Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didi44

wciaż..

Polecane posty

marikanowa zapozyczylam ten nick z bajki laboratorium dextera, ale dziękuje :)

jak myslicie ztym wyjazdem jak jest naprawde...juz nawet jeśli faktycznie nie chcial byc wtym zwiazku na odleglosć, mogl powiedziec prawde, a nie zmyślać z wyjazdem , jakmyslicie, jak jest naprawde?

mysle ze ta prawda zawsze boli,ty jako kobieta powinnas iec intuicje a ona podpowiada duzo rzeczy....

pytalam sie go czy jest ktos kogo kocha, by byl ze mna szczert, on powiedzial, ze nie, i moze faktycznie, bo jeszcze dzien wczesniej pisal mi takie rzeczy ze jego serce bije dla mnie itd.. ale wiadomo ze z tym ro też rożnie moze byc, a jak mu napisalam ze nie chce przyjaxni to napisal, ze nie odejdziei niejednokrtonie do mnie napisze jeszce chocbym nie odpisywala.. i po tym juz calkiem zdezorientowana bylam

intuicja podpowiada by go olać, w sumie to od poczatku podpowiadala mi by do niego napisać, też myśle, że jak ona ma takie ataki zazdrości, jak mowil to myśle , ze w perspektywie czasu mógł by mnie tym bardzo skrzywdzić, i chyba powinnam sie cieszyć że tak sie stalo. Też kiedy z nim pisalam mialam wciaż straszne koszmary, a ja bardzo duza wage przywiazuje do snow, caly czas, śniło mi się, ze ktoś mi bron przystawia do glowy, wydaje mi się , ze to moglo symbolizować, jego ukrytą wrogość, wobec mnie i zadzrosć.

Gość gość
Intuicja dobrze Ci podpowiada tylko Ty na siłę szukasz innych rozwiązań. Weź zapomnij i zostaw FB w spokoju. Zajmij się sobą a na przyszłość myśl rozumem.

Didi, a pogadaj sobie ze mną, zobaczysz jakiego makaronu ja potrafię nawinąć na uszy ;) Na odległość, przez internet, to każdy może się kreować na kogo chce. W ciepłe ładne dni łatwo o miłość ;)