych ;P

Gość gość
Roczny bachor nic nie kuma tylko sra uszcza iwyjw gimnazjum juz skończyłaś ??

Gość gość
gnida jest wyjątkowo wredna i.rozdarta sama z siebie sie taka nie stała

Gość gość
Ja mialam wątpliwa przyjemnosc przez miesiac na prosbe koleżanki byc niania dawno temu takiego 1,5 rocznego smroda, glupie to bylo jak but but, zawsze go nazywalam głupim bachorem a ten debil sie cieszyl :-)

Gość gość
Nie siebie nienawidza a nienawidza bachorow. Poczytajcie sobie w necie, pelno jest ludzi ktorzy nienawidza malych bachorow

Gość gość
do: gość dziś A co wam tak szkoda ze jakis cudzy smierdziel zostal nazwany bachorem czy ktos do niego powiedzial zamknij doope? Wasze pomioty czy jak? Mnie to po prostu nie obchodzi conajwyzej ubaw mam jak slysze ze ktos wyzywa szczyla. ODP; a to mnie to obchodzi ze moja corka bedzie potem chodzila do szkoly z tymi dziecmi ktore od malenkosci beda przesiakniete agresja i pewnie nie raz bedziemy miec z tym problem, a to wyzywanie, a to brazanie, a to niszczenie cudzego mienia, a to pobicia, masakra... Boze ty widzisz i nie grzmisz

Gość gość
A wiesz czemu go tak nazywałaś? Bo jesteś p*********

Gość gość
Nie siebie nienawidza a nienawidza bachorow Jesli ktos w taki sposób odzywa sie do drugiego człowieka, a tym bardziej totalnie bezbronnego to ma kłopot ze sobą. Na pewno

Gość gość
pracowalam z dziecmi z trudnych rodzin i niestety te dzieci byly czesto wyzywane bite przez rodzicow i jakos im to na dobre nie wyszlo,bo owszem w domu pod okiem rodzica moze i grzeczne ale z obawy przed kara, a w szkole , wsrod rowiesnikow masakra

Gość gość
Maly szczoch to jeszcze nie człowiek

Gość gość
Zamknij doope maly smarku to bardzo łagodny tekst, moze nawet mówiła to pieszczotliwie.

Gość gość
jak ktoś jest zwykłym prostakiem i patolem to jest to normalny tekst, skoro potrafi tak mowic do doroslych (chyba, ze boi sie, ze oberwie za taki tekst) to dlaczego ma sie mitygowac przed dzieckiem? mnie inaczej wychowywano, ja tak nie mowie ani do doroskych ani do dzieci, choc za dziecmi nie przepadam i sporo dzieci jak i doroslych strasznie mnie denerwuje.

Gość gość
Haha z tymi minami tez tak robie jak nikt nie widzi to straszę albo niechcący popcham ubaw po pachy :)

Gość gość
co za patologia. moja mala zaraz konczy 2 latka i ani razu nie powiedzialam do niej cos w stylu: bachor czy zamknij sie. owszem czasem klapsa wlbo w lapki dostala ale zeby wlasne dziecko nazywac bachorem??? A chcecie zeby dziecko do was kiedys powiedzialo : "zamknij morde pizdo?" milo co nie?

Gość gość
Tak do dzieci nie mówią matki tylko d***** które rozstawiac nogi umiały ale wychować i dac dobry przykład juz nie potrafią :)

Gość gość
ja mowie czasem PASKUDY NIEDOBRE :D ale moje dzieci wiedze ze to dla zartu :D

Gość gość
czym skorupka za mlodu nasiaknie tym na starosc traci (wiem ze glupio to brzmi bez polskch znakow, ale co zrobic jak nie mam)

Gość gość
Powiedzieć w żartach paskudy a wyzywać od bachorów to jest różnica :)

Gość gość
Ja słyszałam jeszcze lepsze teksty u mojej kuzynki do swojego 1,5 rocznego dziecka. ,, zamknij się bo jak ci przypierdolę to cię na miejscu szlag trafi,, i takie tam inne rzeczy również. Teraz dziecko ma 5 lat mówi pięć wyrazów na krzyż i moczy się w majtki a rozwój dziecka jest na poziomie 2,5 latka.

Gość gość
ja też robię wredne miny do obcych bachorów a jak nikt nie widzi to popycham że się wywalają na ryj, jak mi jakieś obce się przypałęta albo łazi koło mnie np w parku gdzie idę odpocząć z książką to mówię po cichu spie/rdalaj bachorze tak żeby tylko bachor usłyszał, wśród moich znajomych dużo wyzywa własne dzieci, przekleństwa przy dzieciach to normalka, tak jak klapsy. Ja nie widzę w tym nic złego, wręcz popieram.

Gość gość
Gimbusie po cholerę siedzisz na tym forum?

Gość gość
To normalne ze sie na dzieciory przeklina czasem szturchnie,życie to nie sielanka a im predzej to pojmą tym lepiej. Czasem mowie ze p*********le ci w ryja pielucha czy to zbrodnia?

Gość gość
moja bratowa długo mowila do corki i nawet przy ludzisch MOJA BAHORZYCA.... zawsze w swzoku bylam i mowila ze kurwisko z niej wyrośnie i w wieku 16 lat po tabletki z nia pojdzie.

Gość gość
Jena znajoma mi patalogiczna idiotka mówi o swoim synu per 'franca' :O Ja pierniczę, po co wy płodzicie te dzieciaki ? Obowiązku nie ma, a świat i tak musi znosić takie posrane egzemplarze jak wy :O Po co tego ma być więcej ? Ale na starość zobaczycie, kto będzie silniejszy i odpłac***ięknym za nadobne. Szczerze wam tego życzę. Dostaniesz po ryju od własnego dziecka to zrozumiesz, że zrobiłaś błąd traktując go jak śmiecia.